Oscars-Grind-Sportfogadás-stratégia-2023-03-07

Az Oscar's Grind fogadási stratégia elemzése

2023 márc 14. 07:20 Karola Szólj hozzá!

Fogadási stratégiák moneymanagement bankroll management

Az Oscar's Grind fogadási rendszer egy olyan elmélet, amelyet először a kaszinókban használtak, rulett fogadásokhoz. Azóta a sportrajongók is átvették és sokan vannak, akik a sportfogadásnál előszeretettel alkalmazzák, abban a reményben, hogy legyőzik a bukmékereket.

Ennek a stratégiának az a célja, hogy hosszú távon minimalizálja a játékos veszteségeit. Az alkalmazott algoritmus nem teszi lehetővé, hogy a játékosok sorozatos vereségek esetén elveszítsék a fejüket, mivel a veszteségre tett tét összege változatlan marad.

Ha sorozatos nyeremények következnek be, a tét megemelkedik, ami hozzájárul a maximális nyereséghez ebben az időszakban. Ebből a szempontból hasonlít más fogadási stratégiákhoz amelyekről már korábban is beszéltünk, de az Oscar's Grind fogadási rendszer esetében a stratégia szabályai esetén felfedezhető néhány lényeges különbség.

Az Oscar's Grind fogadási stratégia alapjai

Amikor készülsz az Oscar's Grind fogadási rendszert a gyakorlatba ültetni, van néhány szabály, amelyet be kell tartanod, hogy növeld a siker esélyeit. Ezek közé tartozik, hogy mekkora tétet teszel fel, és hogy milyen fogadási elemeket választasz. A következő lépéseket kell betartanod:

  • Oszd fel a tőkéd 10 egyenlő tétre.
  • Amennyiben veszítesz, a következő tét mérete nem változik.
  • Ha nyersz, a következő tét megduplázódik.
  • A szorzó 2.00, vagy ennél magasabb kell legyen.
  • A ciklus akkor ér véget, ha a nettó nyereség nagyobb vagy egyenlő az első tét összegével.

Tegyük fel, hogy van egy 1000 eurós tőkénk.  Most ezt az összeget 10 egyenlő tétre kell felosztani, illetve az első tét mértéke 100 euró lesz. 

A matematikai számítások elvégzésének megkönnyítése érdekében 2.00-ás szorzót határozunk meg az alább látható példában.

Tét Tét összeg Eredmény Tőke
1 100 Vesztes 1000 - 100 = 900
2 100 Nyertes 900 + (100 * 2.00) = 1100
3 200 Vesztes 1100 - 200 = 900
4 200 Vesztes 900 - 200 = 700
5 200 Nyertes 700 + (200 * 2.00) = 1100
6 200 Nyertes 1100 + (400 * 2.00) = 1900

A táblázat alapján láthatjuk, hogy a 6. lépés után (3 veszteség és 3 győzelem) a játékos tőkéje 1900 euró volt, miután az 5. lépés után nyert. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a játék mindig így alakul, a nyeremény lehet több vagy kevesebb, a szerencse és a sportfogadó tudásától függően.

További tanácsok az Oscar's Grind fogadási stratégiához

Az Oscar's Grind fogadási rendszer használata során nagyon fontos, hogy bizonyos pontokon megállj. Így hadd emlékeztessünk arra, hogy a vesztes tét után a következő tét mérete nem változik, a nyertes fogadás után pedig megduplázódik. 

Fontos tudni, hogy amennyiben egymás után három fogadást nyersz, nem ajánlott növelni a tét méretét, mivel ez nagy összegű veszteséghez vezethet. Ha három egymást követő fogadás nyertes, érdemes újrakezdeni és visszatérni a tét eredeti méretéhez.

Az Oscar's Grind fogadási rendszert lehet használni, de hosszú távon nem kívánatos, mivel 2.00 feletti oddsokról van szó, ezért elég nagy a valószínűsége annak, hogy egy hosszadalmas tévedésbe keveredünk.

Rövid távon a stratégia nyereséget hozhat, de a magába foglaló fogadások gondos elemzését igényli.

A stratégia előnyei és hátrányai

A korábbi cikkeinkben már említett D'Alembert stratégia és Martingale módszerrel ellentétben ez a fogadási stratégia kevésbé kockázatos. Ez annak köszönhető, hogy minden egyes veszteség esetén nem növeli a tét összegét, hanem ugyanazon a szinten hagyja. Ugyanakkor nem olyan nyereséges, mint sok más játékrendszer. Ráadásul fennáll az esélye annak, hogy elhúzódó balszerencse-sorozat esetén elveszíted a tőkéd kézzelfogható részét.

Összegzésképpen

Kétségtelen, hogy az Oscar's Grind stratégia hosszú távon nyereséget hozhat, azonban nem nevezhető win-win stratégiának, mivel bizonyos kockázatokat rejt magában a tőkéd elvesztésével kapcsolatban.

Ahhoz, hogy nyereséget érj el ezzel a stratégiával, minden egyes kiválasztott fogadási eseményt alaposan elemezned kell, emellett egy kis szerencse sem árt ha van a tarsolyodban.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Superliga 23+24 bónusz

  • 24 RON ingyenes fogadást kapsz szakaszonként, amennyiben 23 RON értékben fogadsz a román Superligára!

Superbet útmutató
Superbet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek