Bet365 bónusz: Labdarúgás csere garancia

Ha a játékosod a félidő előtt lecserélik, akkor a téted visszatérítik fogadási kreditekben a vonatkozó piacokon – többszörös fogadásoknál a fennmaradó választásaid függőben maradnak.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek. Regisztráció szükséges.

Így működik:

  1. Tégy egy mérkőzés előtti egyszeri fogadást válogatott labdarúgás piacokon.
  2. Egyszeri fogadások esetén, ha a választott játékosod a félidő előtt lecserélik, akkor a téted visszatérítik fogadási kreditekben, feltéve, ha a kimenetel még nem ismert.
  3. Ha egy választás egy többszörös fogadás része és a vonatkozó játékost a félidő előtt lecserélik, akkor a fogadásod ezen részét érvénytelenítettként kezelik, feltéve, hogy a kimenetel még nem ismert, és az ezt a választást tartalmazó fogadásból származó minden későbbi nyeremény fogadási kreditként kerül kifizetésre.
  4. Ha egy kiválasztott piac egy fogadáskészítő fogadás része, és a vonatkozó játékost lecserélik a félidőt jelző sípszó előtt, a téted szintén visszatérítik fogadási kreditekben, feltéve, hogy a kimenetel még nem ismert.
  5. Az érvényes piacok listáját alább láthatod.

Ez a csere garancia a következő piacokra vonatkozik:

  • Első gólszerző
  • Utolsó gólszerző
  • Bármikor gólt szerez
  • Következő gólszerző (csak az első gól)
  • 2 vagy több gólt szerez
  • 3 vagy több gólt szerez / Mesterhármast szerez
  • Fejes gólt szerez
  • Gólt szerez a 16-oson kívülről
  • Scorecast
  • Scorecast bármikor
  • Wincast
  • Timecast
  • 1. félidő Scorecast
  • Csapat első gólszerzője
  • Csapat utolsó gólszerzője
  • Első játékosnak kiosztott büntetőlap
  • Büntetőlapot kap
  • Ki fogják állítani
  • A mérkőzés játékosa
  • Játékos - kapura tartó lövések
  • Játékos - lövések
  • Játékos - asszisztok

Fő részvételi feltételek (eredeti)

  • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
  • A csere garancia a mérkőzés előtti fogadásokra érvényes a fent felsorolt piacokon (ahol elérhető) bármely labdarúgó-mérkőzés esetén. Egyszeri fogadások esetén, ha a választott játékosát a félidő előtt lecserélik, akkor a tétjét fogadási kreditként visszatérítjük.
  • Ha egy mérkőzés előtti választás a fent felsorolt piacok valamelyikén egy többszörös fogadás része és a választott játékosát a félidő előtt lecserélik, akkor a vonatkozó választást érvénytelenítettként kezeljük, és az ezt a választást tartalmazó fogadásból származó minden későbbi nyeremény fogadási kreditként kerül kifizetésre.
  • Ha egy mérkőzés előtti választás a fent felsorolt bármely piacon egy fogadáskészítő fogadás része és a választott játékost a félidő előtt lecserélik, a fogadáskészítő fogadást érvénytelenítjük és a tétjét visszatérítjük fogadási kreditekben.
  • Ha a fogadás kimenetele már ismert a választott játékos lecserélése előtt, vagy a fogadás nyer, akkor a csere garancia nem lesz érvényes és a fogadását a labdarúgás szabályainknak megfelelően rendezzük.
  • A csere garancia nem lesz érvényes, ha a tét egészét felvették a Felvehető most funkcióval.
  • Amennyiben egy fogadást részben zárnak le a Felvehető most funkcióval, a csere garancia a fennmaradó aktív tétre lesz érvényes.
  • Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak egy olyan játékos megváltoztatásához, akit később lecserélnek a félidő előtt, akkor a csere garancia nem lesz érvényes. Amennyiben egy fogadást módosítanak egy olyan játékosra, akit később lecserélnek a félidő előtt, akkor a csere garancia érvényes lesz. Amennyiben egy fogadást egy élő mérkőzésre vonatkozó választásra módosítanak, akkor a csere garancia nem lesz érvényes.

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

Jogosultság megszerzése

  1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
  2. A csere garancia a mérkőzés előtti fogadásokra érvényes a fent felsorolt piacokon (ahol elérhető) bármely labdarúgó-mérkőzés esetén. Egyszeri fogadások esetén, ha a választott játékosát a félidő előtt lecserélik, akkor a tétjét fogadási kreditként visszatérítjük.
  3. Ha egy mérkőzés előtti választás a fent felsorolt piacok valamelyikén egy többszörös fogadás része és a választott játékosát a félidő előtt lecserélik, akkor a vonatkozó választást érvénytelenítettként kezeljük, és az ezt a választást tartalmazó fogadásból származó minden későbbi nyeremény fogadási kreditként kerül kifizetésre.
  4. Ha egy mérkőzés előtti választás a fent felsorolt bármely piacon egy fogadáskészítő fogadás része és a választott játékost a félidő előtt lecserélik, a fogadáskészítő fogadást érvénytelenítjük és a tétjét fogadási kreditként visszatérítjük.
  5. Ha egy Győztesre/helyre fogadást tesz az Első gólszerző piacon, és választását lecserélik az első gólt követően, de még a félidőt jelző sípszó előtt, akkor a fogadása helyre részét visszatérítjük fogadási kreditekben.

Korlátozások

  1. Ha a választás kimenetele már ismert a választott játékos lecserélése előtt, vagy a választás nyer, akkor a csere garancia nem lesz érvényes és fogadását a labdarúgás szabályainknak megfelelően rendezzük.
  2. A csere garancia nem lesz érvényes, ha a tét egészét felvették a Felvehető most funkcióval. Amennyiben egy fogadást részben zárnak le a Felvehető most funkcióval, a csere garancia a fennmaradó aktív tétre lesz érvényes.
  3. Amennyiben egy feljogosító választást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak egy olyan játékos megváltoztatásához, akit később lecserélnek a félidő előtt, akkor ez a csere garancia nem lesz érvényes. Amennyiben egy választást módosítanak egy olyan játékosra, akit később lecserélnek a félidő előtt, akkor ez a csere garancia érvényes lesz. Amennyiben egy választást egy élő mérkőzésre vonatkozó választásra módosítanak, akkor ez a csere garancia nem lesz érvényes.
  4. Ha Ön egy új vagy jogosult ügyfél és egy feljogosító fogadást tett a Scorecast, Scorecast bármikor vagy 1. félidő Scorecast piacra, majd a mérkőzés 0:0 eredménnyel zárul, akkor a 0:0 - pénzvisszafizetés ajánlatra lesz jogosult és nem a csere garanciára.
  5. Abban az esetben, ha a választott játékosa a lecserélése előtt teljesíti a részét egy Scorecast, Scorecast bármikor vagy Wincast fogadásnál és a fogadás veszít, akkor a csere garancia nem lesz érvényes. Például, ha megtesz egy fogadást a Scorecast piacon 2:0 pontos eredményre, és a játékosa szerzi az első gólt mielőtt lecserélik, de a mérkőzés 1:0 eredménnyel ér véget, akkor a fogadása vesztesként lesz rendezve.

Fogadási kreditjei felhasználása

  1. A csere garancia eredményeként a fogadási krediteket igyekszünk a lehető leghamarabb jóváírni számláján a játékos lecserélését követően. A Scorecast, Scorecast bármikor vagy 1. félidő Scorecast piacok esetén a fogadási krediteket a mérkőzés végét követően írjuk jóvá. A többszörös fogadások a többi választás eredményétől függnek.
  2. A fogadási krediteket nem lehet kivenni. A fogadási kredit tétekből származó nyereményeket a Kivehető egyenlegén írjuk jóvá, de a nyeremények nem tartalmazzák a fogadási kredit téteket. Például, ha egy 3.000 Ft-os tétet tenne meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 9.000 Ft lenne (6.000 Ft nyereség plusz 3.000 Ft tét), azonban, ha egy 3.000 Ft-os fogadási kredit tétet tesz meg 3.00 (2/1) szorzóval, a kifizetés értéke 6.000 Ft lenne, mivel a 3.000 Ft értékű fogadási kredit tétjét nem kapná vissza.
  3. A tétjeit fedezheti részben a fogadási kreditjeiből és részben a saját kivehető egyenlegéből, azonban a tétje fogadási kreditekből álló része nem lesz része a nyereményeknek. Például, egy 3.000 Ft értékű fogadás 3.00 (2/1) szorzóval, amelyet 1.500 Ft fogadási kredittel és 1.500 Ft készpénzzel fedezett 7.500 Ft nettó nyereményt adna (6.000 Ft nyeremény plusz 1.500 Ft készpénzes tét), mivel az 1.500 Ft fogadási kredit tét nem jár vissza. Amennyiben egy fogadás érvénytelenítésre kerül és lehetősége volt nyerni (például push esetén), a fogadási kredit tétek nem járnak vissza. Ha egy fogadás érvénytelenítésre kerül és nem volt lehetősége nyerni (például ha egy Gólszerző fogadást egy olyan játékosra tesznek meg, aki nem játszik a mérkőzésen), a fogadási kredit tétek visszajárnak.
  4. A fogadási kreditjei érvénytelenné válnak és azokat eltávolítjuk, ha a számlája 90 egymást követő napig inaktív. Amennyiben végrehajt egy befizetést, lead egy sportfogadást, vagy részt vesz bármilyen játékban a Kaszinó, Játékok vagy Póker terméken, úgy az számlaaktivitásnak számít.

Általános

  1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat, akció vagy rendezés feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan megnövelt fizetést, ingyen fogadást, kockázatmentes fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kreditek, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet, visszafizetési összeget vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  3. A bet365 bármikor végrehajthat kisebb módosításokat az ajánlatban vagy rendezésben az elírások kijavítása, illetve az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, valamint módosíthatja vagy törölheti ezt az ajánlatot vagy rendezést jogi vagy szabályozási okokból.
  4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra vagy rendezésre. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.