Bet365 - NFL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek.

Így működik:

 1. Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a 2 esélyes Győztes vagy 3 esélyes Mérkőzés eredménye piacon bármely NFL mérkőzésre, a Super Bowl LVII döntőt beleértve.
 2. Egyszeri fogadásoknál, ha a csapata 17 pontos vezetést szerez bármikor a mérkőzés során, a fogadását egészben kifizetjük függetlenül attól, hogy a másik csapat megfordítja-e a mérkőzést.
 3. Többszörös és Fogadáskészítő fogadásoknál, ha a csapata 17 pontos előnyt szerez, ezt a választást nyertesnek jelöljük a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választásai pedig továbbra is érvényben maradnak.

Fő részvételi feltételek

 • Az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
 • Ez az ajánlat a 2 esélyes Győztes vagy 3 esélyes Mérkőzés eredménye piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri vagy többszörös fogadásokra érvényes bármely NFL mérkőzés esetén egészen 2023. február 12-én vasárnapig, a Super Bowl LVII döntőt beleértve.
 • Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a fogadás teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét felvette és a csapata 17 pontos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
 • Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval a mérkőzés kezdete előtt és a csapata 17 pontos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tétnek megfelelően rendezzük. Amennyiben egy megtett fogadást módosítanak, hogy hozzáadjanak vagy módosítsanak egy élő mérkőzésre vonatkozó választást, az ajánlat már nem lesz érvényes.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése
 1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
 2. Ez az ajánlat a 2 esélyes Győztes vagy 3 esélyes Mérkőzés eredménye piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri vagy többszörös fogadásokra érvényes bármely NFL mérkőzés esetén egészen 2023. február 12-én vasárnapig, a Super Bowl LVII döntőt beleértve.
 3. Egyszeri fogadásoknál a fogadását teljes mértékben kifizetjük, ha a csapata 17 pontos vezetést szerez bármikor a mérkőzés során, függetlenül a végeredménytől.
 4. Többszörös fogadásoknál a választás(oka)t nyertesnek jelöljük a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választása(i) pedig továbbra is érvényben maradnak. Ha egy választás 17 pontos előnyt szerez, de nem nyeri meg a mérkőzést, vesztesként lesz feltüntetve a Történet részen, de nyertesként fogjuk kezelni ennek a Korai kifizetés ajánlatnak a feltételei alapján.
 5. A jogosult fogadásokat igyekszünk a 17 pontos előny megszerzésétől számított 15 percen belül rendezni és kifizetni a számlájára.
Korlátozások
 1. Ez az ajánlat nem érvényes a döntetlen választásra megtett fogadásokra.
 2. Az előszezon, bemutató vagy Pro Bowl mérkőzésekre tett fogadások, valamint a Parlay Card fogadások választásai nem érvényesek erre az ajánlatra.
 3. Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a fogadás teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét felvette és a csapata 17 pontos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
 4. Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval a mérkőzés kezdete előtt és a csapata 17 pontos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tétnek megfelelően rendezzük. Amennyiben egy megtett fogadást módosítanak, hogy hozzáadjanak vagy módosítsanak egy élő mérkőzésre vonatkozó választást, az ajánlat már nem lesz érvényes.
 5. Amennyiben a fogadását az akció keretében korán kifizetjük, akkor a fogadását nem fogjuk még egyszer kifizetni, ha a választása megnyeri a mérkőzést.
Általános
 • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely megnövelt fizetést, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb olyan akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, visszafizetés vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kredit, ingyen fogadás, visszafizetés vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 • A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet, visszafizetési összeget vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 • A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 • A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.