betfair bónusz: Hetente 2000 Ft-os ingyenes fogadás!

Fogadj hetente legalább 6000 Ft értékben többes kötésekre és hétfőnként 2000 Ft-os ingyenes fogadásban részesülhetsz.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt betfair bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

betfair bónusz részvételi feltételek

Ki vehet részt benne?  

  1. Csak egy számla használatával vehetsz részt.  Ha a Betfair kizárt (e-mailben vagy másképp) a promóciókban való részvételből, nem vagy jogosult erre a promócióra.  
  2. Ez az ajánlat az új és a régebbi ügyfelek számára is elérhető, amennyiben legalább 18 évesek, és Magyarországon tartózkodnak.

Hogyan és mikor válhatok jogosulttá?  

  1. Jelentkezned kell ahhoz, hogy jogosult legyél erre az ajánlatra. Az egyszeri jelentkezés azt jelenti, hogy minden hétre érvényes a jelentkezésed, amikor ez a promóció szerepel a kínálatban.
  2. Köss összesen legalább 6000 Ft értékű gyűjtőfogadást minden héten (hétfőtől vasárnapig), és kapsz egy 2000F-ost bónuszt a Sportfogadásra részlegre, amelyet hétfőnként írnak jóvá.
  3. A 6000 Ft-os tétet egy fogadásban vagy több, legalább 3 választásos fogadásban lehet feltenni.
  4. Csak azok a fogadások számítanak ebben a promócióban, amelyeket legalább 3 választásra kötöttek, és a teljes kombinált szorzó 4.00 
  5. A (részben vagy egészben) cashed-out fogadások nem jogosultak erre a promócióra. 
  6. Az ingyenes fogadással kötött fogadás nem számít ebben a promócióban. 
  7. A Gyűjtőelőnnyel kötött fogadások nem számítanak ennek a promóciónak a szempontjából. 
  8. Az Azonos Meccs Multival kötött fogadások nem jogosultak erre az ajánlatra.
  9. Az élő fogadások használhatóak ebben a promócióban. 
  10. Az érvénytelen vagy törölt fogadások nem számítanak promócióba. A gyűjtőfogadásod az érvénytelen vagy törölt választások száma szerint le lesz minősítve.  

Mit nyerhetek?  Mikor kaphatom a díjamat?

  1. Ha jelentkezel, és megkötöd a megfelelő fogadás(oka)t a Sportfogadás szekcióban (és egyébként is megfelelsz ezen promóció feltételeinek), a következő hétfőn kapsz egy 2000 Ft értékű ingyenes fogadást a Sportfogadás részlegre.
  2. A Sportfogadásra érvényes ingyenes fogadásod a jóváírása után 2 nappal lejár. 
  3. Az ingyenes fogadást nem lehet készpénzként kivenni, a fentieknek megfelelően a Betfair Sportfogadásban lehet felhasználni.   
  4. Az ingyenes fogadásoddal kötött fogadásokkal szerzett nyereményt ki lehet fizettetni. 
  5. Az ingyenes fogadásokat bármilyen sport- és egyéb piacon fel lehet használni, nincs minimális szorzó követelmény. Az ingyenes fogadás tétjét nem fizetik ki az ingyenes fogadással kötött fogadásból származó nyereménnyel együtt. 
  6. A maximális bónusz hetente és ügyfelenként 2000 Ft. A bónuszokat hétfőnként írják  jóvá az előző héten (hétfő 0:00:01 GMT és vasárnap 23:59:59 GMT között) kötött fogadások alapján.  

Egyéb unalmas, de fontos dolgok  

  1. A Betfair fenntartja magának a jogot, hogy kizárjon a promócióból és/vagy bezárja a számládat, ha elegendő bizonyíték van bármilyen promócióval való visszaélésre, például, ha egynél több felhasználónevet használsz vagy egynél több személyes fogadási számlát nyitsz a promócióban való részvételhez. Ezekben az esetekben a Betfair nem ír jóvá ingyenes fogadásokat.