Regisztrálj az irodánál!

Az online fogadás számos előnnyel jár, mindenképp érdemes belevágnod! Több iroda közül választhatsz, ezen az oldalon segítünk a megfelelő kiválasztásában. Ahhoz, hogy fogadhass, először regisztrálnod kell! Az iroda felületén keresd meg a Regisztráció gombot, majd kattints rá. Ekkor egy űrlap jön elő, amit ki kell töltened. Ezen a személyes adataidat kérik (pl. neved, születési dátumod), illetve itt választod meg a belépési nevedet és a jelszavad is! Ezeket jegyezd meg, mert a későbbiekben ezek segítségével tudsz belépni az oldalra. Email-címet is meg kell adnod, amire az űrlap kitöltése után, egy megerősítő emailt fogsz kapni. A levélben található linkre kattintva a regisztrációt végre is hajtottad!

Ajánlott Fogadóirodák

Befizetés és fogadás

Sikeres regisztráció után befizetést kell végrehajtanod, hogy legyen miből fogadnod. Az egyenleg feltöltéséhez keresd meg a Befizetés menüpontot, ahol sokféle befizetési lehetőség közül választhatsz, melyekről ide kattintva bővebben olvashatsz. Fogadó egyenleged felöltheted bankkártyáddal, banki átutalással, netes pénztárcákkal stb.. Minden irodánál van egy befizetési limit, aminél nagyobb összeget kell befizetned. Ne gondolj nagy összegre, csak 1-2 ezer forint általában. Miután feltöltötted az Egyenleged, lehetőséged van fogadásokat kötni! Az eseménylistából kattintással válaszd ki azt, hogy mire szeretnél fogadni. Ekkor egy szelvényt hozol létre, ami általában a képernyő jobb oldalán jelenik meg. Ez lehet egy, de akár több eseményt is tartalmazó fogadási szelvény. Miután összeállítottad, amire fogadni szeretnél, a Tét mezőbe írd be a kívánt tét nagyságát, majd a Fogadás (vagy épp Fogadás elhelyezése) gombra kattintva tudod feladni, érvényesíteni a szelvényt. 

Alatt/fölött

A kézilabdára történő fogadás az online irodáknál nem merül ki abban, hogy csak a mérkőzés győztesére tehetünk fel pénzt. Széles kínálat áll rendelkezésünkre! Tippelhetünk a gólok számára (total goals), előre megadott, nem egész számú határokhoz képest (például 36.5, 37.5, 38.5 stb.). Ilyenkor két kimenetel között választhatunk: a határhoz képest több (over), vagy kevesebb (under) gól lesz. Amennyiben egész számú határt adnak meg (például 36, 37, 38 stb.), és pontosan annyi gól születik, mint amennyi a határ volt, akkor a tétünk visszajár. Ugyanilyen módon fogadhatunk az első félidő góljainak a számára, illetve kiemelt mérkőzés esetén a hazai vagy vendég csapat által szerzett találatokra (total goals by home team, vagy away team). Amikor alatt/felettre fogadunk, a mérkőzés végeredménye számunkra nem fontos.

DNB és hendikep

Kézilabda esetén is választhatunk DNB (draw no bet), azaz nincs fogadás döntetlenre típust, amikor a feltett tétünk visszajár, ha döntetlen lesz a végeredmény. Emellett a dupla esélyek (double chance) is szerepelnek a kínálatban, amikor a lehetséges három kimenetelből (1,X,2) kettőre fogadunk. Például amikor dupla esély 1X-et választunk, a hazai győzelem és a döntetlen is nyertes fogadást eredményez. A legtöbb irodánál a hendikepes fogadások is elérhetőek széles körben. A hendikep egy elméleti előny, vagy épp hátrány, amit a végeredményhez kell hozzá számítanunk. Például ha úgy gondoljuk, hogy Magyarország legalább négy góllal megveri ellenfelét, akkor érdemes a Magyarország HC (-3.5)-öt megjátszani, hiszen ekkor a magyar gólok számából 3.5-öt levonva is, ők nyerték a mérkőzést.