Bet365 bónusz: Korai kifizetés 2 gólos vezetésnél a foci Eb-n ajánlat

Egyszeri Euro 2020 és Copa America 2021 fogadásait kifizetik, ha a csapata 2 gólos előnyhöz jut - többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelöljik.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek.

Így működik:

  1. Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a hagyományos Játékidő eredménye piacon az Euro 2020 és Copa America 2021 labdarúgó-mérkőzéseire egészen 2021. július 11-én, vasárnapig bezárólag.
  2. Egyszeri fogadásoknál, ha a csapata 2 gólos vezetést szerez a mérkőzés során, a fogadását egészben kifizetjük függetlenül attól, hogy a másik csapat döntetlenre menti vagy megfordítja-e a mérkőzést.
  3. Többszörös fogadások és Fogadáskészítő fogadások esetén, ha a hagyományos Játékidő eredménye piacon megtett csapata 2 gólos előnyt szerez, ezt a választást nyertesnek jelöljük a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választásai pedig továbbra is érvényben maradnak.

Fő részvételi feltételek

  • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
  • Ez az ajánlat a hagyományos Játékidő eredménye piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri és gyűjtő fogadásokra érvényes az Euro 2020 és Copa America 2021 bajnokságoknál.
  • Ez az ajánlat a 2021. július 11-én, vasárnapig bezárólag lejátszott mérkőzéseken érhető el.
  • A Játékidő eredménye - Megerősített szorzók piacon megtett fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.
  • Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
  • Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval a kezdőrúgás előtt és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tétnek megfelelően rendezzük. Amennyiben egy fogadást azért módosítottak, hogy egy élő eseményre vonatkozó választást adjanak hozzá a szelvényhez vagy módosítsanak, az ajánlat már nem lesz érvényes.

Teljes részvételi feltételek

Jogosultság megszerzése
  1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
  2. Ez az ajánlat a hagyományos Játékidő eredménye piacon megtett mérkőzés előtti egyszeri és gyűjtő fogadásokra érvényes az Euro 2020 és Copa America 2021 bajnokságoknál.
  3. Ez az ajánlat a 2021. július 11-én, vasárnapig bezárólag lejátszott mérkőzéseken érhető el.
  4. Egyszeri fogadásoknál a fogadását teljes mértékben kifizetjük, ha a csapata a mérkőzés alatt bármikor kétgólos előnybe kerül, függetlenül a teljes játékidő eredményétől.
  5. Többszörös fogadásoknál a választás(oka)t nyertesnek jelöljük a Fogadásaim részen, a fogadás fennmaradó választása(i) pedig továbbra is érvényben maradnak. Ha egy választás 2 gólos előnyt szerez, de nem nyeri meg a mérkőzést, vesztesként lesz feltüntetve a Történet részen, de nyertesként fogjuk kezelni ennek a Korai kifizetés ajánlatnak a feltételei alapján.
  6. Ez az ajánlat kizárólag a hagyományos Játékidő eredménye piacra érvényes, amelyet a 90 perces játékidő alapján rendezünk. Ebbe beleszámít a sérülések vagy cserék miatti pár perces hosszabbítás is, azonban a játékidő utáni hosszabbítás és a büntetőpárbajra kiszabott idő már nem számít bele.
  7. A jogosult fogadásokat igyekszünk a kétgólos előny megszerzésétől számított 15 percen belül rendezni és kifizetni a számlájára.
Korlátozások
  1. Ez az ajánlat nem érvényes a Döntetlen választásra tett fogadásokra.
  2. A Játékidő eredménye - Megerősített szorzók piacon megtett fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.
  3. Ez az ajánlat nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette. Amennyiben a tét egy részét vette fel és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást a fennmaradó aktív tét alapján rendezzük.
  4. Amennyiben egy feljogosító fogadást módosít a Fogadás módosítása funkcióval a kezdőrúgás előtt és a csapata kétgólos előnyhöz jut, akkor a fogadást az új tétnek megfelelően rendezzük. Amennyiben egy megtett fogadást módosítanak, hogy hozzáadjanak vagy módosítsanak egy élő mérkőzésre vonatkozó választást, az ajánlat már nem lesz érvényes.
  5. Amennyiben a fogadását az akció keretében korán kifizetjük, azt nem fogjuk még egyszer kifizetni, ha a választása megnyeri a mérkőzést.
Általános
  1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan megnövelt fizetést, ingyen fogadást, kockázatmentes fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kreditek, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
  2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
  3. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
  4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.