Nyilván aki gyakran fogad, többször elköveti azt a "hibát", hogy egy fogadást megtesz/beküld, s később megbánja, mert még eszébe jutott egy tipp amelyet szívesen látna az illető szelvényen, vagy ennek az ellentéte, amikor valaki csak a fogadás megtétele után jön rá, hogy xy-t nem kellett volna a szelvényre pakolni. Ennek a korszaknak mostantól vége, ugyanis a bet365 legújabb funkciójával (Fogadás módosítása) egy már megtett szelvényünkre újabb választásokat helyezhetünk el, cserélhetjük, vagy akár el is távolíthatjuk őket.

bet365_modositas

Először is tudnotok kell, hogy a "Fogadás módosítása" funkció csak akkor használható, amennyiben elérhető a "Felvehető most" funkció. A módosítások érvényesek úgy hagyományos mérkőzés előtti, mint élő fogadásoknál is.
Fogadás módosításakor az aktuális "Felvehető most" értéket használják új tétként és minden szorzó frissítve lesz.

Íme milyen műveleteket hajthatunk végre a "Fogadás módosítása" funkcióval:

Választás hozzáadása

Amennyiben egy új eseményt szeretnél hozzáadni szelvényedhez, akkor a fogadószelvényeden kattints a "Választás hozzáadására". A főoldalra leszel átirányítva és egy felugró ablakban keresd ki a kívánt eseményt, melyet hozzáadhatsz szelvényedhez. Választásod egy ideiglenes szelvényre kerül, mely a képernyő alján látható. Az új nyeremény összege frissülni fog, mely tükrözi az új választás szorzóját. A "Hozzáadás a fogadáshoz" gombra kattintván az ideiglenes fogadószelvényen, választásod az eredeti fogadószelvényedre kerül. Természetesen több eseményt is hozzáadhatsz szelvényedhez. Végül fontos, hogy rákattints a "Módosítások mentésére", majd a "Jóváhagyásra".

Választás cserélése

Ha meggondoltad magad egy kimenetellel kapcsolatban, s azt ki szeretnéd cserélni valamilyen más kimenetelre, akkor előbb a fogadószelvényen rá kell kattintanod a cserélendő kimenetelre. Megjelenik egy választás kicserélése ablak, ahol egy eredetitől eltérő opciót választhatsz ugyanabból a piacból. Csere után az új nyereményösszeg frissül, hogy tükrözze a módosult szorzót. A Kész gombra kattintván a fogadószelvény frissülni fog. Végül pedig jöhet a "Módosítások mentése", majd "Jóváhagyás" gomb, mely által megerősíted a cserét.

Választás eltávolítása

Egy kimenetelt eltávolítani nagyon egyszerű. Kattints a kimenetel bal oldalán található X-re. Ezek után az eltávolított kimenetel áthúzva fog megjelenni a fogadószelvényen. A "Visszalépés" gombbal a műveletet visszavonhatod, s ekkor a kimenetel újra szerepelni fog a fogadószelvényeden. A nyereményösszeg frissülni fog. Végül pedig itt is a "Módosítások mentésére", majd a "Jóváhagyásra" kell kattintani annak érdekében, hogy megerősítsük a módosítást.

Kérelem mentése és megerősítése

Akár új választást adtál hozzá szelvényedhez, akár cseréltél, vagy töröltél kimenetelt a változtatásokat meg kell erősítened a "Módosítások mentése" gombbal. Miután erre a gombra rákattintsz 5 másodperced van, hogy a megjelenő "Jóváhagyás" gombra kattints. Ha ezt elmulasztod, akkor a rendszer az előző állapotra lép vissza. A "Jóváhagyás" gombra kattintván a gombon megjelenik a "Mentés" felirat, majd ezek után láthatod a módosított fogadásod. 

A funkció leírása és a teljes részvételi feltételek

Ha bármilyen kérdésed van a "Fogadás módosítása" funkcióval, akkor azt felteheted a bet365 fórumon.