Bet365 - Esély a hosszabbításban

Minden rögbi liga és rögbi unió mérkőzésen, ahol hosszabbítanak.


Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek. Regisztráció szükséges.

Így működik:

 1. Tégy egy mérkőzés előtti fogadást egy teljes játékidős vagy második félidős piacon bármely rögbi liga vagy rögbi unió mérkőzésre.
 2. Amennyiben a fogadásod nem rendezik a rendes játékidő végéig, az aktív marad a hosszabbítás során és azt a végeredmény alapján fogják rendezni.

Részvételi feltételek érvényesek.

Fő részvételi feltételek (eredeti)

 • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
 • Ez az ajánlat olyan mérkőzés előtti fogadásokra érvényes, ahol a találkozón hosszabbításra kerül sor a kieséses rögbi bármely formájában. Ez tartalmazza azokat az alapszakaszbeli angol Super League, Championship, League 1, ausztrál NRL és Super Rugby Pacific mérkőzéseket is, ahol aranypontra játszanak a hosszabbításban.
 • Az összes mérkőzés előtti teljes játékidős és második félidő piacra érvényes.
 • Az élő fogadások vagy a félidőben kiértékelt piacok nem érvényesek ennél az ajánlatnál.
 • Amennyiben a mérkőzés a hosszabbítást/hirtelen halált követően is döntetlen és egy rúgó versenyre van szükség az eredmény eldöntéséhez, a Győztes piacot a végeredmény alapján rendezzük.

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

Jogosultság megszerzése

 1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
 2. Ez az ajánlat olyan mérkőzés előtti fogadásokra érvényes, ahol a találkozón hosszabbításra kerül sor a kieséses rögbi bármely formájában. Ez tartalmazza azokat az alapszakaszbeli angol Super League, Championship, League 1, ausztrál NRL és Super Rugby Pacific mérkőzéseket is, ahol aranypontra játszanak a hosszabbításban.
 3. Minden mérkőzés előtti rendes játékidős és második félidős piacra érvényes.
 4. Minden piacra érvényes, amelyet a hosszabbítás befolyásolna. Amennyiben egy mérkőzés a hosszabbítást/hirtelen halált követően is döntetlen és egy rúgó versenyre van szükség az eredmény eldöntéséhez, a Nyer piacot a végső eredmény alapján rendezzük.
 5. A gyűjtő fogadás választásaira érvényes.
 6. A fogadások rendezése szempontjából, a mérkőzés hosszabbítását a második félidő folytatásának tekintjük.

Korlátozások

 1. Ha a mérkőzés döntetlennel zárul és azután nincs hosszabbítás, az ajánlat nem érvényes.
 2. Nem érvényes Élő fogadásra vagy első félidőre vonatkozó piacokra.

Általános

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely megnövelt fizetést, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb olyan akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, visszafizetés vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kredit, ingyen fogadás, visszafizetés vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 3. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.