Bet365 - Esély a hosszabbításban

Minden rögbi liga és rögbi unió mérkőzésen, ahol hosszabbítanak.


Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek.

Így működik:

 1. Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást egy teljes játékidős vagy második félidős piacon bármely rögbi liga vagy rögbi unió mérkőzésre.
 2. Amennyiben a fogadását nem rendezzük a rendes játékidő végéig, az aktív marad a hosszabbítás során és azt a végeredmény alapján fogjuk rendezni.

Részvételi feltételek érvényesek.

Fő részvételi feltételek

 • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
 • Ez az ajánlat azoknál a mérkőzés előtti fogadásoknál érvényes, ahol a találkozón hosszabbításra kerül sor bármilyen kieséses rögbinél, valamint alapszakaszbeli angol Super League, Championship, League 1, ausztrál NRL, Super Rugby AU és Super Rugby Aotearoa mérkőzésnél, ahol aranypontra játszanak a hosszabbításban.
 • Az összes mérkőzés előtti teljes játékidős és második félidő piacra érvényes.
 • Az élő fogadások vagy a félidőben kiértékelt piacok nem érvényesek ennél az ajánlatnál.
 • Amennyiben a mérkőzés a hosszabbítást/hirtelen halált követően is döntetlen és egy rúgó versenyre van szükség az eredmény eldöntéséhez, a Győztes piacot a végeredmény alapján rendezzük.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése
 1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
 2. Ez az ajánlat azoknál a mérkőzés előtti fogadásoknál érvényes, ahol a találkozón hosszabbításra kerül sor bármilyen kieséses rögbinél, valamint alapszakaszbeli angol Super League, Championship, League 1, ausztrál NRL, Super Rugby AU és Super Rugby Aotearoa mérkőzésnél, ahol aranypontra játszanak a hosszabbításban.
 3. Minden mérkőzés előtti rendes játékidős és második félidős piacra érvényes.
 4. Minden piacra érvényes, amelyet a hosszabbítás befolyásolna. Amennyiben egy mérkőzés a hosszabbítást/hirtelen halált követően is döntetlen és egy rúgó versenyre van szükség az eredmény eldöntéséhez, a Nyer piacot a végső eredmény alapján rendezzük.
 5. A gyűjtő fogadás választásaira érvényes.
 6. A fogadások rendezése szempontjából, a mérkőzés hosszabbítását a második félidő folytatásának tekintjük.
Korlátozások
 1. Ha a mérkőzés döntetlennel zárul és azután nincs hosszabbítás, az ajánlat nem érvényes.
 2. Nem érvényes Élő fogadásra vagy első félidőre vonatkozó piacokra.
Általános
 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan megnövelt fizetést, ingyen fogadást, kockázatmentes fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kreditek, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 3. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.