Szeretnél egy találkozóra két tippet is elhelyezni kombinált fogadással? Megvalósíthatod a fogadásépítő segítségével. 

Egy mérkőzés, egy szelvény, több tipp

A sportfogadók számára gondot okozott, hogyan kombinálják megfelelően a tippjeiket, ha egy találkozóra 2-3 fogadási ötletük is van. Biztosan ti is jártatok már úgy, hogy éreztétek egy csapat győzelmét, ahogyan azt is, hogy a mérkőzésen több lesz, mint 2,5 gól, de nem volt lehetőségetek egy szelvényen megfogadni.

Előnyös lett volna a megnövelt szorzó a kombináció révén, de erre nem volt mód. Ezért külön-külön kellett megjátszani a kiválasztott tippeket.

A bet365 és az Unibet erre kínál lehetőséget a fogadásépítő segítségével. A bet365 fogadáskészítő bemutatója után, most az Unibetével foglalkozunk. A fogadásépítő csak labdarúgó mérkőzésekre vonatkozik, egy eseményre maximum 12-es kötést lehet megjátszani az alábbi módon: a rendszer érzékeli, hogy melyik opciót választottuk ki, aminek fényében bizonyos lehetőséget letilt, más fogadási típusok viszont játszhatóak.

Unibet fogadásépítő

Tételezzük fel, hogy a hazai győzelemre fogadnánk, így már nem tippelhetünk a döntetlenre és a vendég sikerre, ahogyan az X2 dupla esélyre sem, viszont kombinálhatjuk a hazai győzelmet az összesített gólok számával, mindkét csapat gólt szerez opcióval vagy épp a szögletek számával. A fogadásépítőben megtett fogadások egyetlen fogadásnak számítanak, lehet kombinálni más tippel (két fogadásépítővel készült tipp is kombinálható!).

Érvénytelenítés és kifizetés lehetősége

Fontos kiemelni, ha egy tipp esetleg érvénytelen (például nem lép pályára az első gólszerzőnek tippelt játékos), akkor a teljes fogadás érvénytelenné válik, függetlenül attól, hogy a többi tippünk nyertes-e.

A fogadásépítő esetén nincsen cashout opció, viszont rendkívüli módon megkönnyíti a tippelésünket egy adott mérkőzésre. Kombinálhatunk büntető lapokat és szögleteket, de fogadhatunk szimplán csak játékosok teljesítményére is egy találkozón.