A következőkben olyan fogadási típusokat mutatunk be a labdarúgás területéről, amikkel a Tippmixen nem találkozhatsz. Annyival szélesebb a kínálat az online esetén, hogy ez a cikk nem is lesz elegendő az összes típus bemutatására. A lényegesebbekre koncentrálunk és témájuk szerint csoportokba szedve mutatjuk be őket. Ha eddig csak Tippmixen fogadtál, most nagyot fogsz nézni!

Unod a háromesélyt?

Amikor a totózóban gondolkozol, hogy mire fogadj, legtöbb esetben azt kell eldöntened, hogy ki nyeri a találkozót, vagy hogy döntetlen lesz-e a végeredmény. Ugyanezt a háromesélyes verziót kiemelt mérkőzéseknél megteheted félidei állásokra is. A bet365-nél vagy Unibet-nél ez a jéghegy csúcsa. A kockázatot csökkentheted online fogadásnál a kétesélyes fogadási típusokkal. Ide tartozik a dupla esély, amikor egy találkozó két lehetséges végkimenetele is megfelel neked. Például az Ajax és PSG játszik egymással, és te abban biztos vagy, hogy az Ajax nem fog nyerni. Nos, ilyenkor egyetlen fogadás keretén belül lehetőséged van megjátszani, hogy vagy döntetlen lesz a vége, vagy nyer a PSG. Mindkét kimenetel azt jelenti, hogy nyertél!

BL Tippjáték - Főnyeremény: PS4! Részletek ITT!

Dupla esélyt nem csak a végeredménynél játszhatunk, hanem a félidei állásra is tehetünk ilyen fogadást. Ha igazán ismerünk egy bajnokságot és annak csapatait, akkor ez egy remek lehetőség, hiszen vannak olyan edzők, akik biztonsági játékot kérnek például az első félidőkben. Két kimenetelű fogadások közé tartozik továbbá a DNB  (draw no bet - nincs fogadás döntetlenre), azaz amikor döntetlen esetén a feltett tétünk visszajár. Az előbbi, Ajax-PSG példánál maradva, az Ajax nyer vagy döntetlen tipp a bet365-nél 2.10-es szorzóért játszható, míg az Ajax DNB-t 3.15-ért kínálják. Tehát a draw no bet is egyfajta kockázatcsökkentés, de a két típus közül ez a bevállalósabb, amit a szorzó is tükröz. Dupla esély esetén döntetlennél is nyertünk, míg a draw no betnél csak a tétet kapjuk vissza.

bet365 - reklám

 A bet365 kezdőbónuszokat kínál számodra!

Gólok és szögletek

Már jó ideje megjelent a Tippmix kínálatában is a gólokra történő fogadás, ahol 2,5-ös határ alattra, vagy épp felettre fogadhatunk, illetve a találatok számát is megjátszhatjuk. Maradjunk először az előbb említett alatt/felettnél, amire online fogadás esetén sokkal szélesebb kínálatot kapunk. A 0,5-ös határtól egészen 6,5-ig terjed a skála, tehát lehet olyan tippünk, ami már nyertes lesz akkor is, ha csak egy gólt szereznek a csapatok a kiválasztott találkozón. A 2,5-ös határt előszeretettel vonják össze az irodák más típusokkal, így lehetőségünk van arra is tippelni, hogy például az Ajax nyer és 2,5 gólnál több lesz a mérkőzésen, mindezt egyetlen fogadás keretében. Ahogy a dupla esélynél, úgy itt is megtehetjük, hogy csak és kizárólag a félidei eseményeket játszuk meg. Mind az első, mind a második félidőre fogadhatunk alatt/felett és pontos gólszám szerint is. Apropó gólszám! Csapatokra bontva is meg lehet tippelni a találatok számát (0, 1, 2 és így tovább) és ami még talán ennél is jobb, az alatt/felett fogadás itt is rendelkezésünkre áll. Például az Ajax góljainak száma 1,5 alatt a bet365-nél 1.25-ös szorzóért található, a PSG elleni BL találkozóra.

Olvasd el labdarúgásról szóló előzeteseinket! Kattints ide!

Feltűnt neked, hogy egy csapat kerüli a szögleteket, alacsony játékosai miatt. Meg is születik az ötlet, fogadnál a szögletek számára. Egy online fogadóirodánál ezt megteheted úgy, hogy a pontos számukra tippelsz, de van sokkal egyszerűbb verzió, amikor egy megadott határhoz viszonyítva alatt/felettre játszol (mint a góloknál). Ez vonatkozhat a két csapat által összesen rúgott szögletekre, de a két fél által külön elvégzettekre is tippelhetsz. Ha igazán otthon vagy a kiválasztott mérkőzésen egymással játszó csapatok taktikájában, akkor megjátszhatod azt is, hogy a hazai, vagy a vendég csapat éri el előbb a 2, 3, 4 stb. szögletet előbb. Tömény lehetett a cikk, de még csak a felszínt kapargattuk. Ha bővebben olvasnál a fogadási típusokról ide kattintva megteheted! A Tippmix és az online irodák kínálata között a különbség hatalmas.