Sportfogadás kezdőknek 02

Sportfogadás kezdőknek

2024 jan 25. 07:17 Szólj hozzá!

Kezdőknek számla visa pénzmenedzsment

Az online fogadás előnyei

Sok pozitívuma van az internetes fogadásnak, hatalmas a kínálat, élőben is lehet tippelni, nincs kötéstiltás, weben és mobil applikációban is feladhatod szelvényed. Amikor a papír alapú játékot otthagyva, a netes felületet választod, érdemes elfelejtened mindazt, ami a régi tippmixes közegben ragadt rád. Sokkal szabadabban játszhatod meg a sporttal kapcsolatos megérzéseidet, számos olyan funckióval, melyek segítségedre lehetnek a sportfogadás során.

Ahhoz, hogy feladhass egy tippmix szelvényt, le kell menned a lottózóba, viszont az online fogadásnál a számítógéped előtt ülve, nyugodtan kiválogathatod a kínálatból a tippjeidet. Akár pillanatokkal a mérkőzés kezdete előtt is feladhatod a szelvényt vagy a találkozó alatt élőben is fogadhatsz. Mindezek után belevágnál az internetes sportfogadásba, csak nem tudod hogyan kell? Összefoglaltuk a legfontosabb lépéseket!

Online fogadóiroda kiválasztása és befizetés

Kezdésnek regisztrálnod kell egy online irodához, ezzel létrejön a fogadószámlád. Összegyűjtöttük az ajánlott fogadóirodákat többféle szempontból vizsgálva őket, és a felhasználók szavazatai szerint pontoztuk a következőket: ügyfélszolgálat, felület, megbízhatóság, szorzók, kínálat, kifizetés gyorsasága, befizetés egyszerűsége és az élő fogadási kínálat.

Unibet
20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás Útmutató Fogadás Útmutató
20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás
betfair
Betfair üdvözlő bónusz Útmutató Fogadás Útmutató
Betfair üdvözlő bónusz
Superbet
Superbet üdvözlő bónusz Útmutató Fogadás Útmutató
Superbet üdvözlő bónusz
NetBet
Útmutató Fogadás Útmutató
22Bet
100%-os befizetési bónusz akár 45.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz akár 45.000 Ft-ig
Betano
100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os első befizetési bónusz 500 RON-ig
PokerStars
100%-os kezdőbónusz akár 600 dollár értékben Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os kezdőbónusz akár 600 dollár értékben
20Bet
100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig
Betinia
100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig
CampoBet
100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig
Sportbet.one
125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig Útmutató Fogadás Útmutató
125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig
Everygame
20 x 50$ kombinált fogadás Freebet Útmutató Fogadás Útmutató
20 x 50$ kombinált fogadás Freebet
GGBET
300%-os befizetési bónusz akár 60.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
300%-os befizetési bónusz akár 60.000 Ft-ig
Powbet
100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig
Mozzart Bet
200%-is befizetési bónusz 1750 RON-ig Útmutató Fogadás Útmutató
200%-is befizetési bónusz 1750 RON-ig
Rabona
100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz 35.000 Ft-ig
FEZbet
100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig
GreatWin
100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig
Quickwin
100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig
Sportsbet.io
Nyerj 100.000 dollár értékű USDT-t pontos eredményekre tippelve Útmutató Fogadás Útmutató
Nyerj 100.000 dollár értékű USDT-t pontos eredményekre tippelve
ivibet
100%-os befizetési bónusz 52.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os befizetési bónusz 52.000 Ft-ig
Zulabet
100%-os első befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig Útmutató Fogadás Útmutató
100%-os első befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Ezeken felül figyelj a bónuszokra is, mert például a bet365-nél 15.000 forintos fogadási kredit vár rád. Nagyon fontosak a fizetési lehetőségek is, hiszen a szelvények feladása előtt fel kell töltened a számlád pénzzel. Amit érdemes szem előtt tartani, hogy a legtöbb esetben oly módon tudsz majd kiutalni is, mint ahogy befizettél.

Banki átutalás

Nagyobb irodákhoz tudsz banki átutalással befizetni, amihez egy bankszámlára lesz szükséged egy banknál. Egyszerű átutalásról van szó, az iroda által megadott számlára. Szinte minden esetben kérik, hogy a felhasználóneved írd be a Közlemény rovatba. Emellett természetesen leírják az utaláshoz szükséges kedvezményezett nevét, bankját, számlaszámát, IBAN és Swift kódját is.

Bankkártya

Egyszerű befizetési lehetőséget kínál a bankkártya, mivel nincs átfutási idő, mint banki átutalásnál, a pénz rögtön a fogadó számlánkra kerül. A következőket fogják kérni: kártyaszám, lejárati dátum és CVC kód. Ettől ne ijedj meg, az ajánlott fogadóirodák nem élnek vissza az adataiddal! Ha bármilyen kérdésed lenne a kártyás befizetéssel kapcsolatban, akkor a fórumban nyugodtan tedd fel!

Skrill

Ha komolyabban belemerülsz a sportfogadásba, a Skrillre szükséged lesz. Ezzel bizonyos irodákhoz betudsz fizetni, küldhetsz pénzt barátaidnak, ismerőseidnek, valamint átutalásokat végezhetsz. Ingyenes regisztráció után lehet saját Skrilled, amelyet például magyarországi bankszámládról, átutalással vagy bankkártyával is fel tudsz tölteni. Rendelhetsz hozzá 10 euróért Skrilles bankkártyát, amivel bármely magyarországi ATM-ből tudsz levenni pénzt a Skrill-számládról, de fizethetsz is vele boltokban.

Neteller

Internetes pénztárca, amellyel be-, és kifizetéseket végezhetsz a legtöbb online irodához, küldhetsz pénzt ismerőseidnek és online áruházakban is fizethetsz vele. Ingyenes regisztráció után ezt is feltöltheted banki átutalással a magyar banknál lévő bankszámládról, de a bankkártyás feltöltés is elérhető valamint a Skrillhez hasonlóan tudsz bankkártyát is igényelni. Ezen kártyával egyből hozzáférsz a számládon levő pénzhez bármelyik bankautomatánál, de akár fizetésre is használhatod. 

Revolut

Mobilalkalmazáson alapuló ingyenes brit számla, prepaid kártyával. Kevésbé bonyolultan a Revolut olyan, mint egy internetes felülettel rendelkező bank, ami valójában nem bank, hanem egy innovatív pénzügyi szolgáltatásokat kínáló vállalat. Le kell töltenünk egy mobilapplikációt, és ehhez társul egy bankkártya, ami lehetőséget biztosít fizetésre és bankautomatából való pénzfelvétre, 75 ezer forintos értékhatárig költség nélkül. A fizikai VISA kártya mellett virtuálisat is igényelhetünk, tehát összetett fizetési eszköz, amit sportfogadás terén is használhatunk.

Paysafecard

Gyors, biztonságos és kényelmes befizetési opció. Kétféleképpen juthatsz hozzá: egyrészt a paysafecard oldalán megkeresheted a lakhelyedhez legközelebbi értékesítési pontot és ott vásárolhatsz, vagy az online áruházukban is hozzájuthatsz. Különböző címletű (2000, 5000, 10 000, 15 000 és 25 000 forintos) kártyákat lehet vásárolni. Miután veszel egyet, kapsz egy számsort (PIN), amit a fogadóirodánál a befizetésnél kell megadnod, és a pénz rögtön a számládra kerül.

Kriptovaluta

Első és legismertebb változata a bitcoin volt, azóta számos verziója jelent meg. Technikai működése bonyolultnak hangzik, decentralizált ellenőrzés, blokkláncolat, de a lényeg, hogy kereskedelmi elfogadottsága egyre nagyobb. Bizonyos országokban kifejezetten népszerű, Magyarországon is sok üzletben elfogadják már fizetőeszközként, és elkezdett az online szerencsejátékba is betörni a kriptovaluta.

Néhány fizetési eszköz (pl. Paysafecard és Abaqoos) nem alkalmas a kifizetésre, csak a fogadószámlád felöltésére. Készülj fel, hogy amikor ezeket használod, vagy eszközölnöd kell például egy Skrilles befizetést és utána arra kérsz kifizetést, vagy bankszámlára is kikérheted a pénzt, átutalással.

Mobil sportfogadás

Fogadási szelvény feladása online

Felöltötted a számlád, ideje fogadni! Több ezer sportesemény vár rád, amikből kedvedre válogathatsz. Feladhatsz szoló fogadásokat, de akár kombi szelvényeket is. Sokféle fogadási típus áll rendelkezésedre, amelyeket próbáltunk röviden összefoglalni a fogadási típusok oldalon. Felmerül a kérdés, hogy mire is fogadj? Mivel nincs 100 %-os biztonsággal megvalósuló tipp, ezért a technikai rész után egy nagyon nehéz és összetett feladattal találjuk szembe magunkat: nyereségesen kell fogadnunk.

Biztos recept nincs, viszont azt látni kell, hogy a lehetőségek tárháza végtelen. Pillanatok alatt nem lehet meggazdagodni, hiszen akkor ebből élne már mindenki. Megfontoltan kell bánnod a rendelkezésedre álló pénzzel, és hosszútávon kell gondolkodnod. A fogadási stratégiák oldalon hasznos írásokat találsz, például a döntetlen fogadásról, gól-, és brékvadászatról, de még az élő fogadások során felmerülő problémákról is olvashatsz!

Napi sportfogadás tippeket böngészhetsz nálunk a tippek oldalon. Ezeket a különböző tippjátékokba küldik be a fórumtagok.

Pénzmenedzsment a sportfogadásban

A sikeres sportfogadás alapja a hosszútávú gondolkodás. Ha belegondolsz, az élet más területein is a jövődet tartod szem előtt. Azért jársz egyetemre, hogy jobb állásod legyen. Azért tanulsz meg angolul, hogy hosszútávon, a jövőben profitálhass ebből a tudásból. Alaptétel az üzleti életben is a tervezés, a célok szem előtt tartása. Sportfogadásban a te célod a nyereséges játék. Minden tipped nem fog bejönni, ezért előre fel kell készülnöd a rosszabb időszakokra is. Ezt úgy teheted meg, ha menedzseled a pénzed! Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy meg kell határoznod azt a pénzösszeget (bankot), amit sportfogadásra szánsz.

A teljes összeg feltételét felejtsd el, mert hosszútávon gondolkodsz! Mondhatni elfogadott a sportfogadók széles körében, hogy az alaptétednek valahol 5 % körül kell lennie. Például 10 ezer forint a bankod, ebben az esetben 500 forintot tehetsz fel az egyes fogadásokra. Nem hangzik pénzesőnek ez az egész? Mi lenne, ha nem alkalmaznád ezt az elővigyázatos rendszert? Rövid távon még akár nyerhetnél is kisebb-nagyobb összegeket, de hosszútávon a fogadóiroda nyerne! 

Útmutatónkat a tippek kiválasztásával folytatjuk. Ha kérdésed van, a fórumban nyugodtan tedd fel!


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

  • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek