Sao Paulo Brazil October 28 2017. Ufc Fight shutterstock_1942831366

Minden amit az UFC-ről tudni kell: szabályok, legjobb fogadóirodák, fogadási típusok és tippek

2024 jún 5. 11:41 El Barto Szólj hozzá!

Fogadási útmutató UFC MMA ketrecharc szabályok

A harcművészetek, különösen a vegyes harcművészeti (MMA) versenyek iránti rajongás már régóta elérte hazánkat is. Nagy UFC gálákat szoktak rendezni – és ezeket természetesen élőben is lehet nézni. Ezért Magyarországon egyre népszerűbbek az UFC mérkőzésekre tett fogadások.

Mely fogadóirodák kínálják a legválasztékosabb UFC fogadásokat? Hol találhatóak a legjobb MMA fogadási szorzók?

UFC fogadások és fogadási piacok

Az UFC gálák sokszínűségét egyre több fogadóiroda tükrözi széleskörű fogadási piacok kínálatával.

Néhány bukméker, különösen a kevésbé mediatizált küzdelmek esetében, leginkább csak a klasszikus győzelmi fogadásokat kínálja, míg a nagyobb küzdelmek esetén jóval több UFC fogadási lehetőséggel szolgálnak.

Az UFC fogadások kínálata természetesen fogadóirodáról fogadóirodára változik, de általánosságban elmondható, hogy az UFC esetében is megtalálhatóak a klasszikus előre meghatározott egyéni fogadások, kombinált fogadások, rendszer fogadások, valamint élő fogadások és speciális fogadások is.

Fogadás győztesre

Egy győztesre fogadás esetén egyszerűen arra fogadunk, hogy ki nyeri a küzdelmet. Az UFC fogadások általában kétesélyes fogadások, tehát csak A vagy B harcosra lehet fogadni, döntetlen nélkül. Ennek oka, hogy a döntetlenek nagyon ritkán fordulnak elő.

Győzelmi módszer (Prop Bets)

Az úgynevezett Prop Bets fogadásokkal arra lehet fogadni, hogy milyen módon szerez győzelmet. Ide tartoznak például a speciális fogadások, mint a győzelem kiütéssel, győzelem pontozással vagy győzelem feladással.

Alatt/fölött fogadások

Az UFC fogadásoknál az alatt/felett fogadásokkal általában a menetek számára lehet fogadni. Melyik menetben dől el a küzdelem? Hány menet lesz a mérkőzésen?

Döntetlenre való fogadás

A kétesélyes fogadások mellett léteznek háromesélyes fogadások is, amelyek lehetőséget adnak a döntetlenre tippelni egy MMA küzdelemben.

Dupla esély

Az UFC esetén a dupla esély fogadások lehetővé teszik, hogy két különböző győzelmi módszerre fogadjunk – például: győzelem technikai K.O.-val vagy feladással.

Teljes időtartamú küzdelem

Ez egy tipikus MMA fogadás két fogadási lehetőséggel. Vajon az MMA küzdelem a teljes időtartam alatt zajlik-e, amikor a bírók hirdetnek győztest, vagy a küzdelem lejárata előtt mar kiderül ki lesz a győztes? Azt, hogy ki nyeri a küzdelmet, itt teljesen figyelmen kívül hagyják.

Pontfogadás

Arra fogadunk, hogy mennyi pontot kap egy harcos a bíróktól.

Pontlevonás fogadás

Ez egy speciális UFC fogadás, ahol arra fogadhatunk, hogy harcos pontlevonást kap egy szabályszegés miatt. Továbbá rendelkezésre állnak még különféle speciális fogadások is, mint például a „fogadások szabálytalanságokra” vagy arra, hogy a küzdelem előtt a versenyzők kezet fognak-e.

UFC bónuszok – ajánlatok UFC fogadásokhoz

Az online bukmékerek általában minden új ügyfélnek üdvözlő bónuszt kínálnak. Az új ügyfelek bónuszain túl sok sportfogadó iroda rendelkezik bónuszprogramokkal a meglévő ügyfelek számára is, amelyek szintén felhasználhatók UFC fogadásokra.

A legnagyobb küzdelmekre a legjobb fogadóirodák külön UFC bónusz ajánlatokat is kínálnak – ezeket általában megemelt szorzókkal vagy ingyenes fogadások formájában biztosítják.

UFC fogadási tippek és lehetőségek

Az UFC fogadások esetében fontos, hogy előzetesen tájékozódj a harcosokról, a harci stílusukról, állapotukról, tapasztalatukról, erősségeikről és gyengeségeikről.

Ezen ismeretek birtokában hatékonyabban tudsz majd fogadást kötni, és a háttértudásod még izgalmasabbá teszi a harc követését.

Komoly tudással és elemzéssel az UFC fogadások során előnyökre tehetsz szert, és könnyebben kihasználhatod a kedvező szorzókat.

Természetesen az UFC gálák kiszámíthatatlanok, de a szakértői tudás a legjobb eszköz a harc helyes megítéléséhez. Ezért bemutatjuk azokat a legfontosabb tényezőket, amelyeket egy UFC küzdelem elemzésénél és egy megalapozott UFC fogadáshoz figyelembe kell venni.

Harcos technikák

A vegyes harcművészetekben a legkülönbözőbb harci technikák kerülnek alkalmazásra. Minden profi MMA harcos jártas a földharcban és az állóharcban is.

Azok a konkrét harci technikák, amelyeket egy harcos elsajátít, központi szerepet játszanak a harcos megítélésében. Azonban a harci stílusokat nem szabad izoláltan szemlélni. A technikák keveréke nagyon fontos: mindig az adott harcos teljes harci spektrumára és arra a konstellációra kell figyelni, ahogyan a két harcos képes egymás ellen bevetni képességeiket.

Kiev Ukraine - March 02 2019: Mikhail Odintsov Mma Fighters shutterstock_1335381950
Fotó: Vlad1988/Shutterstock

A harcosok stábjai is elemzik egymást a küzdelem előtt, feltérképezve a kölcsönös erősségeket és gyengeségeket, valamint azt, hogy hol lehetnek fölényben az ellenféllel szemben. Ezután a harcosok törekednek arra, hogy az ellenfelüket abban a küzdőstílusban tartsák, ahol fölényben vannak.

Egy MMA harcosnak nem kell egy bokszvilágbajnokkal bokszolnia versenyképesen, elég lehet neki, ha például a földharcban erősebb a bokszolónál ahhoz, hogy legyőzze azt.

Az UFC fogadásoknál a győzelmi esélyek növelése érdekében mindig érdemes mindkét ellenfelet elemezni és értékelni. Ha győzelmi módszerre akarsz fogadni, az MMA harcosok küzdőstílusai jó indikátorok arra, hogy egy K.O. vagy feladás valószínűbb-e.

Egy erős Jiu-Jitsu harcos valószínűleg inkább kikényszeríti az ellenfél feladását, míg egy profi kickboxos valószínűleg egy kiütéses győzelmet ér el.

Mit jelent a vegyes harcművészet (MMA)?

A vegyes harcművészet egy teljes kontaktos sportág. Két ellenfél küzd egymás ellen, akik használhatnak ütés- és rúgástechnikákat, valamint birkózást (grappling) az ellenfél legyőzésére.

Az MMA küzdelmekben a különböző harcstílusokat, mint a Muay Thai, birkózás, taekwondo, karate, stb., fel lehet használni és kombinálni. Az MMA más harcművészeti ágaktól elsősorban abban különbözik, hogy a harcosok a földön is üthetik és rúghatják egymást.

A különböző harcművészeti stílusok keveréke adja a sport sokszínűségét, izgalmát és vonzerejét. Végső soron minden harcos megpróbálja kihasználni az erősségeit az ellenfelével szemben.

Küzdőtapasztalat

Egy UFC sportoló győzelmi mérlege vagy a leküzdött meccsek száma önmagában nem a legjobb mérce egy harcos győzelmi esélyeinek értékelésére.

Inkább a mennyiségi és minőségi küzdőtapasztalatot kell fontos támpontként használni a harcosok elemzéséhez és a helyes UFC tipp kiválasztásához.

Milyen minőségű ellenfelekkel küzdöttek már a versenyzők? Találkoztak-e már olyan ellenfelekkel, akik hasonló képességűek voltak mint a következő ellenfél?

Hogyan teljesítettek ezeken a találkozókon a harcosok? Hol mutattak erősségeket és gyengeségeket? Melyik harcművészeti diszciplínában van fölényben az A harcos az B ellenféllel szemben, és fordítva?

További fontos tényezők sikeres UFC gála fogadásokhoz

Fizikai állapot

Kifogástalanul edzett és fizikailag fit a harcos?

Sérülések

Sérülésmentes-e a harcos, vagy mennyire jól gyógyultak korábbi sérülései?

Mentális állapot

Stabil mentális állapotban van-e a harcos? Itt szerepet játszhatnak az utolsó küzdelmek, és a harcos karaktere is fontos. A legutóbbi győzelmek elkényelmesítik és hanyagabbá teszik a harcost, vagy az utolsó vereségek megfélemlítették, esetleg éppen motiválták a legutóbbi visszaesések?

Méret- és elérési előny

Van-e az egyik harcosnak jelentős méret- és elérési előnye az ellenfelével szemben? És képes-e ezt az előnyt kihasználni a várható harcstílusával?

Hazai előny

Van-e az egyik harcosnak hazai előnye, vagy várhatóan nagyobb szurkolótábort fog-e maga mögé állítani a küzdelem során, ami talán extra motivációt ad neki?

Az UFC fogadásoknál nagyobb sikerességi arány érdekében tehát érdemes alaposan megismerkedni a harcosokkal, hogy jobban meg tudjuk becsülni őket és a várható küzdelmek menetét.

Ebben segíthet az UFC rangsor is – ez mutatja, hogy az adott súlycsoportban aktuálisan mennyire erős a harcos.

UFC fogadások és MMA fogadások – mi a különbség?

Az UFC fogadások a legnépszerűbbek a küzdősporttal kapcsolatos fogadások között Magyarországon is. Egyre több MMA fogadást küldenek be, de ezek többsége kifejezetten UFC fogadás. Az Egyesült Államokban is elterjedtek az MMA fogadások az UFC eseményekre.

A fogadóirodák is alkalmazkodtak ehhez, és sok fogadóiroda beépítette az MMA küzdelmeket a fogadási kínálatába. Az MMA fogadási ajánlatban azonban az UFC fogadások népszerűsége is érvényesül, mivel elsősorban UFC fogadásokat találunk, és kevesebb egyéb MMA küzdelemre vonatkozó fogadást.

UFC szabályok

Az UFC-ben a vegyes harcművészetek egységes szabályai szerint zajlanak a küzdelmek, és az UFC szabályainak ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsük a küzdelmek menetét és jobban értékelhessük a korábbi eredményeket és a harcosokat.

Ebből következik az is, hogy az UFC szabályainak ismerete szükséges ahhoz, hogy helyesen adjuk le az UFC fogadásainkat. Természetesen érdemes minden lehetséges küzdelmi kimenetelt ismerni, különösen ha UFC gálákra szeretnénk fogadni.

Hogyan nyerhető meg egy UFC meccs?

Az UFC küzdelmek különböző módon nyerhetők meg vagy dönthetők el. A legjobb ketrecharc ajánlattal rendelkező fogadóirodáknál különböző kimenetelű UFC fogadásokat találhatunk.

Itt újra megkülönböztetjük a lehetséges kimeneteleket aszerint, hogy a döntés a küzdelem során születik-e meg, vagy a küzdelem a teljes hosszában lemegy (pontozással dől el minden kör után) a pontozó bírák döntése alapján.

Az UFC szabályok szerint az alábbi módokon dönthető el  egy UFC gála

 • Knockout (K.O.) - Egy harcos eszméletét veszti, ellenfele lesz a küzdelem győztese.
 • Technical K.O. (T.K.O.) - A bíró leállítja a küzdelmet, pl. sérülés miatt.
 • Feladás (Submission) - A harcos feladja, kiáltással vagy a tatamin ütögetéssel jelzi (Tapping).
 • Diszkvalifikáció - A bíró diszkvalifikálja az ellenfelet, pl. súlyos vagy ismételt szabálysértések miatt, vagy mert nem jelent meg a küzdelmen (Forfeit).
 • Bírói leállítás - A ringbíró előzetesen leállítja a küzdelmet egy győztes javára, pl. mert egy harcos már nem védekezik megfelelően. Sérülések is okot adhatnak erre, ekkor a ringorvos dönt véglegesen, hogy folytatódhat-e a küzdelem.
 • Orvosi leállítás - A ringorvos függetlenül a bírótól leállítja a küzdelmet, hogy megvédje egy harcos egészségét, ezzel ellenfele azonnal győztes lesz.
 • Sarok leállítása - A harcos "sarka" bedobja a törülközőt és a harcos nevében feladja. Az ellenfél, aki feladásra kényszerít, győztesnek nyilvánítják.
 • Bírói döntés (pontozásos győzelem) - Ha a küzdelem lejárta után még nincs győztes, akkor a pontozó bírók lépnek működésbe. Három pontozó bíró folyamatosan értékeli mindkét versenyző teljesítményét a küzdelem során. Ennek során elsősorban a hatásos ütéseket, földre vitelt és az esetleges földi fölényt veszik figyelembe. Ezek alapján minden bíró minden kör után pontértéket ad minden UFC harcosnak – ugyanazt a tíz pontos rendszert használják, mint amit a boksznál ismerünk. A küzdelem után minden egyes bíró kihirdeti a teljes pontszámát minden körre minden harcos számára.

A három pontozó bíró értékelései alapján a következő döntések születhetnek

 • Egyhangú döntéssel győzelem - Mind a három pontozó bíró ugyanazt a harcost nyilvánítja győztesnek.
 • Többségi döntéssel győzelem - Két pontozó bíró ugyanazt a harcost ítéli győztesnek; a harmadik bíró döntetlent hirdet.
 • Megosztott döntéssel győzelem - Két pontozó bíró ugyanazt a sportolót találja győztesnek, a harmadik bíró a másik harcosnak adja a magasabb pontszámot.
 • Egyhangú döntetlen - Mind a három pontozó bíró egyenlő pontszámot ad mindkét harcosnak (3x döntetlen)
 • Többségi döntetlen - Két pontozó bíró döntetlent hirdet, a harmadik bíró győztest lát.
 • Megosztott döntetlen (Split Draw) - Egy pontozó bíró döntetlent hirdet; a másik két bíró eltérő győzteseket hirdet.

Ezenkívül lehetséges az úgynevezett "No Contest/nem értékelt küzdelem" kimenetel is, amikor egy szabálysértés miatt egy harcos képtelen folytatni, és így nincs győztes. A komoly UFC ajánlattal rendelkező fogadóirodáknál a különböző bírói döntések is külön fogadásokként érhetők el.

UFC szabálysértések

Az UFC alapítása óta a szabályrendszer folyamatosan fejlődött és időnként szigorítottak a megengedett harci tételeken annak érdekében, hogy az UFC nagyobb elfogadottságot nyerjen, és az UFC küzdelmeket sportként megalapozhassák.

Ennek értelmében, a szabályok szerint számos szabálysértés létezik. Az MMA szabályai összesen 31 tiltott harci cselekményt határoznak meg szabálysértésként:

 • Mélyütések/rúgások a nemi szervek területére
 • Fejrúgás a földön fekvő ellenfélre
 • Szembe nyúlás ("Eyepokes")
 • Fejelés
 • Harapás
 • Támadások a gerincre, vesékre, torokra
 • Kulcscsont fogása
 • Ujjak és lábujjak csavarása vagy széthúzása
 • Szájba nyúlás
 • Ujjak sebekbe nyomása
 • Csípés
 • Nadrág fogása
 • Küzdelem elkerülése
 • Hajhúzás
 • Kaparás
 • Köpés
 • Ellenfél támadása szünetekben, megszakítások alatt és a ringen kívül

A szabálysértések következményei

Az, hogy egy szabálysértést hogyan szankcionál a ringbíró, az a saját belátásától függ. Figyelmeztetést adhat ki, pontot vonhat le, vagy akár diszkvalifikálhatja a harcost, vagy adott esetben toleráns lehet és még a figyelmeztetést is mellőzheti.

Bírók és pontozók

A két harcoson kívül, akik megpróbálják egymást legyőzni, további fontos szereplők is vannak minden UFC küzdelemben. Az UFC szabályok betartásának biztosítása érdekében mindig van egy bíró a ketrecben. Ő szorosan figyelemmel kíséri az összes akciót és szükség esetén közbelép.

A bíró leállíthatja a küzdelmeket, ha a harc menete ezt megköveteli. Ezenkívül három ringbíró értékeli mindkét harcos teljesítményét minden körben, és egy ringorvos mindig készen áll arra, hogy az esetleges sérüléseket azonnal biztosítsa a harcosok egészségének megőrzését.

UFC küzdelmek időtartama

Az UFC címmeccsek és nem címmeccsek eltérő időtartamúak. UFC címmeccsek öt körből állnak, mindegyik 5 percig tart, a körök között 1 perces szünettel. A normál UFC küzdelmek (nem címmeccsek) három körből állnak, mindegyik 5 percig tart, a körök között 1 perces szünettel.

UFC öltözködés

Szigorú öltözködési előírások vannak érvényben minden UFC versenyre.

Az előírt felszerelések:

 1. UFC kesztyűk, engedélyezett 110 gramm súlyú kesztyűk, amelyek az ujjaknál nyitottak, hogy lehessen velük fogni.
 2. UFC nadrág, amely maximum térdig érhet
 3. Alsóvédő (férfiaknak)
 4. Szájvédő

Ezeket a ruhadarabokat viszont nem viselhetik:

 • Pólók vagy ingek
 • Cipők vagy más lábbelik
 • Hosszú nadrágok

UFC Oktogon

Az UFC küzdelmek nem egy bokszringben, hanem egy nyolcszögletű (oktogon) drótkerítéssel körülvett ketrecben zajlanak.

UFC oktogon shutterstock_1840106062
Fotó: Cassiano Correia/Shutterstock

UFC harctechnikák

A vegyes harcművészetek a különböző küzdősportok kombinációjából jöttek létre. Így az UFC harcosok is gyakran több harctechnikát ismernek, hogy a legjobban megállják a helyüket az oktogonban.

Az UFC legnépszerűbb harcművészeteit tipikusan a következő kategóriákba sorolják:

 • Ökölvívás
 • Judo
 • Brazil Jiu-Jitsu
 • Kick-box Freestyle (szabadfogású) Judo
 • Muay Thai
 • Birkózás Sambo
 • Karate Sambo
 • Catch Wrestling
 • Taekwondo
 • San Shou Submission Wrestling
 • Capoeira
 • Muay Thai
 • Combat Sambo
 • Savate
 • San Shou

Manapság a legtöbb MMA harcos több harcstílust kombinál, hogy minél versenyképesebb legyen. Álló harc specialistaként vagy birkózás specialistaként, egyszerűen túl nagy a kockázata annak, hogy az ellenfél kihasználja a gyengeségeket a földharcban vagy a blokkolásban.

Éppen maga a látvány, ahogyan a harcosok különböző küzdősportokat kombinálnak és alkalmazkodnak ellenfelükhöz, képezik az MMA és az MMA fogadások különleges vonzerejét.

TV közvetítés és élő közvetítés: hol lehet nézni az UFC-t?

Az UFC jelentős részben pay-per-view bevételekből finanszírozódik, ennek következtében az UFC nagy eseményei nem érhetők el az ingyenesen a TV-ben.

Azonban több lehetőség is van arra, hogy kövesd az UFC küzdelmeinek közvetítését, ezeket alább bemutatjuk.

UFC követése az UFC weboldalán

Az UFC saját weboldalán kínál egy saját streaming előfizetést, amellyel minden UFC eseményt meg lehet nézni – ez nem más mint az UFC Fightpass. Ezenkívül az UFC weboldalán lehetőség van egyes UFC eseményekre streaming belépőket vásárolni.

UFC a DAZN-on

Az UFC szerződést kötött a DAZN streaming szolgáltatóval az UFC események közvetítésére, ahol az UFC küzdelmeket élőben lehet követni.

A DAZN így a magyar rajongók számára a legjobb lehetőség az UFC élő közvetítésének megtekintésére, mivel a magyar TV-ben vagy a fogadóirodák élő fogadási központjában nem túl gyakoriak az élő közvetítések.

UFC súlycsoportok

 • UFC szalmasúly (UFC Strawweight): 52,15 kg
 • UFC legkönnyebb súly (UFC Flyweight): 52,16 - 57 kg
 • UFC kakassúly (UFC Bantamweight): 57,01 - 61 kg
 • UFC tollsúly (UFC Featherweight) 61,01 - 66 kg
 • UFC könnyűsúly (UFC Lightweight) 66,01 - 70 kg
 • UFC váltósúly (UFC Welterweight) 70,01 - 77 kg
 • UFC középsúly (UFC Middleweight) 77,01 - 84 kg
 • UFC félsúly (UFC Light Heavyweight) 84,01 - 93 kg
 • UFC nehézsúly (UFC Heavyweight) 93,01 - 120 kg
 • Szuper nehézsúly (UFC Super Heavyweight) 120,01 kg

Az ökölvíváshoz hasonlóan az UFC is súlycsoportok szerint szervezi küzdelmeit, és minden egyes súlycsoportban külön bajnokot hirdetnek. Jelenleg az UFC férfiaknál 9 súlycsoportot tart fenn – ezek a szalmasúlytól (max. 52 kg) a nehézsúlyig (max. 120 kg) terjednek.

Bellator Tornarendszer

A Bellator természetesen mérkőzéseket is rendez, de különösen a tornái miatt emelkedik ki. A Bellator tornák mindössze három hónap alatt zajlanak, amely során folyamatosan izgulhatunk a különböző kieséses küzdelmek során.

Ezáltal a Bellator versenyrendszere erősen hasonlít egy MMA-ligára, ahogy azt más sportokból, mint például a kosárlabda is ismerjük. Ez a tornarendszer jelentős oka annak, hogy egyre több MMA rajongó lelkesedik a Bellatorért.

UFC vs. Bellator 

A 2008-as alapításával a Bellator 15 évvel fiatalabb, mint az UFC, és ez is egy lehetséges oka annak, hogy a Bellator még nem érte el az UFC ismertségét. Európában a Bellator kevésbé ismert.

Ezzel együtt azonban világosan kell látni, hogy az UFC rendkívül erős a marketingben. Ennek megfelelően az UFC a magas nézőszámoknak és a pay-per-view bevételeknek köszönhetően magasabb bevételt ér el, és cserébe rekordgázsikat is fizet.

Míg az UFC szívesen támaszkodik bevált tehetségekre és el is csábítja ezekey más MMA szervezetektől, a Bellator kiemelt célként tűzte ki magának az új tehetségek felépítését.

A következő Bellator Fighting Championship a hivatalos Bellator honlapon ellenőrizhető.

Mennyit keresnek az UFC harcosok?

Egy további különbség az UFC és a Bellator, illetve a sok más MMA-verseny és -liga között a gázsik és fizetések terén van. A növekvő nézőszámok és rajongók az UFC-nek egyre nagyobb bevételeket hoznak. Az Ultimate Fighting Championship mára egy több milliárd dolláros üzletté nőtte ki magát.

A harcosok növekvő népszerűségével a rajongók egyre jobban érdeklődnek az UFC harcosok gázsijai iránt. Tehát mennyit keresnek az UFC harcosok? Valójában az UFC gázsik több tételből tevődnek össze.

Egy bunyós UFC mérkőzésből származó bevételei a következőkből állnak össze:

 • fix összeg a mérkőzésen való megjelenésért
 • jutalom a győzelemért
 • teljesítmény bónusz (például korai knockout-ért)
 • az UFC partner szponzori összegei
 • részesedés a pay-per-view bevételekből

Címmérkőzésekért és cím győzelmekért alapvetően magasabb összeget fizetnek. Az UFC harcosok jövedelmének megközelítő képéhez az átlagos jövedelem jó kiindulópont lehet. 2018-ban az összes UFC harcos átlagos jövedelme 138 000 amerikai dollár volt.

Conor McGregor az UFC fizetési listájának éllovasa

McGregor a Forbes szerint 2021-ben a világ legjobban fizetett sportolója volt, 180 millió dolláros bevétellel. 2018-ban is szerepelt a listán, akkor a negyedik helyen végzett, 99 millió dolláros bevétellel.

Monte Carlo Monaco - March 28 2022: Conor Mcgregor At shutterstock_2163695101
Fotó: Michael Potts F1/Shutterstock

Figyelembe kell venni azonban azt is, hogy a szakma szupersztárjai természetesen jelentősen emelik ezt az átlagot, ami azt jelenti, hogy sok harcos kevesebbet keres.

Ahogy más sportágakban is, a teljesítmény, a tapasztalat és a népszerűség alapvetően befolyásolja az UFC harcosok fizetését. A népszerű harcosok végül főleg a pay-per-view bevételek részesedésével keresik a legnagyobb összegeket.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100%-os befizetési bónusz 52.000 Ft-ig

 • Regisztrálj és használd ki az akár 52.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszt sportfogadás esetén az ivibet fogadóirodánál.

Ivibet útmutató
Ivibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek