Kedves olvasóink!
Egy lejárt/inaktív oldalra érkeztettek. Az itt közölt információk lehetséges, hogy már nem érvényesek, és ennek tudatában kezeljétek. Aktualitásokért irány a főoldal! 

Caribbean Poker

A játék

A Caribbean Poker játék célja felülmúlni az osztó leosztását. Van egy opcionális jackpot tét, ami bizonyos leosztásokban jackpotra jogosít.

A játék módja

A bal oldali egérgombbal kattintson a megtenni kívánt zseton értékére. Ezután tegye a zsetont az asztalon az alaptét (Ante) területre. Ha a progresszív jackpot játékban szeretne részt venni, az Ante terület fölött tegyen egy további zsetont a jackpotra. a csökkenteni szeretné tétjét, arra a játék megkezdése előtt van lehetősége, úgy, hogy az egér jobb gombjával a feltett tétre kattint. Ha megtette tétjeit, a játékkör elkezdéséhez kattintson a "KÉSZ" gombra. A korábbi tét megismétléséhez kattintson az "AZONOS TÉT" gombra.

Szabályok

A Caribbean Poker játékot egy 52 lapos paklival játsszák. A játékban való részvételhez előbb egy alaptétet (Ante) kell tennie. 1$-os jackpot tét is tehető. Ezután Önnek öt kártyalapot osztanak, mindegyiket képpel felfelé. Bár az Ön lapjai képpel felfelé kerülnek kiosztásra, Ön a többi játékos lapjait képpel lefelé fogja látni. Az osztó szintén öt lapot kap, négyet képpel lefelé és egyet képpel felfelé. A Caribbean Poker játékban a játékos és az osztó összevetik leosztásaikat a kezükben lévő öt lap alapján. Több kártyalap nem kerül kiosztásra.

Miután megnézte a kártyalapjait és az osztó felfordított lapját, Önnek el kell döntenie, hogy kihívja-e az osztó leosztását egy fogadással vagy feladja. Ha a kihívás mellett dönt, tétet kell feltennie, a "Tét" gomb megnyomásával. A tét mindig az alaptét (Ante) kétszeresével egyenlő. Ha nem kívánja kihívni az osztó leosztását, a "Feladom" gombra kell kattintania és így alapfogadását elveszíti. Mikor a tétet megtette, az osztó felfedi a négy kezében maradt kártyalapot és a leosztásokat összevetik.

A Caribbean Poker játékban, ha az osztónak nincs értékes lapkombinációja, akkor a leosztásának legalább egy ászt és egy királyt kell tartalmaznia azért, hogy játékban maradhasson. Ha az osztó leosztása nem tartalmaz minimum ászt és királyt, Ön 1 az 1 arányban kap az alaptétje alapján, és a tétjét nyeremény nélkül visszakapja.

Ha az osztó leosztása megfelelő legalább egy ász és egy király értékével, a legjobb leosztás nyer. Az Ön nyerő leosztása 1 az 1 arányban fizet az alapfogadásra plusz a tétjére kapott nyeremény összege, melyet a nyereménytábla segítségével számolhat ki.

Amikor az osztó és a játékos is azonos értékű póker leosztást kap, mind az alapfogadás, mind pedig a tét összege visszakerül a játékoshoz.

Jackpot tétszabályok

A progresszív jackpot játékhoz egy egységnyi jackpot tét tehető. Akkor is lehetősége van a a jackpot megnyerésére, ha az osztó leosztása nem tartalmaz minimum egy ászt és királyt. Az Ante tét köre fölötti érmenyílásra kattintva teheti meg a jackpot tétet.

Nyereménytábla

Leosztás   Kifizetés  

Kártyalapok részletezései

Semmi   1 az 1   Öt kártyalap, mindegyik különböző értékben
Egy pár   1 az 1   Két kártyalap ugyanabban az értékben
Két pár   2 az 1   Két sorozata két kártyalapnak ugyanabban az értékben
Három egyforma   3 az 1   Három kártyalap ugyanabban az értékben
Sor   4 az 1   Öt kártyalap számsorrendben, de különböző színekben
Flös   5 az 1   Öt kártyalap ugyanabból a színből, bármilyen értékben
Full   7 az 1   Egy pár és három egyforma
Négy egyforma   20 az 1   Négy kártyalap ugyanabban az értékben 
Flös sor   50 az 1   Öt kártyalap számsorrendben és ugyanabban a színben
Royal flös   100 az 1   Ász, király, dáma, bubi és 10, mindegyik azonos színű 

Figyelem! Van egy összevont kifizetési határ, mely számszerűleg 25.000 pénzegységet tesz ki leosztásonként. Ez az összeg nem tartalmazza a progresszív jackpotot.

Progresszív Jackpot nyereménytábla

Az osztó leosztásának nem kell megfelelőnek lennie ahhoz, hogy az Ön öt kártyalapos leosztásával az alábbi nyereményekhez jusson

Royal flös   A Jackpot 100 %-a
Flös sor   A Jackpot 10 %-a
Négy egyforma   500 $
Full   100 $
Flös   50 $