Betclic - Betclic Kaszinó: 100%-os bónusz 150,000 forintig

Első befizetésedet 100%-át szerezheted meg akár 150,000 forintig.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

 • Kezdődátum: 2019. március 25. 00:00 CET
 • Közzététel: 2019. március 22. 14:00 CET
 • Verziószám: 1.00
 1. Az alábbi Részvételi feltételek a Bónusz Felhasználási Feltételekkel, valamint az általános Felhasználási feltételekkel együtt értelmezendők.
 2. Az Üdvözlőbónusz kizárólag új ügyfelek számára érhető el, akik számlát nyitottak a Betclic kaszinó oldalán és magyarországi lakcímmel rendelkeznek. Azon ügyfelek, akiknek korábban volt már számlája és/vagy tettek már befizetést, valamint azon ügyfelek, akik nem magyarországi lakcímmel rendelkeznek, nem jogosultak az Üdvözlőbónuszra.
 3. Az Üdvözlőbónuszra való jogosultsághoz a játékosoknak jelezniük kell részvételi szándékukat a befizetési oldalon az első befizetés alkalmával.
 4. Minden új játékos jogosult az Üdvözlőbónuszra, amikor először regisztrál a Betclic oldalán. Az új játékosok a regisztrációjuk befejezését követő 180 napon belül aktiválhatják az Üdvözlőbónuszt. Minden bónusz 30 napig használható fel, utána a felhasználatlan bónuszok törlésre kerülnek.
 5. Ahhoz, hogy ki tudja venni bónuszát a számlájáról, előbb 35 alkalommal meg kell megforgatnia a játékban. Például, egy 10 000 Ft bónuszösszeghez 350 000 Ft megforgatandó összeg tartozik a megforgatás követelmények teljesítéséhez.
 6. A pörgetések alatt a következő módon kerül felhasználásra a játékos egyenlege: "Blokkolt egyenleg" "Bónusz" "Kivehető egyenleg"
 7. Az Üdvözlőbónusz maximális összege 150 000 Ft / 500 €.
 8. Csakis a valós pénzzel játszott játékok számítanak bele a megforgatási feltételekbe, az ingyenes pörgetések nem.
 9. Amennyiben az Üdvözlő bónusz nem lenne automatikusan a számlájára továbbítva, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
 10. Amennyiben egy játékos pénz kivételét kezdeményezné számlájáról anélkül, hogy a korábban részletezett megforgatási feltételeknek eleget tenne, elveszíti a feltöltési bónusz lehetőségét, továbbá minden Üdvözlő Bónusszal szerzett nyereményét.
 11. Üdvözlő ajánlat csak egyszer vehető igénybe számlánként. Azon számlatulajdonosok, akik részesedtek már korábban valamilyen üdvözlő ajánlatban (például a cashback ajánlatban), nem jogosultak a jelen Üdvözlőbónuszra.
 12. Az Üdvözlő Bónusz IP cím, számítógép, háztartás, lakcím, telefonszám és banki adatok szerint egyetlen személyre korlátozódik (egy személy/háztartás).
 13. A bónuszok a részvételi szándékának ideje szerint lesznek sorrendbe állítva. Ha egy játékosnak egyidejűleg több aktív bónusza is van, akkor a megforgatási követelmények e sorrend alapján kerülnek teljesítésre: a korábban megszerzett bónusz lesz előbb megforgatva.
 14. Ha az ügyfélnek két aktív bónusza van a számláján, az elsőnek aktivált ajánlat kerül először megforgatásra.
 15. Minden ajánlat személyre szól, más értékre át nem váltható és nem átruházható.
 16. Az Üdvözlőbónusz felhasználására a kaszinó univerzum szabályai vonatkoznak. Ezek elérhetők az általános Felhasználási feltételekben.
 17. A Betclic által kínált Üdvözlő Bónusz csak a szórakozási céllal játszó játékosokat jutalmazza. A Betclic jóhiszeműen ajánlja fel a bónuszt, ingyenes forgatásokat és promóciókban való részvételi lehetőség ezeknek a hűséges játékosoknak. Az ingyenes forgatásokat, a bónuszokat és az egyes promóciókra szóló meghívásokat visszavonjuk, illetve érvénytelenítjük vagy töröljük az olyan játékosok számlájáról, akik nem a fentiekben leírt szellemiségében játszanak oldalukon. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a bónusszal való visszaélés alapos gyanúja esetén a jóváírt bónuszokat érvénytelenítse, illetve hogy korlátozzon, felfüggesszen és kivizsgáljon, vagy esetleg azonnali hatállyal megszüntessen olyan számlákat, melyeknek tulajdonosai visszaéltek az ajánlattal. A Betclic a saját belátása szerint törölheti a már jóváírt bónuszokat, és ennek következményeképpen a bónusz felhasználásával tett további téteket is.
 18. A Betclic Kaszinó fenntartja annak a jogát, hogy bármikor törölje, felfüggessze vagy visszavonja azon játékosok hozzáférést, számláját és megszerzett bónuszait, akik megsértik a játék szabályait, például több párhuzamos számla nyitásával.
 19. A Betclic Kaszinó fenntartja a jogot, hogy bármikor, saját belátása szerint és előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy megszüntesse jelen feltételeket és kikötéseket és az Üdvözlő Bónusz promóció bármely részét, de ezek a változások nem érintik a már korábban megszerzett Üdvözlő Bónuszokat. A változtatásokat (webes felületen vagy más módon) a részvevők tudomására hozzuk, hogy a további részvétel előtt tájékozódhassanak a változásokról.