Bet365 - Multisport gyűjtő bónusz

Elérhető a világ legjobb amerikai futball, kosárlabda, jégkorong és baseball ligáinál – akár 70% bónusz a sikeres gyűjtőkért

Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

Kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Fogadási korlátozások és feltételek érvényesek.

A korábbi tájékoztatásnak megfelelően ezen ajánlat feltételei 2023. január 13-án, pénteken 12:32-kor (angol idő) megváltoztak. Az ezen időpont után megtett olyan gyűjtőfogadásokra, amelyek ökölvívás választást tartalmaznak, már nem fog vonatkozni ez az ajánlat. Az ezen időpont előtt megtett olyan sikeres gyűjtőfogadásokra, amelyek ökölvívás választást tartalmaznak, az ajánlat továbbra is érvényes lesz, függetlenül a fogadás rendezési időpontjától.

Így működik:

 1. Tégy egy 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtőfogadást az alább felsorolt ligákra és bajnokságokra a következő 2 esélyes piacok bármelyikén: Hendikep (Spread/Run Line/Puck Line), Játék összesített, 1. félidő - hendikep, 1. félidő - összesített, 2. félidő - hendikep (csak NFL és NBA), 2. félidő - összesített (csak NFL és NBA) és Run az 1. inningben (MLB, japán NPB és koreai KBO). MMA esetén a Küzdelem nyertese és a Küzdelem végeredménye piacokra érvényes.
 2. Amennyiben a fogadásod sikeres, a bet365 5-70% bónuszt ad hozzá a nyereségeidhez. A bónusz értéke a választások számától függ.
 3. A bónusz készpénzként kerül kifizetésre, amelyet a kivehető egyenlegeden írnak jóvá.
 4. A fogadási kreditekkel leadott fogadások nem érvényesek erre az ajánlatra.
 
Ez az ajánlat a következő bajnokságoknál érhető el:
 • MMA - bármely esemény
 • Amerikai futball - NFL
 • Kosárlabda - NBA
 • Jégkorong - NHL
 • Baseball - MLB
 • Kosárlabda - Euroliga
 • Kosárlabda - EuroCup
 • Kosárlabda - spanyol Liga ACB
 • Kosárlabda - olasz Lega 1
 • Kosárlabda - német Bundesliga
 • Kosárlabda - francia Pro A
 • Jégkorong - orosz KHL
 • Jégkorong - finn SM-Liiga
 • Jégkorong - svéd Hockey League
 • Baseball - japán NPB
 • Baseball - koreai KBO
 • Kosárlabda - Champions League Americas
 • Kosárlabda - EuroBasket (férfi és női)
 • Kosárlabda - Olimpia (férfi és női)
 • Kosárlabda - FIBA America (férfi)
 • Kosárlabda - Világbajnokság (női)
 • Kosárlabda - FIBA Világkupa
 • Jégkorong - Világbajnokság (férfi)
 • Jégkorong - Világbajnokság Div 1A (férfi)
 • Jégkorong - Olimpia (férfi)

Bónusz lebontás

Fogadás típusa Bónusz
2-es gyűjtő 5% bónusz
3-as gyűjtő 10% bónusz
4-es gyűjtő 15% bónusz
5-ös gyűjtő 20% bónusz
6-os gyűjtő 25% bónusz
7-es gyűjtő 30% bónusz
8-as gyűjtő 35% bónusz
9-es gyűjtő 40% bónusz
10-es gyűjtő 45% bónusz
11-es gyűjtő 50% bónusz
12-es gyűjtő 55% bónusz
13-as gyűjtő 60% bónusz
14-es gyűjtő vagy nagyobb 70% bónusz
 

Fő részvételi feltételek (eredeti)

 • Ez az ajánlat kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhető el.
 • Tegyen egy 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtőfogadást a fent felsorolt ligák és bajnokságok mérkőzéseire a következő 2 esélyes piacokon: Hendikep (Spread/Run Line/Puck Line), Játék összesített, 1. félidő hendikep, 1. félidő összesített, 2. félidő hendikep (csak NFL és NBA), 2. félidő összesített (csak NFL és NBA) és Run az 1. inningben (MLB, japán NPB és koreai KBO). MMA esetén a Küzdelem nyertese és a Küzdelem végeredménye piacokra érvényes.
 • A megszerezhető bónusz maximális értéke 100.000£ (vagy ennek megfelelő valuta*).
 • Amennyiben fogadásfokozót kínálunk egy többszörös fogadásra (például egy előre létrehozott 3-as gyűjtőre), a bónusz nem lesz érvényes.
 • Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette a Felvehető most funkcióval. Amennyiben a tét egy részét vette fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számoljuk ki. Ha a fogadás összes választása nyertesként lett rendezve és a teljes nyereményt vette fel, a bónusz érvényes lesz.
 • Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak, a bónuszt az új tét alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, a bónusz már nem lesz érvényes.
 • A Multisport gyűjtő bónusz nem érvényes a további piacok elnevezésű hendikep/spread/összesített piacokra tett fogadásokra, a fogadási kreditekkel leadott fogadásokra, a fix szorzós Parlay Card, Teaser és fix szorzós Teaser Card fogadásokra vagy bónuszokat (pl. Lucky 15, Lucky 31 stb.) tartalmazó kombinált fogadásokra.

* vagy annak megfelelő valuta

Teljes részvételi feltételek (eredeti)

Jogosultság megszerzése

 1. Ez az ajánlat csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el. Az elérhető ajánlatai listáját megtekintheti, ha bejelentkezik a számlájába és számítógépen az Akciók, mobilon az Ajánlatok részt választja ki. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén.
 2. Tegyen egy 2 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtőfogadást a fent felsorolt ligák és bajnokságok mérkőzéseire a következő 2 esélyes piacokon: Hendikep (Spread/Run Line/Puck Line), Játék összesített, 1. félidő hendikep, 1. félidő összesített, 2. félidő hendikep (csak NFL és NBA), 2. félidő összesített (csak NFL és NBA) és Run az 1. inningben (MLB, japán NPB és koreai KBO). MMA esetén a Küzdelem nyertese és a Küzdelem végeredménye piacokra érvényes.
 3. A bónusz bármelyik elhalasztott/törölt választás vagy push esetén is érvényes, de annak százaléka függ a tényleges győztes választások számától. Például, ha egy 8 választásból álló parlay fogadásból (nyolcas gyűjtő) 7 győztes és egy push, a bónusz értéke a nyereség 30%-a lesz.
 4. A nyereménye bónuszrészét az utolsó választás lejátszását követő 24 órán belül írjuk jóvá a számláján.

Korlátozások

 1. A feljogosító bajnokságok előszezon, bemutató vagy All-Star mérkőzéseire tett fogadások nem érvényesek erre az ajánlatra.
 2. Ez a bónusz nem lesz érvényes, ha a tét teljes értékét a mérkőzés vége előtt felvette a Felvehető most funkcióval. Amennyiben a tét egy részét vette fel, a bónuszt a fennmaradó aktív tét alapján számoljuk ki. Ha a fogadás összes választása nyertesként lett rendezve és a teljes nyereményt vette fel, a bónusz érvényes lesz.
 3. Amennyiben egy feljogosító fogadást a Fogadás módosítása funkcióval módosítanak, a bónuszt az új tét alapján számítjuk ki. Amennyiben a fogadás módosításakor egy élő eseményre vonatkozó választást adnak hozzá a szelvényhez vagy módosítanak, a bónusz már nem lesz érvényes.
 4. Maximum bónusz 100.000£ (vagy annak megfelelő valuta*). A Multisport gyűjtő bónusz nem érvényes a további piacok elnevezésű hendikep/spread/összesített piacokra tett fogadásokra, a fogadási kreditekkel leadott fogadásokra, a fix szorzós Parlay Card, Teaser és fix szorzós Teaser Card fogadásokra vagy bónuszokat (pl. Lucky 15, Lucky 31 stb.) tartalmazó kombinált fogadásokra.
 5. A gyűjtőfogadások utáni bónuszokat azt követően fizetjük ki, hogy minden eredmény megerősítésre került. Amennyiben egy gyűjtőfogadás egyébként vesztett volna, de a kimenetel nyertes lesz egy Korai kifizetés ajánlat feltételei alapján, nem írunk jóvá bónuszt.

Általános

 1. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan megnövelt fizetést, ingyen fogadást, kockázatmentes fogadást, fogadási kreditet vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy az ilyen ajánlatok megnövelt fizetés, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy fogadási kredit részét visszaigényelje és/vagy érvénytelenítsen bármilyen ingyen fogadásból vagy fogadási kreditből fedezett fogadást. Továbbá, ha bizonyíték van ilyen tevékenységre, a bet365 adminisztrációs költséggel terhelheti a felhasználót a fogadási kreditek, ingyen fogadás, kockázatmentes fogadás vagy megnövelt fizetés értékéig az ilyen tevékenység felismeréséből és az ellene való fellépésből eredő adminisztrációs költségek fedezésére.
 2. A bet365 bármilyen bónuszösszeget, ingyen fogadást, fogadási kreditet vagy megnövelt fizetést eltávolíthat, ha azt hibából írták jóvá.
 3. A bet365 bármikor módosíthatja ezt az ajánlatot az elírások kijavítása, az egyértelműség vagy a felhasználói élmény javítása érdekében, és fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy törölje ezt az ajánlatot jogi vagy szabályozási okokból.
 4. A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licencet kapók és licencet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.