Bet365 - bet365 Vegas: Akár 50 ingyen pörgetés Új játékos ajánlat

Próbálja ki a Vegas - bet365 oldalt az Új játékos ajánlattal. Szerezzen akár 50 ingyen pörgetést a Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La játékokon.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Így működik:

 1. Regisztráljon a Vegas - bet365 oldalon.
 2. Fizessen be/utaljon át legalább 3.000 Ft-ot a Vegas számlájára.
 3. Kattintson az ajánlat melletti Igénylés most gombra az Ügyfelek oldal Elérhető ajánlatok részén.
 4. Játssza meg a befizetése/átutalása összegét négy alkalommal a feljogosító játékokon.
 5. Az akár 50 ingyen pörgetést jóváírjuk a számláján.

Fő részvételi feltételek

 • Az ajánlat igénylése előtti hét napban a Vegas oldalra végrehajtott legnagyobb befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft és maximum 15.000 Ft) jogosítja fel az akár 50 ingyen pörgetésre. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása".
 • Az ingyen pörgetéseket a befizetés/átutalás összege határozza meg. A 3.000 Ft értékű minimum befizetés 10 ingyen pörgetést, a 15.000 Ft pedig 50 ingyen pörgetést jelent. Amint igényelte az ingyen pörgetéseket az Ügyfelek menüben, további befizetések már nem növelik az elérhető ingyen pörgetések számát.
 • Az ingyen pörgetésekhez a feljogosító befizetése/átutalása (15.000 Ft felső határral) összegét négy alkalommal kell megjátszania készpénzes tétekkel a feljogosító játékokon 30 napon belül. Kérjük, tekintse meg a Teljes részvételi feltételeket a jogosult játékokkal kapcsolatos részletekért.
 • Az ingyen pörgetéseit a fogadási követelmények teljesítését követő hét napon belül el kell fogadnia egy feljogosító játék megnyitásával. A feljogosító játékok: Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La.
 • A saját befizetett/átutalt összeg (és az abból származó nyeremény) tetszés szerint kifizethető, anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra. Az ingyen pörgetéseiből származó nyereményeit a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, amint felhasználta az összes ingyen pörgetést.
 • Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Ez az Új játékos ajánlat 2020. június 30-án 10:59 (GMT) után már nem igényelhető.
 2. Ezek az Új játékos ajánlat részvételi feltételek azokra az új ügyfelekre vonatkoznak, akik 2018. február 22-én, angol idő szerint 11:00 után igényelték az ajánlatot. Amennyiben a fenti dátum előtt igényelte az ajánlatot és szüksége lenne az Önre vonatkozó részvételi feltételekre, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
 3. Az ajánlat igénylése előtti hét napban a Vegas oldalra végrehajtott legnagyobb befizetése/átutalása (minimum 3.000 Ft és maximum 15.000 Ft) jogosítja fel az akár 50 ingyen pörgetésre. Ez a "feljogosító befizetése/átutalása". Bármilyen saját befizetett/átutalt összeg (és az abból származó nyeremény) tetszés szerint kifizethető, anélkül, hogy az kihatással lenne erre az ajánlatra.
 4. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Ingyen pörgetések

 1. Az ingyen pörgetéseket a befizetés/átutalás összege határozza meg. A 3.000 Ft értékű minimum befizetés 10 ingyen pörgetést, a 15.000 Ft pedig 50 ingyen pörgetést jelent. Amint igényelte az ingyen pörgetéseket az Ügyfelek menüben, további befizetések már nem növelik az elérhető ingyen pörgetések számát.
 2. Az ingyen pörgetésekhez a feljogosító befizetése/átutalása (15.000 Ft felső határral) összegét négy alkalommal kell megjátszania készpénzes tétekkel a feljogosító játékokon 30 napon belül.
 3. A Vegas oldalon megtett minden nyerőgépes tét beleszámít a fogadási követelmények teljesítésébe, kivéve a Prémium és Videó nyerőgép kategóriában szereplő duplázós játékokat. Az Asztali és kártya kategóriában szereplő játékokra megtett tétek nem számítanak bele a fogadási követelmény teljesítésébe.
 4. Az ezen ajánlat keretében szerzett ingyen pörgetéseket azonnal jóváírjuk a fogadási követelmények teljesítését követően, és azokat egy feljogosító játék megnyitásával a fogadási követelmények teljesítésétől számított hét napon belül el kell fogadni.
 5. Az ingyenes pörgetéseket a következő jogosult játékokon használhatja fel: Starburst, Aloha Cluster Pays és The Legend of Shangri-La.
 6. A nyeremények kivehetőek lesznek, amint minden ingyen pörgetés teljesült.
 7. Abban az esetben, ha előző promócióból származó ingyenes pörgetései vannak, akkor először azokat az ingyenes pörgetéseket kell teljesítenie, majd be kell zárnia a játékot. Miután megnyit egy feljogosító játékot, az ebben az ajánlatban szerzett ingyen pörgetések elérhetővé válnak.
 8. Az ingyenes pörgetésekhez kapcsolódó tét összegét a bet365 határozza meg és az nem képezi alku tárgyát. Ingyen pörgetés értéke: 30 Ft.

Általános információ

 1. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 2. Ez az ajánlat nem érhető el a következő országokban élő ügyfelek számára: Albánia, Gibraltár, Lettország, Litvánia, Németország és Szerbia.
 3. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy az ajánlatot több mint egyszer közvetve vagy közvetlenül ugyanaz a személy vagy ügyfelek csoportja igényelte, akkor visszavonhat bármilyen vagy minden ajánlatot az adott ügyféltől vagy ügyfelek csoportjától és/vagy érvényteleníthet a bónuszból megtett bármely fogadást és eltávolíthatja az ezekből származó nyereményeket.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentációt kérhet be, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget vagy ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.