Kedves olvasóink!
Egy lejárt/inaktív oldalra érkeztettek. Az itt közölt információk már nem érvényesek, és ennek tudatában kezeljétek. Aktualitásokért irány a főoldal! 

Az Expektnél most kiprobálhatsz egy új játékot, a Supertoto-t, amely a totó játékosoknak (és nem csak) nagyon fog tetszeni. A szelvényen 14 mérközés van melyet az Expekt állit össze, a legfontosabb bajnokságokból. A szelvény hétfőn jelenik meg és szombat 15 óráig lehet kitölteni. Azért, hogy feliratkozz és a szelvényed kitöltsd kattints ide.

A szelvényt három féle képpen lehet kitölteni:

  • mindegyik mecsre egy kimenetelt adunk meg (1, X, 2)
  • a mérközésekre több kimenetelt adhatunk meg (pl. 1X, X2, 12, 1X2)
  • ha nincs kedvünk vagy időnk a szelvényt kitölteni akkor a "create system" gombra kattintva a gép automatikusan kitölti a szelvényt ( ha nem felel meg akkor ezt tudjuk módositani)

A szelvény ára csak 10 cent.A nyeremények 4 kategoriába oszlanak, 14, 13, 12, illetve 11 találattal lehet nyerni.Volt olyan eset amikor nem volt 14 és 13-as találat és ekkor a 12-es találattal 5000 eurót lehetet nyerni. Ha a szelvényünket a hét elején játszuk meg (hétfő, kedd illetve szerda) akkor a feltett tét 10%-át visszakapjuk.

Egy jó dolog még a játéknál, hogy minden mérközés után megtudhatjuk, hogy  még hány személynek van maximális találata illetve azt, hogy, hogyan oszlanak el a nyeremények. Ha nincs 14, 13, 12 vagy 11-es találat akkor megnő a nyeremény a következő héten.

Supertoto Extra

Az Expekt ajánl még egy Extra szelvényt is, melyen a mérközések a bajnokok ligájából vannak.A szelvény ára 50 cent. A szelvényt péntek reggel 9 órától kedd este 20 óra 15 percig lehet kitölteni.Nyerni 10 illetve 9 találattal lehet, de ha nincs 9, vagy 10 találat akkor a 8-as és a  7-es találat is nyerő.

Most már nem csak Expektnél játszhatsz Supertoto-t, hanem a Bwinnél is. A Supertoto Extra a 10, illetve a 9 találatos szelvénnyel lehet nyerni. Mindkét nyerőosztály a teljes nyereményösszeg 50 százalékát kapja. Az Extra fogadószelvény díja 0,50 EUR, szorozva a szelvényen feltüntetett kombinációk számával. (Ha egy vagy több nyerőosztályban nincsen olyan fogadószelvény, amely a megfelelő összegű találatokat tartalmazná, az egyes nyerőosztályokra kiosztott kifizetési összeget egy új nyerőosztálynak itélik oda, amely előszőr 8 helyes találatot tartalmaz, azután 7 helyes találatot stb.)

Supertoto Tenisz

Időnként az Expektnél találsz egy Supertoto Tenis szelvényt. Itt arra tippelhetsz, hogy két játékos közül melyik halad jobban, mármint melyik nyer meg több mérközést egy adott turnén. Ha mindkét játékos úgyanazt a szintet éri el ( úgyanazt a kört ) akkor x-re kell tippelnünk. Ha 1-re tippelünk akkor az első játékos jobban teljesit, mint a második, ha peddig 2-re akkor a második játékos jobban teljesit, mint az első. Úgyanúgy, mint a Supertoto Extra-nál az ára 0.5 euró * a szelvényen feltüntettet kombinációk számával.

Sok sikert kivánok minden játékosnak. Ha kérdésed van a Supertoto-val kapcsolatban akkor irj a fórumba.