A címvédő, s egyben a házigazda franciák a brazil válogatott ellen nyitják meg a 25. alkalommal megrendezett férfi kézilabda-világbajnokságot, melyen a magyar válogatott is szerepelni fog. 

A január végéig zajló világeseményen nem kevesebb, mint 86 mérkőzést fognak megrendezni, s a találkozókat élőben követhetjük, illetve fogadásokat helyezhetünk rá, úgy a meccs előtt, mint közben.

Kézilabda előzeteseink elolvasásával részletesebb információkat tudhattok meg a csoportokról, a torna esélyeseiről, illetve számos mérkőzés beharangozót is találtok. Mi pedig ezen cikk által egy kisebb útmutatót szolgálunk azok számára akik fogadni is szeretnének a vb-re.

Kézilabda alap 2017

Mire fogadhatunk a férfi kézilabda-vb-n?

A fogadási lehetőségeket két fő részre osztanánk: hosszú távú, illetve mérkőzés előtti/élő fogadási lehetőségek.

Hosszú távú fogadási lehetőségek

Rengeteg lehetőség közül választhatunk, például fogadhatunk a torna győztesére, a gólkirályi cím nyertesére, a csoportgyőztesekre, de például arra is van lehetőségünk, hogy két csapat teljesítménye közül válasszuk ki a nekünk szimpatikusabbat, vagy akár két játékos közül a legjobbat.

Ki nyeri meg a világbajnokságot?

  • Franciaország - 2.00
  • Dánia - 5.00
  • Spanyolország - 7.50
  • Németország - 9.00
  • ...Magyarország - 61.00

Mérkőzés előtti és élő fogadási lehetőségek

Amikor egy világesemény zajlik, akkor általában az online irodák is jobban felkészülnek, s így például a 2017-es kézilabda-vb nyitómérkőzésére az Unibeten nem kevesebb, mint 46 fogadási lehetőség áll rendelkezésünkre, s ebben még nincs benne az alap háromesélyes (hazai, döntetlen, vagy vendég) fogadás.
Különböző hendikep határ közül választhatunk, fogadhatunk a gólok számára (összesen, vagy külön csapatonként), kizárhatjuk a döntetlent (döntetlen esetén a tét visszajár), pénzt helyezhetünk el arra, hogy melyik csapat szerzi az első gólt, vagy akár az utolsó gólt, speciális fogadásokat köthetünk (játékosok teljesítményére) stb. Sorolhatnánk, de hosszú a lista, s nem is ez a lényeg.

Mindezt megtehetjük mérkőzés előtt is, viszont a legjobb választás az élő fogadás, sőt a legideálisabb az élő közvetítés követése, s az e közbeni fogadás. Hogy miért? Mérkőzés közben sok minden történhet (pl. lesérül egy kulcsfontosságú játékos), s mivel általában élő közvetítést is biztosítanak, így jobb rálátásunk lesz a csapatok teljesítményére. Sokszor, ha nem legtöbbször az élő eredmény nem tükrözi a játék képét, s ilyen esetben "életmentő" lehet az élő közvetítés.

Hogyan kövesd online a férfi kézilabda-világbajnokságot?

Akár a magyar válogatott mérkőzése érdekel, akár egyéb mérkőzést követnél élőben, jó hírünk van. Úgy, a bet365, mint az Unibet fogadóiroda élőben közvetíti az idei kézilabda-vb legtöbb mérkőzését.

A mérkőzések megtekintéséhez egy sportfogadás számlára van szükséged, amelyen egyenleged nem nulla. Ez konkrétan azt jelenti, hogy számládon van egy minimális összeg (pár forint/eurocent).

Bet365 - ÉLŐ Közvetítés   Unibet TV

Amennyiben még nem rendelkezel számlával a fent említett irodáknál, vagy egyikénél, akkor tudnod kell, hogy az újak bónuszban is részesülnek:


Ha már kézilabda-vb, akkor figyelmedbe ajánljuk e világeseményre indított tippjátékunk is, ahol összesen 15.000 Forint értékű sportfogadás bónusz vár a legjobbakra, ezen kívül pedig a fórumon külön témában tárgyalunk e tornáról, s bármikor csatlakozhatsz, leírhatod véleményed stb. stb.