Bet365 - bet365 Játékok: Nyer vagy pörget

Nyerjen egy pénzdíjat vagy ingyen pörgetéseket.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Jelentkezzen és játsszon a feljogosító játékokon szerdánként januárban. Ha pluszban van a játéka alapján, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írnak jóvá akár 7.500 Ft-ig; ha negatívan áll, összesen öt ingyen pörgetést adnak, melyeket a Super Mega Ultra Wheel és a Wrath of the Deep játékon használhat fel. Minden játékos garantáltan nyer egy díjat.

Így működik:

 1. Jelentkezzen és játsszon bármely feljogosító játékon 23:59 (angol idő) előtt a vonatkozó feljogosító időszakban.
 2. Fogadjon legalább 15.000 Ft készpénzért és játsszon legalább 10 pörgetést.
 3. Ha pluszban van a játéka alapján, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írnak jóvá akár 7.500 Ft-ig.
 4. Ha negatívan áll, összesen öt ingyen pörgetést adnak, melyeket a Super Mega Ultra Wheel és a Wrath of the Deep játékon használhat fel.

Térjen vissza az egyes feljogosító időszakok végét követő napon, hogy megtekintse a díját.

A feljogosító játékok részleteit megtekintheti az alábbi táblázatban.

Feljogosító játékok

 • Big Rigs – Colossal Haulin’
 • Electro Aztec
 • Underground Apocalypse

Fő részvételi feltételek

 • Az akció 2021. január 6-án, 13-án, 20-án és 27-én 00:00-tól 23:59-ig tart (angol idő szerint).
 • Ahhoz, hogy jogosult legyen egy jutalomra, jelentkeznie kell az akcióra, meg kell tennie legalább 15.000 Ft készpénzes tétet és le kell játszania minimum 10 pörgetést a vonatkozó feljogosító időszakhoz tartozó feljogosító játékokon. Kérjük, tekintse meg fent a Feljogosító játékok táblázatot a részletekért. Az akcióra legkésőbb angol idő szerint 23:59-ig jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban.
 • Amennyiben összességében pluszban van a feljogosító játékokon a vonatkozó feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írunk jóvá maximum 7.500 Ft értékig. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az igényléshez lépjen be az Ügyfelek menübe, válassza ki az Akciók, majd az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.
 • Ha összességében negatívan áll vagy nullszaldós a feljogosító játékokon a vonatkozó feljogosító időszakban, akkor összesen 5 ingyen pörgetésben részesül, melyeket a Super Mega Ultra Wheel és a Wrath of the Deep játékon használhat fel. Az ingyen pörgetéseket a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.
 • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. Az akció 2021. január 6-án, 13-án, 20-án és 27-én 00:00-tól 23:59-ig tart (angol idő szerint).
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen a pénzjutalomra vagy az ingyen pörgetésekre, jelentkeznie kell az akcióra. Az akcióra legkésőbb angol idő szerint 23:59-ig jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes elkövetkező promóciós időszakra jogosult lesz.
 3. Tegyen meg legalább 15.000 Ft készpénzes tétet és játsszon le minimum 10 pörgetést a vonatkozó feljogosító időszakhoz tartozó feljogosító játékokon: Big Rigs – Colossal Haulin’, Electro Aztec és Underground Apocalypse.
 4. A Játékok - bet365 számítógépes felületén, mobil oldalán és alkalmazásán, valamint a Nyerőgépek - bet365 alkalmazáson megtett tétek számítanak bele ebbe az akcióba.
 5. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Díjak

 1. Amennyiben összességében pluszban van a feljogosító játékokon a vonatkozó feljogosító időszakban, a nyereményével megegyező pénzjutalmat írunk jóvá maximum 7.500 Ft értékig. A jutalmakat felkerekítjük a legközelebbi egész értékhez.
 2. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az igényléshez lépjen be az Ügyfelek menübe, válassza ki az Akciók, majd az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.
 3. Ha összességében negatívan áll vagy nullszaldós a feljogosító játékokon a vonatkozó feljogosító időszakban, akkor összesen 5 ingyen pörgetésben részesül, melyeket a Super Mega Ultra Wheel és a Wrath of the Deep játékon használhat fel.
 4. Az ingyen pörgetéseket a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá. A jóváírást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetései igénylésére. Az ingyen pörgetéseit elfogadhatja a felugró üzenetben vagy az Ajánlataim részen. Az elfogadást követően hét napja van az ingyen pörgetései felhasználására. A megadott dátumig fel nem használt ingyen pörgetéseket eltávolítjuk a szerzett nyereményekkel együtt.
 5. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.

Általános információ

 1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, illetve elképzelhető, hogy a kiemelt feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti ide.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.