Bet365 bónusz: Fogadásfokozó

Szerezz magasabb szorzót kiválasztott piacokon, válogatott sportoknál.


Figyelem! Ez a bónusz már nem érvényes. Tekintsd meg az aktív bónuszajánlatokat.
Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Bet365 bónusz részvételi feltételek

Így működik:

  1. Nyiss meg egy versenyoldalt vagy sporteseményt.
  2. Az eseményeknél egy zöld nyíl jelzi, ahol elérhető a Fogadásfokozó, az esemény szelvényén az elérhető megnövelt szorzók lesznek láthatóak, az eredeti szorzók pedig áthúzva jelennek meg.
  3. Válaszd a Fogadásfokozó szorzót és add hozzá a fogadószelvényhez.

A Fogadásfokozó piacokon megtett fogadások jogosultak minden Sport ajánlatra. Amennyiben a bet365 fogadásfokozót kínál egy többszörös fogadásra egy feljogosító sportnál (például egy előre létrehozott 3-as gyűjtőre), a Labdarúgás gyűjtő bónusz, a Tenisz gyűjtő bónusz vagy a Multisport gyűjtő bónusz nem lesz érvényes.

Alap feltételek

  1. A Fogadásfokozók kizárólag új és jogosult ügyfelek számára érhetők el. Bejelentkezést követően mobilon az Ajánlatok részen, számítógépen pedig az Akciók részen tekintheti meg, hogy elérhetőek-e az Ön számára a Fogadásfokozók. A bet365 nyilvántartja az ajánlatokra való jogosultsággal kapcsolatos ügyféltájékoztatásokat és ez a nyilvántartás, beleértve a bevezetett korlátozások dátumát és idejét, véglegesnek számít bármilyen vita esetén. Regisztráció szükséges.
  2. A megnövelt szorzójú gyűjtők nem kombinálhatóak más választásokkal.
  3. Amikor Fogadásfokozót kínálunk egy töbszörös fogadásra egy feljogosító sportnál (például egy előre létrehozott 3-as gyűjtőre), a Labdarúgás gyűjtő bónusz, a Tenisz gyűjtő bónusz vagy a Multisport gyűjtő bónusz nem lesz érvényes.
  4. Adott Fogadásfokozók elérhetőségét a bet365 saját belátása szerint visszavonhatja.