Kedves olvasóink!
Egy lejárt/inaktív oldalra érkeztettek. Az itt közölt információk már nem érvényesek, és ennek tudatában kezeljétek. Aktualitásokért irány a főoldal! 

A Paradise Poker csak magyar játékosok részére is rendez póker versenyeket és turnékat.

Jelentkezni a kezdési időpont előtt két órával lehet, a póker program többasztalos versenyek részén.

 • Hétfő 20:00
  €50 Freeroll HUN
  Ingyenes Ingyenes verseny €50 nyereménnyel
 • Kedd 20:00
  €200 Added HUN €2+€0,2
  Magyar verseny €200 hozzáadott nyereménnyel
 • Szerda 20:00
  €100 Added HUN €1+€0,1
  Magyar verseny €100 hozzáadott nyereménnyel
 • Csütörtök 20:00
  €200 Added HUN €2+€0,2
  Magyar verseny €200 hozzáadott nyereménnyel
 • Péntek 20:00
  €100 Freeroll HUN Ingyenes*
  Ingyenes verseny €100 nyereménnyel
 • Szombat 20:00
  No limit HUN €2+€0,2
  Magyar verseny 20 perces vakszintekkel
 • Vasárnap 20:00
  €200 Freeroll HUN Ingyenes**
  Ingyenes verseny €200 nyereménnyel

*A nevezéshez 10 jutalékos leosztást kell játszani a versenyt megelőző 24 órában.
**A nevezéshez 50 jutalékos leosztást kell játszani a versenyt megelőző 7 napban.

Fejvadász versenyek:

Terminator HUN

Naponta 19:00 órától
Buy-in: €1+€0,1
Magyar Terminator verseny 5 perces vakszintekkel. A versenyen a kiejtett játékosok nevezési díja nyerhető meg. A teljes összeg azonnal jóváírásra kerül. Nincsen hagyományos nyereményalap.

Bounty Hunter HUN

Naponta 20:00 órától
Buy-in: €2+€0,2
Magyar Bounty Hunter verseny 10 perces vakszintekkel. A versenyen a kiejtett játékosokért fejpénz nyerhető, ez a Bounty Info ablakban látható. 80% azonnal jóváírásra kerül 20% az Ön fejpénzét növeli. Nincsen hagyományos nyereményalap.

Részvételi Feltételek:

1. A promóció szervezője a Sportingbet.

2. Amennyiben a szolgáltatásban hiba vagy zavar áll elő, a Sportingbet belátása szerint újraindítja az aznapi eseményt. A Sportingbet egyedül dönt arról, hogy az esemény újból megrendezésre kerül-e vagy sem.

3. A Sportingbet semmilyen felelősséget nem vállal bármiféle rendszer- vagy kapcsolódási problémáért, amely megzavarhatják a játékost az esemény alatt, legyen akár kapcsolat megszakadása vagy időtúllépés.

4. A Szervező fenntartja a jogot, hogy valamely játékos felé bármikor megtagadja vagy visszavonja ezen ajánlatát vagy az ajánlat / promóció egy részét. A Szervező nem vonható felelősségre semmiféle időtúllépés vagy szétkapcsolás esetén az általános Pókerterem szabályzatnak megfelelően. Ha a játékot rendszer- vagy hálózati probléma zavarja meg, a Sportingbet fenntartja a jogot, hogy a problémát saját belátása szerint oldja meg.

5. Sportingbet fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a verseny szabályait.

6. A játékosnak, aki valamelyik promóciót megnyeri, joga van a versenyen nem elindulni. Nincs pénzre átváltási lehetőség. Ilyen esetben a Sportingbet általában a második helyezettet választja ki a helyére, azonban végleges döntést belátása szerint hoz.

7. Egy freeroll versenyre csak egyszer lehet nevezni személyenként, családonként, lakcímenként, e-mail címenként, hitel- és bankkártya számonként, és olyan környezetekből, ahol a számítógépek használata megosztott (egyetem, baráti társaságok, iskola, könyvtár, munkahely, stb.) Ha azonos IP-címről több személy nevez ugyanarra a freeroll tornára, akkor mindegyik számla zárolásra kerül.