Bet365 - bet365 Kaszinó: Elfogadja vagy kockáztat?

Játsszon új és exkluzív játékon, hogy ingyen pörgetéseket nyerjen.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Játsszon az új Age of the Gods Norse: Book of Dwarves Kaszinó nyerőgéppel és és tegyen meg 7.500 Ft készpénzt, hogy 10 ingyen pörgetést nyerjen. Elfogadhatja és elviheti a garantált díjat, vagy kockáztathat, hogy még több ingyen pörgetést nyerjen!

Így működik:

 1. Játsszon az Age of the Gods Norse: Book of Dwarve nyerőgéppel a Kaszinóban a promóciós időszak alatt.
 2. Tegyen meg 7.500 Ft készpénzt, hogy 10 ingyen pörgetést nyerjen.
 3. Válassza az elfogadást és gyűjtsön be 10 ingyen pörgetést, vagy kockáztasson, hogy 5, 8, 15 vagy 20 ingyen pörgetést nyerhessen.

A promóciós időszakok szerdánként 09:00-tól (GMT) csütörtökön 09:00-ig (GMT) tartanak egész októberben.

Fő részvételi feltételek

 • A promóciós időszakok a következők:
  2020. október 7-én 09:00-tól (GMT) 8-án 09:00-ig (GMT)
  2020. október 14-én 09:00-tól (GMT) 15-én 09:00-ig (GMT)
  2020. október 21-én 09:00-tól (GMT) 22-én 09:00-ig (GMT)
  2020. október 28-án 09:00-tól (GMT) 29-én 09:00-ig (GMT)
 • Meg kell játszania 7.500 Ft készpénzt az Age of the Gods Norse: Book of Dwarves nyerőgépen a promóciós időszak alatt, hogy jogosult legyen erre az akcióra. Ezt követően egy felugró üzenet jelenik meg három lehetőséggel: Elfogadás, Kockáztatás vagy Nem, köszönöm.
 • Ha az Elfogadást választja, akkor 10 ingyen pörgetést kap. Ha a Kockáztatást választja, akkor 5, 8, 15 vagy 20 ingyen pörgetést szerezhet. Ha a Nem, köszönöm opciót választja, akkor elutasítja az ajánlatot és nem részesül díjban.
 • Az ingyen pörgetéseket automatikusan jóváírjuk és három napon belül igényelni kell őket. Ingyen pörgetéseit igényelheti, ha rákattint az Elfogadásra a felugró üzenetben, vagy ha bejelentkezik a Kaszinó számlájába, megnyit egy játékot és rákattint az Elfogadásra. Elfogadást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetések felhasználásához.
 • Az ingyen pörgetéseket kizárólag az Age of the Gods Norse: Book of Dwarves játékon lehet felhasználni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok a következők:
  2020. október 7-én 09:00-tól (GMT) 8-án 09:00-ig (GMT)
  2020. október 14-én 09:00-tól (GMT) 15-én 09:00-ig (GMT)
  2020. október 21-én 09:00-tól (GMT) 22-én 09:00-ig (GMT)
  2020. október 28-án 09:00-tól (GMT) 29-én 09:00-ig (GMT)
 2. Meg kell játszania 7.500 Ft készpénzt az Age of the Gods Norse: Book of Dwarves nyerőgépen a promóciós időszak alatt, hogy jogosult legyen erre az akcióra. Ezt követően egy felugró üzenet jelenik meg három lehetőséggel: Elfogadás, Kockáztatás vagy Nem, köszönöm.
 3. Ha az Elfogadást választja, akkor 10 ingyen pörgetést kap. Ha a Kockáztatást választja, akkor 5, 8, 15 vagy 20 ingyen pörgetést szerezhet. Ha a Nem, köszönöm opciót választja, akkor elutasítja az ajánlatot és nem részesül díjban.
 4. Az ingyen pörgetéseket automatikusan jóváírjuk és három napon belül igényelni kell őket. Ingyen pörgetéseit igényelheti, ha rákattint az Elfogadásra a felugró üzenetben, vagy ha bejelentkezik a Kaszinó számlájába, megnyit egy játékot és rákattint az Elfogadásra. Elfogadást követően hét nap áll rendelkezésére az ingyen pörgetések felhasználásához.
 5. Az ingyen pörgetéseket kizárólag az Age of the Gods Norse: Book of Dwarves játékon lehet felhasználni. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.

Igénylés

 1. Az ingyen pörgetésekre vonatkozó tétet minden jogosult játéknál a minimális tétegységre állítjuk be, maximális számú nyerővonalakkal. Például, ha egy játéknál a minimális tétegység 3 Ft és 20 nyerővonal a maximális, úgy az ingyen pörgetés értéke 60 Ft lenne ingyen pörgetésenként.
 2. A felhasználatlan ingyen pörgetéseket az igénylést követő hét nap után eltávolítjuk a vonatkozó nyereményekkel együtt.
 3. -2146826265
 4. Az ingyen pörgetésekre nem vonatkozik fogadási követelmény. Amint az ingyen pörgetéseket felhasználta, az azokon szerzett nyereményeket a játékos saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.
 5. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.

Általános információ

 1. -2146826265
 2. A díjak/bónuszok kiszámításához mindig a bet365 aktuális valuta átváltási táblázatát használjuk. A bet365 pénznemszorzó megtekintéséhez kattintson ide.
 3. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 4. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 5. A bet365 bármilyen ingyen pörgetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 6. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 7. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 8. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.