Bet365 - bet365 Játékok: 10% visszafizetés 7.500 Ft-ig

Szerezzen 10% visszafizetést akár 7.500 Ft értékben a kiemelt játékokon megtett tétekből származó veszteségei alapján a szombattól vasárnapig tartó feljogosító időszakokban.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Így működik:

 1. Jelentkezzen bármikor a feljogosító időszak alatt.
 2. Tegyen meg minimum 15.000 Ft készpénzt és játsszon legalább 10 pörgetést a kiemelt játékokon.
 3. Szerezzen 10% visszafizetést 300 Ft és 7.500 Ft között a veszteségekre.

Kiemelt játékok

 • Ancient Gods: Pandora's Creation
 • Berry Fury
 • The Dark Watchers
 • Untamed Bison

Fő részvételi feltételek

 • A feljogosító időszakok 00:00-tól (angol idő) 23:59-ig (angol idő) tartanak a következő dátumokon: 2020. október 3-4., 10-11., 17-18., 24-25. és október 31. - november 1.
 • Ahhoz, hogy jogosult legyen egy visszafizetésre, jelentkeznie kell az akcióra, meg kell tennie legalább 15.000 Ft készpénzt és le kell játszania minimum 10 pörgetést a vonatkozó feljogosító időszakhoz tartozó kiemelt játékokon. A kiemelt játékok a következők: Ancient Gods: Pandora's Creation, Berry Fury, The Dark Watchers és Untamed Bison. Az akcióra legkésőbb angol idő szerint 23:59-ig jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban.
 • Ha összesen legalább 3.000 Ft vesztesége van a kiemelt játékokon a feljogosító időszakban, a veszteségeit 10%-os arányban fizetjük vissza készpénzben. A visszafizetés értéke 300 Ft és 7.500 Ft közötti összeg lehet. A 300 Ft-nál alacsonyabb visszafizetési értékek nem lesznek jogosultak.
 • A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. A feljogosító időszakban csak egy pénzjutalmat szerezhet. Az elfogadáshoz lépjen be az Ügyfelek menübe, válassza ki az Akciók, majd az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.
 • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A feljogosító időszakok 00:00-tól (angol idő) 23:59-ig (angol idő) tartanak a következő dátumokon: 2020. október 3-4., 10-11., 17-18., 24-25. és október 31. - november 1.
 2. Ahhoz, hogy jogosult legyen egy visszafizetési jutalomra, jelentkeznie kell az akcióra, meg kell tennie legalább 15.000 Ft készpénzes tétet és le kell játszania minimum 10 pörgetést a vonatkozó feljogosító időszakhoz tartozó kiemelt játékokon. A kiemelt játékok a következők: Ancient Gods: Pandora's Creation, Berry Fury, The Dark Watchers és Untamed Bison. Az akcióra legkésőbb angol idő szerint 23:59-ig jelentkezhet az egyes feljogosító időszakokban. Miután jelentkezett az ajánlatra, az összes elkövetkező feljogosító időszakra jogosult lesz.
 3. Ha összesen legalább 3.000 Ft vesztesége van a kiemelt játékokon a feljogosító időszakban, a veszteségeit 10%-os arányban fizetjük vissza készpénzben. A visszafizetés értéke 300 Ft és 7.500 Ft közötti összeg lehet. A 300 Ft-nál alacsonyabb visszafizetési értékek nem lesznek jogosultak.
 4. Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai megtekintéséhez jelentkezzen be, és válassza az Ajánlatok részt. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.

Visszafizetési jutalmak

 1. A pénzjutalmakat a feljogosító időszak végét követő 48 órán belül írjuk jóvá, és a jutalmát hét napon belül el kell fogadnia. Az el nem fogadott pénzjutalmakat hét nap után eltávolítjuk. Az elfogadáshoz lépjen be az Ügyfelek menübe, válassza ki az Akciók, majd az Elérhető ajánlatok részt és kattintson az Igénylés most gombra.
 2. Csak egy, maximum 7.500 Ft értékű 10%-os visszafizetést igényelhet minden egyes feljogosító időszakban.

Általános információ

 1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, továbbá a kiemelt feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg. A bet365 pénznemszorzót megtekintheti itt.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.