Net+ MasterCardA Net+ egy MasterCard típusú dombornyomott bankkártya, melyet a Neteller ellenőrzött számlatulajdonosai igényelhetnek. A Netellerről egy részletes leírást itt olvashatsz: Neteller útmutató. Hasonlóan működik, mint a Skrill bankkártyája, a különbség a díjakban és a korlátokban van.

Mire jó ez nekem?

A Net+ kártyával azonnal hozzáférsz a Neteller számládon levő pénzhez bármilyen bankautomatánál, de természetesen fizethetsz is vele olyan helyeken, ahol a MasterCardot elfogadják. Mivel ez csak egy bankkártya és nem hitelkártya, ezért csak annyit vehetsz fel vele / költhetsz el, amennyi a számládon van. A kártyát Angliában bocsájtják ki, így erre nem vonatkoznak más országok banki adói.

Mennyibe kerül és milyen pénznemekben érhető el?

A kártyát 10 Eurós díj fejében igényelheted és ugyanennyibe kerül az éves fenntartása is. Első évben természetesen csak a 10 Eurós díjat kell kifizetni, nem kell külön kibocsájtási és fenntartási díjat is fizetni.

A kártya több pénznemben is igényelhető, mint például EUR, USD, GBP, JPY, CAD, SEK, DKK. Forintos nincs, ezért mi az Euróst ajánljuk Eurós Neteller számlához. Természetesen ha a Neteller számlád más pénznemben van, akkor ugyanolyan kártyát érdemes igényelni, különben minden tranzakciónál átváltási díjat kell fizetni.

A pénzfelvétel díja 4 Euró fix díj és napi 750 Eurónyi összeget lehet felvenni vele. Ez elég magasnak tűnik, viszont a nagy korlát miatt sokszor olcsóbb lehet, mint a Skrill hasonló kártyájának a díja, mivel ott a limit jóval kisebb. Ezen kívül felszámolhatnak 2,95%-os átváltási díjat, ha számla és a kártya pénzneme nem egyezik. Ezt a díjat nem számolják fel akkor, ha például Forintban veszel fel pénzt, de a kártyád eurós és a Neteller számlád is Eurós pénznemű.

5.000 Forint Ingyenes Fogadás


Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

Az igénylés menete

A Neteller számládra belépve igényelheted a kártyát a Net+ cards menüpontban. Itt a Physical Net+ kártyát kell kiválasztani, a másik ingyenes opció a virtuális kártya. Ha még nem ellenőrzött a számlád, akkor kérni fognak személyazonosságot igazoló dokumentumokat a kártya kibocsájtása előtt. Ezeket fel kell majd töltened a Neteller felületén, ha kérik. Általában 1-2 nap alatt el szokták fogadni a helyesen feltöltött dokumentumokat.

Igénylés után a kártya hivatalosan 21 munkanap alatt érkezik meg hozzád. Tapasztalat alapján ezen cikk írása előtt a teszthez igényelt kártya mindössze 3 munkanap alatt megérkezett, ami nagyon gyorsnak mondható. Ez persze lehet csak szerencsés eset, így várd ki a 21 napot reklamálás előtt.

A kártya egy sima, nem feltűnő borítékban fog megérkezni egy kis levéllel, mely tartalmazza az aktiváláshoz szükséges lépéseket. Az aktiválás egyszerű, be kell lépned a Neteller számládra, majd az Activate my card gombra kattintva meg kell adnod a borítékban található kártya számát és a hátáról az ellenőrző (CVV) kódot. Ezek után a rendszer megmutatja a PIN kódot és használhatod a kártyát.

A PIN kód nem fog külön levélben érkezni, csak a felületen nézheted meg. Ez előny, mivel nem vesztődhet el a levél és nem is kell várni a megérkezésére. A PIN kódot jegyezd meg és ne tárold a kártyával egy helyen. Később is újra lekérheted a PIN kódot a kártyaszám megadásával.

A kártya a kiállítástól számítva 3 évet érvényes.

Korlátok és díjak

  GBP USD EUR CAD SEK DKK AUD JPY
Aktiválási díj 8 13 10 13 85 75 14 1300
Vásárlás (POS) ingyenes ingyenes ingyenes ingy. ingy. ingy. ingy. ingy.
pénzfelvét (ATM) 3 6 4 6 40 30 6 650
átváltási díj (ATM vagy POS) 2.95% 2.95% 2.95% 2.95% 2.95% 2.95% 2.95% 2.95%
lemondási és újraigénylési díj 8 13 10 13 85 75 14 1300
további virtuális kártya igénylése 2 3 2.5 3 20 17 3 300