A Sportingbet Kaszinó részlegén nagyon sok érdekes játékot találunk, amelyeket játszhatunk pénzért, vagy csak csupán szorakozásból. Eleinte le kell töltened a játékprogramot.

Letöltés és telepités:

  1. Fájl letöltése: Amikor rákattintott a "Letöltés"-re, megjelenik egy fájlletöltési ablak. A játékprogram telepítéséhez kattintson a "Megnyitás" (Open) lehetőségre.
  2. Üdvözlőablak: A megjelenő üdvözlőablakban kattintson a "Következő" (Next) gombra
  3. Jelölje ki a célkönyvtárt: A telepítés folytatásához kattintson a "Következő" (Next) gombra, vagy a telepítési célkönyvtár módosításához a "Tallózás" (Browse) gombra.
  4. Kész a telepítésre: A játékprogram telepítéséhez kattintson a "Következő" (Next) gombra.
  5. A telepítés befejeződött A játék elkezdéséhez kattintson a "Befejezés" (Finish) gombra. Ha nem szeretné még elkezdeni a játékot, hagyja üresen a program indítása jelölőnégyzetet, és kattintson a "Befejezés" (Finish) gombra.
  6. Ezzel a játék "alap" verzióját telepítette számítógépére, így nem minden játék elérhető. Azonban az első belépést követően a program teljes verziója automatikusan letöltésre és telepítésre kerül.

Futtatás és regisztrálás:

  1. A játékprogram alapértelmezés szerint az Asztalon (Desktop) és a Windows Start menüjében a Programok (Programs) kerül elhelyezésre. Rákattintva indíthatja el a programot.
  2. Kérjük olvassa el figyelmesen a Sportingbet Kaszinó Felhasználói megállapodását és a használati feltételeket is. Ha elfogadja, kattintson az "Elfogadom"gombra.
  3. Most már nem kell mást tennie, csak bejelentkezni Sportingbet felhasználói nevével és jelszavával. Ha még nincsen Sportingbet számlája, akkor klikkeljen ide.
  4. Mivel ez az első látogatása a kaszinóban, válasszon felhasználói nevet, jelszót és egy becenevet. Lehetősége van saját kép feltöltésére is. Miután az Ön által megadott információkat jóváhagytuk, kattintson az OK gombra és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

A Sportingbet Kaszinóban létező játékok:

Kártyajátékok:

Táblajátékok: