Bet365 - bet365 Játékok: Pénteki pénzözön

3.700.000 Ft pénzdíj nyerhető a feljogosító péntekeken.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Játsszon jogosult játékokkal az adott órákban 14:00 (angol idő) és 23:00 (angol idő) között, hogy pénzdíjakat nyerhessen a Pénteki pénzözön során. Öt pénzözön érhető el minden pénteken, és 92.500 Ft értékű fődíj nyerhető.

Így működik:

 1. Nyisson meg egy jogosult játékot a vonatkozó pénzözön időszakban.
 2. Jelentkezzen az akcióra, hogy részt vehessen a pénzözönben és tegyen meg egy feljogosító tétet.
 3. Azonnali pénzdíjakat osztanak ki véletlenszerűen; több díj is nyerhető.

Jogosult játékok

 • Jackpot Express
 • Multifly!
 • Neon Rush: Splitz
 • Time Travel Tigers

Kérjük, tekintse meg az alábbi táblázatot a pénzözön időszakokért:

Pénzözön időszakok

Idő Nyereményalap
14:00-15:00 (angol idő) 740.000 Ft nyereményalap
16:00-17:00 (angol idő) 740.000 Ft nyereményalap
18:00-19:00 (angol idő) 740.000 Ft nyereményalap
20:00-21:00 (angol idő) 740.000 Ft nyereményalap
22:00-23:00 (angol idő) 740.000 Ft nyereményalap


Az elérhető pénzdíjak összesített száma a következő módon oszlik szét:

740.000 Ft nyereményalap

Díjak száma Díj
2 92.500 Ft
3 37.000 Ft
10 18.500 Ft
25 3.700 Ft
90 1.850 Ft
Teljes nyereményalap 740.000 Ft

 

Fő részvételi feltételek

 • A promóciós időszakok 14:00-tól 23:00-ig (angol idő) tartanak 2020. október 2-án, 9-én, 16-án és 23-án. Minden promóciós időszak egy órás pénzözön időszakokból áll. A pénzözön időszakokkal kapcsolatos részletekért kérjük, tekintse meg a fenti táblázatot.
 • Ahhoz, hogy részt tudjon venni a pénzözön időszakban, nyisson meg egy jogosult játékot és válassza a jelentkezés gombot a játékban felugró ablakban. Amennyiben rákattint a lejelentkezés gombra, akkor már nem vehet részt az arra az órára vonatkozó promócióban.
 • A promóciós időszakokban a jogosult játékokon megjátszott minden feljogosító tét előhívhat egy készpénzes díjat. Azonnal értesítjük a játékban, ha egy pénzdíjat hívott elő. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a fenti nyereményalapok táblázatot.
 • A minimális feljogosító tét értéke függhet a beállított pénznemtől vagy az egyes résztvevő játékokban elérhető nyerővonalaktól. Amennyiben a megjátszott tét nem számít feljogosító tétnek, a játék automatikusan értesíti.
 • A jogosult játékok a következők: Jackpot Express, Multifly!, Neon Rush: Splitz és Time Travel Tigers.
 • Több pénzdíjat is nyerhet a pénzözön időszakok során, de csak egy díj nyerhető az egyes feljogosító tétekből.
 • A díjakat készpénzben írjuk jóvá és azonnal hozzáadjuk a kivehető egyenlegéhez.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése

 1. A promóciós időszakok 14:00-tól 23:00-ig (angol idő) tartanak 2020. október 2-án, 9-én, 16-án és 23-án. Minden promóciós időszak egy órás pénzözön időszakokból áll. A pénzözön időszakokkal kapcsolatos részletekért kérjük, tekintse meg a fenti táblázatot.
 2. Ahhoz, hogy részt tudjon venni a pénzözön időszakban, nyisson meg egy jogosult játékot és válassza a jelentkezés gombot a játékban felugró ablakban. Amennyiben rákattint a lejelentkezés gombra, akkor már nem vehet részt az arra az órára vonatkozó promócióban.
 3. A promóciós időszakokban a jogosult játékokon megjátszott minden feljogosító tét előhívhat egy készpénzes díjat. Azonnal értesítjük a játékban, ha egy pénzdíjat hívott elő. Az elérhető díjak listájához tekintse meg a fenti nyereményalapok táblázatot.
 4. A minimális feljogosító tét értéke függhet a beállított pénznemtől vagy az egyes résztvevő játékokban elérhető nyerővonalaktól. Amennyiben a megjátszott tét nem számít feljogosító tétnek, a játék automatikusan értesíti.
 5. A jogosult játékok a következők: Jackpot Express, Multifly!, Neon Rush: Splitz és Time Travel Tigers.

Díjak

 1. Több pénzdíjat is nyerhet a pénzözön időszakok során, de csak egy díj nyerhető az egyes feljogosító tétekből.
 2. A díjakat készpénzben írjuk jóvá és azonnal hozzáadjuk a kivehető egyenlegéhez.
 3. Abban az esetben, ha a díja nem íródott jóvá automatikusan, a díj jóváírása 48 órát is igénybe vehet a vonatkozó promóciós időszak végétől számítva.
 4. A promóciós időszakonként elérhető pénzdíjak összértéke 3.700.000 Ft és a fenti nyereményalap táblázatban szereplő módon oszlik szét.
 5. Az elérhető díjak száma a játékon belül lesz látható a vonatkozó Pénzözön időszak közben, és az 60 másodpercenként frissül.
 6. Az akció több pénznemben is elérhető. A díjak a következő pénznemszorzókon alapulnak:

bet365 Pénteki pénzözön okt 2020

Általános információ

 1. Nem tudjuk garantálni, hogy minden játék elérhető lesz, továbbá a kiválasztott feljogosító játékok csak az azonosított és bejelentkezett játékosok számára lesznek láthatóak.
 2. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, megnövelt fizetést vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok bónusz vagy megnövelt fizetés részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ajánlatból fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a bónusz vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 3. A csalások elleni küzdelem érdekében a bet365 az ajánlattal kapcsolatos visszaéléseket felismerő és megelőző módszereket vezetett be. A bet365 bármely ügyféltől megfelelő dokumentáció beküldését és/vagy azonosítási lépés teljesítését kérheti, hogy ésszerűen eljárva azonosítani tudja az ügyfél személyazonosságát még azelőtt, hogy bármilyen ajánlatot, bónuszösszeget és/vagy nyereményt írna jóvá az ügyfél számláján.
 4. A bet365 bármilyen bónuszösszeget eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 5. Minden ügyfél ajánlat csak egy személyre korlátozódik. Amennyiben a bet365-nek alapos oka van azt feltételezni, hogy a bónuszt vagy ajánlatot ugyanaz a személy vagy emberek csoportja több mint egyszer igényelte, akkor bármilyen vagy minden ajánlatot visszavonhat az adott ügyféltől vagy csoporttól és/vagy a bónuszból vagy ajánlatból megtett összes fogadást érvénytelenítheti és eltávolíthatja az ilyen fogadásokból származó nyereményeket.
 6. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 7. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
 8. Ez az ajánlat nem érhető el a következő országokban élő ügyfelek számára: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Észtország, Franciaország, Görögország, Lettország, Monaco, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Svájc és Törökország.