Pár perces, tömény adrenalin

2019 márc 22. 12:30
Szólj hozzá!

Lovi fogadások Velká Pardubická Overdose

Azt gondolom, senkit nem fog meglepni az, ha kijelentem, hogy Magyarországon, illetve mondhatni, hogy az egész térségben, ez a sportág nem tartozik a legnépszerűbbek közé a sportfogadók körében. Vannak ugyan nemzetközileg is elismert futamok a közelben, mint például a Velká Pardubická, amit a világ egyik legnehezebb futamának tartanak, és komoly hagyományokkal bír, de összességében elég csekély a felhozatal.

Ez mellett nagyon kevés olyan ló van, amelyik világraszóló karriert tudna felmutatni, és ezzel a középpontba kerülne, bekerülne a híradásokba. Üdítő kivétel volt a közelmúltban Overdose, aki ugyan sosem nyert Group1 kategóriás versenyt (kivéve azt a szerencsétlen párizsi futamot, amit végül meg kellett ismételni), de 2008-ban a világranglista harmadik helyén állt, 14 futamon át volt veretlen, és betegsége után is képes volt Ascotban helytállni, ahol a 19 fős Kings Stand Stakes (Gr1) 4. helyét hozta el, mindössze 1 ¼ hosszal lemaradva a győztestől.

Overdose a 2011-es Kings Stand Stakes-en:

Szóval a sportág körül nincs akkora felhajtás, ami tömegeket venne rá, hogy fogadjanak, kövessék a futamokat hétről hétre. Felteheted a kérdést, hogy akkor mégis miért szánnád rá magadat te, aki ezeket a sorokat olvassa, és esetleg még soha az életében nem látott lóversenyt?!

Gyors és nagy nyerési lehetőségek

Nos, a helyzet azért nem ennyire „reménytelen”. A fogadási lehetőségek bővültek, rengeteg helyen lehet fogadni lóversenyre is, hazai, és külföldi futamokra egyaránt, sőt, olyan bukit is találni, amelyik semmi másra nem kínál fogadási lehetőséget, csak és kizárólag erre a sportra. Ezeket a futamokat aztán élőben lehet követni az interneten, vagy akár a TV-n keresztül. Aki egyszer is végignéz egy versenyt úgy, hogy akár csak egy minimális összegű fogadást elhelyezett az egyik versenylóra, így van kinek szurkolnia, az tudhatja, hogy az egész nem más, mint egy néhány perces, tömény adrenalin löket. Egyetlen négylábú győzelmével olyan oddsot is foghatunk, mint mondjuk tenisszel egy öt mérkőzésből álló szelvénnyel. Az oddsok tehát magasak, komoly mozgásban vannak, így a bukik jobban verhetőek,  magasabb profitot (ROI, vagy YIELD) lehet produkálni, mint bármelyik másik sportágnál. A leghosszabb futamok sem tartanak tovább pár percnél, sosem kell órákat várni arra, míg a nyereményed kifizetik.

Magyarországon nincs mindennap versenynap, de mindössze 1-2 órás eltolódással nyugatabbra komoly mennyiségű futamot rendeznek, gyakorlatilag az év minden napján. Az ausztrál, vagy az amerikai futamokból pedig még ennél is több van.

Szerző: secretariat
Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Heti 5 eurós ingyenes fogadás

  • Fogadj legalább 3-as kötés(ek)ben a Betfairnél minimum 15€ összértékben és 5€-s ingyenes fogadásban részesülhetsz.

betfair útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Előzetesek