Kedves olvasóink!
Ez egy régi cikk, mely a Sportfogadas.org archívumában szerepel. Megtörténhet, hogy az itt közölt információk már nem aktuálisak, így ennek tudatában kezeljétek.
Amennyiben aktuális cikkek érdekelnek, akkor kattintsatok IDE.

A Sportingbet Kaszinó részlegén nagyon sok érdekes játékot találunk, amelyeket játszhatunk pénzért, vagy csak csupán szorakozásból. Eleinte le kell töltened a játékprogramot.

Letöltés és telepités:

  1. Fájl letöltése: Amikor rákattintott a "Letöltés"-re, megjelenik egy fájlletöltési ablak. A játékprogram telepítéséhez kattintson a "Megnyitás" (Open) lehetőségre.
  2. Üdvözlőablak: A megjelenő üdvözlőablakban kattintson a "Következő" (Next) gombra
  3. Jelölje ki a célkönyvtárt: A telepítés folytatásához kattintson a "Következő" (Next) gombra, vagy a telepítési célkönyvtár módosításához a "Tallózás" (Browse) gombra.
  4. Kész a telepítésre: A játékprogram telepítéséhez kattintson a "Következő" (Next) gombra.
  5. A telepítés befejeződött A játék elkezdéséhez kattintson a "Befejezés" (Finish) gombra. Ha nem szeretné még elkezdeni a játékot, hagyja üresen a program indítása jelölőnégyzetet, és kattintson a "Befejezés" (Finish) gombra.
  6. Ezzel a játék "alap" verzióját telepítette számítógépére, így nem minden játék elérhető. Azonban az első belépést követően a program teljes verziója automatikusan letöltésre és telepítésre kerül.

Futtatás és regisztrálás:

  1. A játékprogram alapértelmezés szerint az Asztalon (Desktop) és a Windows Start menüjében a Programok (Programs) kerül elhelyezésre. Rákattintva indíthatja el a programot.
  2. Kérjük olvassa el figyelmesen a Sportingbet Kaszinó Felhasználói megállapodását és a használati feltételeket is. Ha elfogadja, kattintson az "Elfogadom"gombra.
  3. Most már nem kell mást tennie, csak bejelentkezni Sportingbet felhasználói nevével és jelszavával. 
  4. Mivel ez az első látogatása a kaszinóban, válasszon felhasználói nevet, jelszót és egy becenevet. Lehetősége van saját kép feltöltésére is. Miután az Ön által megadott információkat jóváhagytuk, kattintson az OK gombra és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

A Sportingbet Kaszinóban létező játékok:

Kártyajátékok:

Táblajátékok: