Legyél akár új vagy régi felhasználó, első mobilról vagy táblagépről leadott fogadásod után egy 100%-os bónusszal jutalmaz a Bet365.

Bónuszod igényléséhez, tegyél meg egy feljogosító fogadást mobilodról vagy táblagépedről 300 Ft* vagy nagyobb értékben és a Bet365 megajándékozz egy 100%-os bónusszal, legfeljebb 7.500 Ft* értékben.

Miután megtetted feljogosító fogadásod, az ajánlatkódod e-mailben elküldik a náluk regisztrált e-mail címre. Egyéb esetben lépjél velük kapcsolatba és egyik segítőkész kollégájuk örömmel segít neked.

Ajánlatkódod online is megadhatod az Ügyfelek menüben, vagy a bet365 mobil oldalon.

A bet365 mobil és táblagép szolgáltatásuknak köszönhetően, most még könnyebben navigálhatsz a Főoldalon megjelenített események között és több ezer sportfogadási piacon fogadhatsz a piacvezető Élő fogadás oldalukon, míg iPhone, iPad és Android készülékkel rendelkező ügyfeleik élőben nézhetik a legjobb sport- és lóverseny eseményeket is.

* vagy valuta-megfelelője

bet365 mobil

 

Regisztrálj ITT 

Részvételi feltételek:

 1. A feljogosító fogadás értéke minimum 300 Ft*.
 2. A maximum igényelhető bónusz értéke 7.500 Ft*.
 3. A bónusz igényléséhez tegyen meg egy feljogosító fogadást mobiljáról vagy táblagépéről az Ön által választott sporton és piacon. Kifizetés igénylése előtt a feljogosító fogadást és a bónuszt 3 alkalommal kell megforgatnia mobilján vagy táblagépén.
 4. Amennyiben nem teljesíti a bónuszhoz szükséges fogadási követelményeket, a leadott feljogosító fogadástól számított 90 napon belül, a bónusz számlán szereplő összegek elvesznek.
 5. Az akció 2013. július 16-án, angol idő szerint 11:59:59-ig tart.
 6. Az ajánlat nem érvényes a következő országokban élő ügyfeleink számára: Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Fehéroroszország, Grúzia, Guatemala, Honduras, Horvátország, Kazahsztán, Kína, Kolumbia, Kuba, Lettország, Litvánia, Macedónia, Makaó, Malajzia, Mexikó, Moldova, Nicaragua, Oroszország, Örményország, Panama, Paraguay, Peru, Szerbia, Szingapúr, Szlovénia, Tajvan, Ukrajna, Uruguay, Venezuela, Vietnám.
 7. Az ajánlat kódját a feljogosító tranzakciótól számított 7 napon belül meg kell adni. Amennyiben az ajánlatkód megadása előtt igényel kifizetést vagy átutalást, a korábbi tranzakciók nem fognak beleszámítani a feljogosító feltételekbe vagy a rollover követelményekbe.
 8. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.
 9. A kisebb mint 1.50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe.
 10. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.
 11. A korán lezárt, Tőzsdére megtett fogadások nem számítanak bele a rollover követelményekbe.
 12. Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
 13. A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
 14. Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, neteller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
 15. A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.