Rengeteg játékkal teheted próbára a szerencséd az online kaszinókban, amihez kezdő löketként akár bónuszt is kaphatsz, illetve folyamatosan promóciókat is kínálnak a megbízható online irodák számodra!

Befizetésre járó bónuszok

Néhány személyes adatod, mint például teljes neved, születési dátumod megadásával pillanatok alatt regisztrálhatsz a szerencsejáték-oldalakra, amihez csupán egy email-címre lesz szükséged. Ezt követően többféle módon tölthetsz pénzt az irodánál nyitott számládra, használhatsz akár bankkártyát, utalhatsz online bankod által vagy kipróbálhatsz egy netes pénztárcát is, például a Skrillt.

Ha nem tudod eldönteni, hogy hol játssz, akkor segítséget nyújt a kaszinok.org néhány kérdésből álló űrlapja. Szerintünk érdemes első befizetési bónusszal belevágnod a játékba, ezek részleteiről mindig tájékozódj előre.

Kaszinójátékok egész sora

Sokan azt hiszik, hogy a kaszinó egyet jelent a rulett és nyerőgép párosával, de ennél sokrétűbb kínálatról van itt szó. Az  Unibetnél például közel ezer nyerőgép mellett, vannak kártyajátékok, kockadobás, bingó és póker is.

Még azt is eldöntheted, hogy élő asztalhoz ülsz le, interaktív keretek között, egy szép hölgy krupiét figyelve, beszélgetve vele, vagy remek grafikájú offline verziót is választhatsz. Szinte minden játékhoz tartozik súgó rész, ahol magyar nyelven leírják a szabályokat, de a legtöbb szerencsejáték-oldalnál van lehetőséged játékpénzben is kipróbálni a működést, mielőtt élesben, valódi pénzért belevágnál Fortuna legyőzésébe.

Nyerj mobilodon egy applikációban!

Számítógéped, laptopod bekapcsolása nélkül, akár mobilodon vagy táblagépeden is kaszinózhatsz a bet365-nek köszönhetően. Vannak játékbemutató leírások, új játékos bónusz, pénzvisszafizetés bizonyos esetekben, mindez egy jól átlátható, gyorsan betöltődő applikációban. Könnyen használható, rögtön elérhetőek a játékok, ami természetesen itt sem merül ki nyerőgépben és rulettben.

Hozzáférni a kaszinós számládhoz az ujjlenyomatos alapú bejelentkezéssel tudsz, ez a biztonságos rendszer megvédi a pénzedet, idegen eredetű felhasználástól.

Ingyen pörgetések, valódi nyereményért

A legjobb kaszinóknál nem csak első befizetési bónusz van, hanem folyamatos promóciók is a játékosok számára. Ez lehet újabb befizetési bónusz, de gyakran előfordul az is, hogy pénz nélkül nyújtanak számodra lehetőséget a nyerésre, ilyen az ingyen pörgetés nyerőgépeknél.

Ahogy a neve is mutatja, ebben az esetben a játék számodra tét nélküli, de mégsem olyan, mint a játékpénzes verzió, hiszen valódi pénzt nyerhetsz a pörgetések során. Több olyan történetet is olvashatsz a Sportfogadas.org fórumában, ahol ingyenes játékkörökből sok pénzzel gazdagodtak!

Mégis, hol játsszak? Összegző!

Az interneten számos lehetőség adódik kipróbálni szerencséd az online kaszinók világában. Nekünk is vannak javaslataink. Az általunk ajánlott termek megbízhatóak, több éves, évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Íme:

Bet365 Kaszinó - REGISZTRÁCIÓ

  • befizetési lehetőségek: bankkártya, banki átutalás, paysafecard, Skrill
  • minimum befizetési összeg: 1 500 Forint (bankkártya), 1 500 Forint (Skrill), 1 500 Forint (paysafecard), 35 000 Forint (banki átutalás által)

Bet365 Vegas - Regisztráció

  • befizetési lehetőségek: bankkártya, banki átutalás, paysafecard, Skrill
  • minimum befizetési összeg: 1 500 Forint (bankkártya), 1 500 Forint (Skrill), 1 500 Forint (paysafecard), 35 000 Forint (banki átutalás által)

Betfair Kaszinó - Regisztráció

  • befizetési lehetőségek: bankkártya, banki átutalás, Skrill, Neteller
  • minimum befizetési összeg: 10 Euró (bankkártya, banki átutalás, Skrill/Neteller)

Unibet Kaszinó - Regisztráció

  • befizetési lehetőségek: bankkártya, banki átutalás, paysafecard, Skrill, Neteller
  • minimum befizetési összeg: 3 300 Forint (bankkártya), 4 000 Forint (Skrill/Neteller), 3 500 Forint (paysafecard), bank átutalás esetén nincs minimum összeg