Gondolkozzunk csak el, hogyan is zajlott le régen egy sportfogadás?

Reggel megvettük a sportújságot, elolvastuk a friss híreket, ezek után elmentünk a helyi fogadóirodába (legyen az tippmix, vagy bármi más), feltettünk egy szelvényt. Ezek után hazamentünk, s a TV-ben, vagy a Teletexten követtük az eredmények alakulását, s izgultunk, hogy szelvényünk nyertes legyen. Tegye fel a kezét, aki ezt nem tette meg. Kétlem, hogy sok ilyen személy legyen! Ezen fogadásokat úgy tettük, hogy fogalmunk sem volt, hogy mi történik/történt az adott mérkőzésen/sporteseményen, abban az esetben ha a teletexten, vagy akár az interneten követtük az eredmény alakulását.

Ha nyertünk, akkor megvolt az öröm, másnap mentünk a pénzünk után, ha meg veszítettünk, akkor meg gyorsan elszaladtunk egy újabb szelvényt felrakni, hátha az visszahozza az elvesztett pénzt, s sikerül egy kis extra is. Nos, ilyen esetekben buktak a legtöbbször a fogadók, hisz ezek meg nem fontolt, elhamarkodott dolgok voltak.

Megjelennek az online fogadóirodák

Mi történt ezután? Megjelentek az online fogadóirodák, mely jobbnál jobb ajánlatokkal, s bónuszokkal kedveskedtek az új klienseknek. A választék jóval nagyobb lett, rengeteg sportágra lehetett fogadni, változatos, s legtöbbször jobb nyereményszorzók voltak, ellentétbe a helyi fogadóirodákkal. A játékosok nem voltak kötelesek kötésben fogadni, akár egy eseményt is feltehettek egy szelvényre, akár 1.01-es szorzója volt, akár 15.00-ös.

Megjelenik az élő fogadás

Hiányzott valami! Gondoljunk csak vissza. Hányszor volt olyasmi, hogy megtettünk egy fogadást, utána meg a mérkőzés megkezdése után rájöttünk, hogy nem volt a legjobb választás.

Például a német Bundesligában fogadtunk, hogy legalább 3 gól lesz a mérkőzésen, erre amikor megkezdődött láttuk a játékosokon, hogy semmi kedvük játszani, s ott ha fejre álltunk volna sem rúgtak minimum 3 gólt. Ismerős, igaz?

Manapság ez mind megváltozott! Valójában ez a folyamat már egy jó ideje elkezdődött, de egyre jobban fejlődik.

Eleinte megjelentek az élő fogadások, mely nagyon sok fogadó számára mai napig is fontos, hisz mérkőzés közben, az események alakulása alapján fogadhatunk, illetve visszafogadhatunk (eredetileg döntetlenre fogadtunk, de az hazai, illetve a vendég győzelemre olyan nagy az odds, hogy érdemes azokra is fogadni,s így biztosan nyertes az adott eseményre a fogadásunk). A választék nagy volt a kezdetben is, manapság meg eszméletlenül sok dologra fogadhatunk (pl. mely csapat rúgja a következő szögletet).

Egy új éra kezdete: Élő közvetítés és élő fogadás

Mégis valami még hiányzott! S erre léptek a fogadóirodák, s megvalósították azt a szolgáltatást, amelyre nem csak a sportfogadók vágytak, s ez nem más, mint az: élő közvetítések!

Rengeteg fogadóiroda bevezette ezt a szolgáltatást, mely által nem csak, hogy fogadunk egy eseményre, nem csak hogy ÉLŐ-ben visszafogadhatunk, de ezek mellett, még élőben követhetjük is azt. Mi kell ennél több? Talán, hogy minden fogadás nyertes legyen...:) Remek lenne, nem?

S ami a legjobb, hogy nem kell feltétlenül aktív legyél. Elegendő, ha nyitsz egy számlát, s feltöltöd azt! Máris követheted a rengeteg sporteseményt, mint pl.: spanyol La Liga, olasz Serie A, német Bundesliga, kézilabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong, röplabda stb.

A fogadás ez által manapság teljesen megváltozott. Manapság ez így zajlik le: elindítod a géped, belépsz a sportfogadas.org-ra (remélhetőleg), elolvasod a tippeket, elolvasod a friss sporthíreket, fogadsz, majd élőben nézzed az eseményt, s menet közben az eredmény alakulása alapján élőben fogadsz.

Fent írtam, hogy ez nem csak sportfogadók számára kedvező, s ez által azt értettem, hogy sportkedvelők is használhatják ezt a szolgáltatást. Elegendő csak egy számlát nyitni, s a minimális összeget befizetni, s máris követhetik a rengeteg eseményt.

Hol lehet élőben nézni a meccseket?

Bwin

Havonta akár 1.000 sportesemény közvetítése élőben, köztük olasz Serie A, spanyol La Liga, ATP és WTA teniszmeccsek. Nyiss egy Bwin számlát

Unibet

Rengeteg élő sportesemény: főleg tenisz mérkőzések, kosárlabda stb.

Nyiss egy Unibet számlátélő közvetítés program

Sportingbet

Férfi kosárlabda Euroliga mérkőzések élőben, tenisz, darts stb.Nyiss egy Sportingbet számlát

Betfair

Férfi kézilabda BL, ATP és WTA teniszmeccsek stb.Nyiss egy Betfair számlát

Ha bármilyen kérdésed van akkor tedd fel azt az Online meccsnézés + Élő fogadások fórumos témánkban.