A Skrill 2010-ben vezette be a MasterCard kártyát, melyet bárki igényelhet miután regisztrált a Skrillre és végrehajtotta a lakcímellenőrzést (ellenőrző levéllel vagy más igazoló dokumentummal).

Mire is jó a Skrill kártya?

Ez egy sima, nem dombornyomott MasterCard típusú bankkártya, mely segítségével a Skrill számládon levő pénzt kiveheted bármely automatából vagy fizethetsz olyan helyen, ahol MasterCard kártyát elfogadnak. Ez lehet online üzlet vagy bármilyen kártya elfogadó hely. A kártyáról csak annyi pénz vehetsz le, amennyi a számládon van, tehát hitelkeret nem jár hozzá.

Moneybookers MasterCard - hogyan működik

A kártya segítségével azonnal hozzáférsz a pénzedhez, nem kell megvárnod a kiutalást bankszámlára. Így például ha megnyersz egy nagyobb fogadást és kikéred az irodától, perceken belül fel is használhatod a nyereményt, ha az MB számládra megérkezett.

Milyen pénznemekben igényelhető és mennyibe kerül?

Mb MastercardA kártya jelenleg EUR, USD, GBP és PLN pénznemekben igényelhető. Különben az eurós kártya a legelőnyösebb az EU területén, mivel a legtöbb tranzakció már euróban megy végbe.

A kártya igénylési díja 10 euró vagy ennek megfelelő összeg, melyet a Skrill számládról vonnak le évente.

A pénzfelvétel díja bármilyen ATM-nél 1.75% plusz az esetleges átváltási díj, amely 3,99%.

Naponta 900 eurónyi összeget vehetsz fel a kártyával és 2700 eurónak megfelelő összegben fizethetsz a kártyával. VIP tagoknak nincs ilyen korlátozás.

A Skrill kártya igénylése

Mielőtt kártyát igényelhetsz, igazolnod kell a lakcímedet. Ezt két módon teheted meg: kérsz egy postai ellenőrzést vagy küldesz igazoló dokumentumokat, mint pl. bankszámla kivonat vagy közüzemi számla, melyen szerepel a címed. Ezt a lépést érdemes elvégezni kártya igénylés nélkül is, mert így megnőnek a pénzküldési korlátaid is. A postai úton történő igazolás abból áll, hogy küldenek egy kódot levélben, melyet majd be kell írj a weboldalon. Ez kb. 3 hetet vesz igénybe, ezért ajánlott az igazoló dokumentumok küldése, ha lehetséges.

Ha már igazoltad korábban a lakcímed, akkor kérheted is a kártyát, bejelentkezve a számládra. Keresd meg a My Mastercard részben az Apply gombot. Ezután várd meg az ellenőrzést és figyeld az e-maileid. Amint elfogadták az igénylésed, erről értesítést kapsz.

Ettől számítva kb. 2 hét alatt kapod meg a kártyát postán és még 1-2 nap múlva külön borítékban a PIN kódot. Amint kézbe kaptad a PIN kódot is, lépj be a Skrill számládra és aktiváld a kártyát a My Mastercard"menüben. Ettől kezdve használhatod a kártyát bárhol.

A kártya a kiadástól számolva 3 évig érvényes, utána automatikusan újat kapsz, hacsak le nem mondod közben a szolgáltatást.

Bármilyen kérdésed van a kártyáról, írhatsz a Skrill fórumba, illetve elolvashatod a már megválaszolt kérdéseket.