Hol és hogyan fogadj lóversenyre?

2019 márc 22. 12:33
Szólj hozzá!

Lovi fogadások BOG Betfair Starting Price EW bankmenedzsment

Fogadóirodák

Ha tétre egy bukmékert kéne ajánlanom, akkor az a Bet365 lenne. Nem csak más sportágaknál adnak jó oddsokat és kínálatot, hanem a lóversenynél is átlagban ott vannak a legjobbak között. Persze minél több helyen van számlád, annál jobb esélyed van arra, hogy a lehető legjobb ajánlatot szerezd meg. Egy dologra figyelj, olyan helyen fogadj, ahol van BOG (Best Odds Guaranteed, vagyis garantált legjobb odds)!

Ha külön helyre fogadnál, akkor nagyon egyértelmű a dolog: Betfair Exchange. Többféle piac, legjobb oddsok, BSP (Betfair Starting Price)-nél beállítható a minimum nyereményszorzó. Mi kell még?

Az EW (Each Way)-nél több lehetőség is van. Ugye az egyszerűbb, egy kattintásos verzió, ha ott rakod EW-re, ahol egyébként tétre is fogadsz. Mondjuk a Bet365-ön. Kiemelt versenyekre, fesztiválokra nagyon jó feltételeik szoktak lenni. A bonyolultabb, de mégiscsak jövedelmezőbb megoldás, ha a hagyományos bukikat kombinálod a Betfairrel, és ott rakod meg tétre és helyre külön-külön, ahol a legjobb ajánlatot adják.

Bankmenedzselés

Lóversenyről beszélünk, ami egyenlő a magas nyereményszorzókkal. Minél magasabbak az oddsok, annál óvatosabbnak kell lenned, ha nem akarod nullázni magadat, mert akármilyen jó vagy, bukószériák mindig jönni fognak, ezt garantálom. Ésszerű megoldás, főleg, ha kezdő vagy, hogy a helyezésekkel vágsz neki. Ezeknél az oddsok közelítenek a más sportágakban megszokottakhoz. Aztán ha jó vagy, és látod, hogy a győzelmekkel még jobban járnál, válthatsz. Gondolkodj hosszútávban, néhány sikeres tipp után még inkább ne hidd el, hogy ez a világ legkönnyebb pénzkereseti lehetősége, mert sokáig csak tanulni fogod a „szakmát”, és el fog telni némi idő, amíg rájössz, hogy mi az amihez a leginkább értesz, mi megy a legjobban, és profitot tudsz vele termelni.

Az 1 egység / bank 1%-a egy konzervatív, biztonságos választás, de ha a magasabb szorzók jönnek be, akkor a 0,5% még ideálisabb. Hidd el, százalékban így is olyan profitot lehet termelni, amivel minden „hagyományos” befektetési lehetőséget agyon lehet verni.

Szerző: secretariat


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

  • Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org

Előzetesek

2022 szept 30. 12:37
A Monty Hall probléma