2009 óta közösségünk tagja Winger, aki igazán profi játékosnak számít, de emellett 2309 hozzászólás is fűződik a nevéhez. Beszélgettünk vele tippjátékokról, sportfogadásról és kedvenc sportcsapatáról.

Felhasználónevednek köze van a sportban használatos pozíciós kifejezéshez? Én leginkább jégkorongra tippelnék!

[Winger] - A vezetéknevem angol megfelelője a felhasználónevem :)

Mire szoktál tippelni, melyik sportág érdekel igazán?

[Winger] - Elsősorban a labdarúgásra, amely több szempontból is "magyarázható": a legnépszerűbb sportág, ebből következően a legtöbb információ itt érhető el, valamint a fogadóirodák kinálata is itt a legnagyobb. De érdekel a tenisz, a jégkorong, a kosárlabda is.  

Stratégia alapján fogadsz, vagy adhoc jelleggel, ha jön a megérzés a jó tippre, megjátszod?

[Winger] - Inkább az adhoc jelleg dominál, lényeges szempont nálam a statisztika, természetes, hogy a megérzés is fontos.

Ha komolyan akarom venni a sportfogadást, hogyan csináljam? Kombi szelvények vagy szóló tippek, egy sportágra koncentráljak, vagy álljak rá a szorzók esésére, esetleg menjek rá a Betfair fogadási tőzsdéjére valamilyen stratégiával?

[Winger] - Úgy gondolom, hogy örökérvényű szabályt ebben a tekintetben sem lehet felállítani, mert pro és kontra lehet érveket felhozni mindegyik forma mellett és ellene is. Én általában a szóló tippek és a kettes kombi szelvények híve vagyok, illetve a trixie, és 2/4, 2/5 variációban történő játékot preferálom.

Örök kérdésem: meg lehet élni csak a sportfogadásból? Fel lehet rakni erre mindent?

[Winger] - Biztosan van olyan ember, aki megél a sportfogadásból, de az arányokat tekintve csekély a számuk. Azt már inkább elképzelhetőnek tartom, hogy kiegészitő jövedelmi forrás lehet, de nem hiszem, hogy nagyot tévednék azzal a kijelentéssel, hogy a többség kisebb-nagyobb mértékű veszteséggel játszik. Ésszerűen azt mondanám, hogy nem lehet erre mindent felrakni, de ugye vannak "őrült" és hazardőr emberek is.....

Tippjátékok aktív résztvevője vagy, melyik a legkönnyebben megnyerhető szerinted?

[Winger] - Elég sok tippjátékban részvettem már, de egyik sem túl könnyű, talán azok, amelyeknél kevés tippet kell megtenni, mivel rövid időtartamot ölelnek fel.

És ha nem nézzük a megnyerhetőséget, melyik játékot tartod a legizgalmasabbnak, legjobbnak?

[Winger] - Az Spf Kupát, és a Maradj talpont preferálom leginkább.

Véleményed szerint kik a Sportfogadas.org felhasználói, akiknek a tippjeire érdemes odafigyelni?

[Winger] - Név szerint nem említenék senkit sem, többen is vannak, általában kiválasztom azokat a tippeket, amelyek "úgymond tetszenek", megnézem a fellelhető információkat, és így összegezve hozom meg a döntést, hogy megjátszam-e, vagy sem.

Van kedvenc sportcsapatod, amit már régóta kedvelsz? Hogy alakult ki a "szerelem"?

[Winger] - A Barcelona mindenek felett a kedvencem, nem tudnám megmondani, hogy alakult ki a "szerelem", de időtlen idők óta nekik szurkolok. Nem vagyok ún. divatszurkoló, minden nagy bajnokságokban van kedvenc csapatom: Angliában a Liverpool, Olaszországban a Milan, Németországban a Dortmund. A magyar csapatok közül lokálpatriótaként a Videoton.

Végezetül két tipped kérnék tőled? Megnyeri a Liverpool a Premier League-t? Illetve kijut a magyar válogatott a labdarúgó Eb-re tavasszal?

[Winger] - Szerintem a Liverpool meg fogja nyerni a Premier League-t, és bízom benne, hogy a magyar válogatott is ki fog jutni tavasszal a labdarúgó Eb-re