Bet365 - Golf győztesre/helyre extra

Akár 12 helyezés a Győztesre/helyre golf fogadásoknál válogatott bajnokságokon.


Regisztrálj itt Bet365 bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Részvételi feltételek

A Győztesre/helyre extra opcióval növelheted vagy csökkentheted a helyezések számát egy versenyen, ha a Végső győztes piacon teszel mérkőzés előtti fogadást válogatott golfeseményeken – adj hozzá helyezéseket a Győztesre/helyre golf fogadásaidhoz és csökkentsd a szorzót az extra biztonság érdekében, vagy növeld a szorzót a helyezések eltávolításával.

Egy eseménynél felajánlott Győztesre/helyre extra helyezések száma megtekinthető a Győztesre/helyre extra részen vagy a fogadószelvényen.

A Győztesre/helyre extra használata:

  1. Az eseményen az első csoport kezdőütése (tee off) előtt elérhető hely feltételekhez egyszerűen válaszd a „Győztesre/helyre extra” piacot a kiválasztott golf szelvényen.
  2. Amint kiválasztottad a szorzót és a hozzá tartozó helyezések számát a Győztesre/helyre extra részen, az megjelenik a fogadószelvényeden.

A Győztesre/helyre extrát a bet365 saját belátása szerint kínálja, valamint módosíthatja vagy törölheti bármelyik eseménynél. A Győztesre/helyre extra piacon tett fogadásokat nem lehet lezárni a Felvehető most funkcióval és nem lehet módosítani a Fogadás módosítása funkcióval.