Vagyunk sokan úgy, hogy ki nem állhatjuk a választási lehetőségeket, idegesít hogy sétálgatás és időpocsékolás nélkül fogadunk és ki nem állhatjuk az online fogadóirodák által kínált bónuszokat! Az élet nagyon egyszerű, mert a régi, ismert dolgok csak jók lehetnek, az innováció pedig mindig mindent elront. Nézzük csak még mi minden idegesít minket az internet kínálta lehetőségekben!

Túl sok fogadóiroda

Nem elég egy? Ki a fene fog több irodánál fogadni, különböző szorzókon? Felesleges, alig változik egyik-másik iroda ajánlata. Nem is tudsz ennyit követni egyszerre, nincs egyetlen központosított lista sem a különböző irodák szorzóival. Egy mérkőzés, egy szorzó. Ez ősi szabály.

Túl sok lehetőség

Hazai, döntetlen vagy vendég. Ennyi bőven sok. Minek fogadnék gólok számára, félidőkre, gólszerzőkre, pontos eredményre? A hendikeppet még maga a feltalálója sem érti, ez mindenkinek kínai, talán ezért is van benne a nevében is az ázsiai. Izlandi harmadik liga? Ki fogad ilyenre? Meg nevenincs tenisztornák. Tipszmiksz Pityu szerint nem is léteznek. Tiszta hülyeség, időpocsékolás átnézni az ajánlatokat. Senki nem fogad ilyesmire. Még hogy kerékpárra fogadjak... Úgyis elüti őket az autó.

Élő fogadás, mekkora baromság!

Eldöntöd mérkőzés előtt, hogy kinek szurkolsz és arra fogadsz. Ez a tuti. Az ember tartson ki az elvei mellett! Nem változtathatod meg a véleményed a mérkőzés közben. Vesztésre áll a csapat? Ez van, le kell nyelni. Nehogymá' visszafogadjak valami másra, hogy csökkentsem a kockázatot. Ez a lényeg, a kockázat! Amúgy is annyit változnak az élő szorzók, hogy azt még egy gép sem tudja követni. Most tőzsdézünk vagy fogadunk?

Otthonról nem tudod meg a tutit

Karcsi bá' a bárban mindig tudja, látszik is rajta, van mindig miből igyon egy felest. Ha interneten fogadsz, akkor ki fog kimenni megkérdezni a napi tuti meccset? Én biztos nem fogok mindent feltúrni az interneten. Sérülteket, hiányzó játékosokat, edzőváltásokat leköveti Karcsi bá. Képben van mindig. A múltkor is megmondta, hogy a spanyolok még egy BL-t nem nyernek, a nyakát teszi rá. Szerencséjére Bivalybasznádon nincs metró, és a vonat is ritkán jár.

Milyen mobil fogadás?

Ki hallott ekkora marhaságot? A mobiltelefonnak benne van a nevében: telefon. Beszélgetésre való, nem pedig fogadni. Vagy ha éppen mobilról akarok fogadni, felhívom Józsit, hogy lökjön egy kis aprót nekem az MTK-ra, mert az asszony ma nem enged ki. Sok hülye meg azt hiszi, az okostelefon tudja a tutit helyette is.

Mi az hogy nem kell kötésben tenni?

Akkor meg hogy nyersz sokat? Tiszta hülyék, pont ez a lényeg. Kötésben bevágunk 10 beton biztos meccset, úgy lehet. Másképp nem. Mégis hogy nyerhetsz így 200 Forintból 34.000-et? Na meg a kombik! Géza bá is úgy vette a múltkor a láda sört. Egyik biztos bejön.

Nekem van színes televízióm!

Azért vettem, hogy nagyban lássam Messit. Nem fogok interneten meccset nézni, kicsiben. Már elmondtam, élőben fogadni hülyeség. A meccset nézni kell és szurkolni, nem számítgatni közben a szorzókat. Az igazi az, ha nem is nézzük azt, amire fogadtunk.

Az internetes pénz kimegy az országból

Most képzeld el: felteszel a neten 2000 Forintot és kikap a Real. Mekkora szívás, de ez még semmi! Az elvesztett pénzed külföldre megy! Így miből fognak plakátokat állítani? A sok külföldi meg röhög a markába, nem is akar idejönni, ha küldjük nekik a lét.

Bónusz?

Nem a Tecsóban akarom érezni magam. Egyet veszel kettőt kapsz? A totyózóban nincs ilyen. Illetve van, kapsz egy nyugtát meg majd Feritől egy bokszot, mert a Barca ellen tettél. Ez az igazi bónusz, amit interneten nem lehet soha megtapasztalni. Forgatni sem kell.

Nincs papír

Így hogy fogom visszakeresni, hogy pünkösd előtt '91-ben mire tettem? A leírt dolgok megmaradnak. Az X, az legyen X! Egérrel kattintgatni, hobbitoknak való. Nekem van szerencsés ceruzám.