Sokakban felmerült a kérdés, akik foglalkoztak már sportfogadással, hogy focira vagy teniszre koncentráljanak inkább? Érvek és ellenérvek vannak mindkét oldalon, ezeket próbáltam összegyűjteni nektek 2020 első sportfogadó videójában.

Foci: a sportág amelyhez mindenki ért

A legtöbben valószínűleg focin keresztül ismerkedtünk meg a Betfairrel - és egyben a sportfogadással is. Egyrészt mert Magyarországon jóval népszerűbb, másrészről a legtöbb kidolgozott stratégia erre a sportágra épül. Számomra a lay the draw volt az első Betfair stratégia amit tanulmányoztam és egy tavalyi videóban be is vallottam nektek, hogy bukó is volt első próbálkozásra.

Két éve ennek a tudatában vágtam neki a taktika újbóli teszteléséhez, ami viszont már profitban zárt. Örültem, hogy 10 évvel a két esemény között azért sikerült javítanom, mivel a tapasztalatom növekedését jelzi ez. Másrészről ez az apró sztori is jól mutatja, hogyha értesz valamihez, akkor egy bagatellnek tűnő stratégiából is tudsz profitálni, míg ha lövésed nincs a tendenciákról, akkor pedig a legjobb módszert sem fogod tudni használni.

Tenisz: az a legjobb, ha szereted is

Ha belemerülsz a Betfair stratégiákba, akkor viszonylag gyorsan eljutsz azokhoz a videókhoz, amelyek nyíltan kijelentik, hogy bizony teniszben egyszerűbb magasabb profittal zárni. Én is így tettem és szöveges feljegyzéseket készítettem a megfigyeléseimről – még 2013-ban. Érdekes, hogy a fogadási stratégiám azóta sem változott sokat (erről majd később), viszont a tudásom annál inkább.

A feljegyzéseimből kitűnik, hogy akkor kezdtem el ismerkedni a játékosokkal és így azért elég nehéz megjósolni, hogy ki nyeri meg az adott meccset. Pedig nem is ATP és WTA mezőnyről beszélek, hanem csak az utóbbiról. Viszont ha a számokat nézzük, akkor legalább 100-150 játékosról fogalmadnak kell lennie ahhoz, hogy tudatosan fogadj rájuk. Ilyen számoknál nem elég az, hogy te pénzt akarsz nyerni, kell hozzá az is, hogy szeresd az adott sportágat nézni és/vagy űzni.  

Véleményem szerint, neked kell eldöntened, hogy számodra melyikből lehet profitot csinálni, melyik sportág illik jobban hozzád. Annyi biztos, hogyha tényleg pénzt akarsz ezzel hosszú távon keresni, akkor rengeteg órát kell beleölnöd, nem elég csak annyi, hogy elolvasol egy cikket, vagy megnézel egy videót egy adott stratégiáról.

Személyes vélemény vagy tapasztalat jöhet a videó vagy a cikk alá.

betfair
Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal! Útmutató Fogadás Útmutató
Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!