Tippmix strarégia (186072938)

Tippmix stratégia

2023 júl 24. 09:56 1 hozzászólás

Fogadási stratégiák nyertes szelvény

Megúntad, hogy folyamatosan egy meccsen bukik az eredetileg tutinak kikiáltott Tippmix szelvényed? Megint az utolsó perces gól tett keresztbe? Hallottad a múltkor a lottózóban, hogy egyesek stratégiákat bevetve fogadnak?

Akkor jó helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttünk egy pár Tippmix stratégiát, melyet sikeresen alkalmazva, akár jó irányba fordulhat a kocka számodra is.

Azért még mielőtt előrántanád az olvasó szemüveged fontos tudnod, hogy úgy ahogy tuti tipp sem létezik (bármennyire is erőltetik egyesek), úgy tuti biztos fogadási stratégia sincs, viszont ettől eltekintve sikereket érhetünk el bizonyos technikák bevetésével, főleg ha kitartóak, meg türelmesek vagyunk. Ezekről olvashattok az alábbiakban, meg végül jövünk egy pár extra bevethető lehetőséggel is.

A nyertes Tippmix fogadó alapszabályai

Ahhoz, hogy sikereket érjünk el a sportfogadásban nagyon fontos, hogy egy előre megírt tervet kövessünk. Amint elhagyjuk csak egy minimálisan is a kiírt utat, a terv borulhat.

A stratégia kiválasztásakor le kell szögezni egy pár dolgot. Például azt, hogy mi a rövid, valamint hosszú távú célunk az illető stratégiával? Előbb az utóbbival érdemes kezdeni, majd a nagy tervet elosztani kisebb részekre, lépésekre. 

Figyelnünk kell arra is, hogy amennyiben nekünk van egy fogadási berögződésünk, akkor ennek az esetleges kiiktatása időbe telik. Minél többet gyakoroljuk egy új módszer bevetését, annál nagyobb eséllyel alakul át egy szokássá. 

A megfelelő pénzügyi stratégia (money management) nélkülözhetetlen, ha sikeresek szeretnénk lenni. Szabjunk meg egy maximális keretet amit sportfogadásra szánnánk, azt pedig osszuk szét kisebb tétegységekre, és soha ne tegyük rá a teljes keretet egy szelvényre (ismerjük a kutyát, macskát, házat rá fogadási elvet, igaz?).

A sikeres sportfogadóknak van előre megírt tervük, türelmesek, kitartóak, és követik a szabályokat.

Mindenkit bátorítunk, hogy próbáljon ki saját stratégiát, szabja meg pl. azt, hogy ő csak egy adott sportágra fogad, egy adott fogadási típusra, és ezt követi megfelelő pénzügyi tervvel kombinálva. És végül akár még a Tippmix kalkulátorral összeállított szelvényét is megoszthatja, ha számára a közösségi visszajelzés fontos.

Viszont még mielőtt valaki papírt, tollat ragadna bemutatunk egy pár nemzetközileg ismert sportfogadás stratégiát.

Francia és olasz tudósokat követve

A Martigale-módszerrel nagyon sokan próbálkoztak az évek során, viszont alapjáraton tudni kell, hogy ezen stratégia követése azon játékosok számára javasolt akik hatalmas pénzügyi tőkével rendelkeznek. A módszer lényege, hogy az alap tét összegét duplázni kell mindaddig amíg a szelvényünk nyertes lesz.

Például kiválasztunk egy csapatot (MTK Budapest), és minden egyes meccsükön arra tippelünk, hogy döntetlent fognak elérni. Ha nem jön össze a remi, akkor duplázzuk a tétet, és következő meccsükön ugyancsak a döntetlenre fogadunk, mindaddig amíg szelvényünk zöldül. Ez azért is veszélyes, mert senki sehol nem garantálja, hogy a döntetlen be fog következni, bár előbb utólag mégis így lesz, de a tétduplázással rövid idő belül hatalmas összegekhez juthatunk, amelyeket ha nem sikerül biztosítanunk, akkor buktuk az addigi befektetésünk.

Az Oscar Grind rendszer viszont a téttel ellentétes módon bánik. Vesztes fogadások esetén az alap tét marad azonos szinten, így csökkentve a negatív szériában levők nagyobb bukásait, illetve nyerő szériában pedig emelkedik a tét, ezzel viszont maximalizálni lehet a nyereményt.

Nagyon türelmes és kitartó játékosok számára haszos lehet a Miller stratégia, mely főleg magasabb, majdnem duplázós szorzóval rendelkező fogadások esetén alkalmazható hatékonyan.

Sportfogadás stratégiák kiválasztása
A sikeres sportfogadáshoz fontos az alapos tervezés. Fotó: ggserban/Shutterstock

Vannak olyan személyek akik múltbéli eseményekből következtetik azt, hogy egy adott meccsen mi történhet. Igen, mindannyian tudjuk, hogy minden csapatnak megvan a saját mumusa, mely ellen ha fejre áll sem jön össze a jó eredmény, vagy csak nagyon ritkán.

A tőzsdei elemzők is az előrelátásaikat, a várható eredményeket múltbéli eseményekre alapozzák, és ezeknek függvényében kommunikálnak a nagyközönséggel. Aki a sportfogadás terén is így gondolkodik, annak ajánljuk a Poisson-eloszlást (Siméon Denis Poisson, francia statisztikus) tanulmányozni, mely stratégia a valószínűségszámításra épül.

Ugyancsak egy francia, a világhírű Jean le Rond d'Alembert módszereit is többen alkalmazzák, főleg azok akik hosszú távon gondolkodnak.

Nagy szorzók kedvelőinek, és főleg azoknak akik döntetlenekre szeretnek fogadni, segíthet a Fibonacci stratégia, melynél alapjáraton a Fibonacci-számsor lépcsőzetes elvét kell követni a tét meghatározásánál.

Zöldüljön a Tippmix szelvény

Nem akarsz te olasz, meg francia tudósokat követni, te csak azt szeretnéd, hogy zöldüljön a Tippmix szelvényed és bekerüljön az a Szerencsemix nyertes rovatába. Meg tudunk érteni, és ezért is készültünk egy pár extra egyszerűen bevethető stratégiával, ami nem garancia, hogy jövő héten rólad fogunk beszámolni cikkeinkben, viszont bármi megtörténhet.

Sok mérkőzés egy szelvényen stratégia

Az ötöslottón is nagyon sokan vesznek részt, és választanak ki heti szinten számukra öt  szerencsés számot, és a legtöbb esetben maradnak a vesztes szelvénnyel kezükben. 

Amennyiben kis téttel nagy nyereményt szeretnél elérni, akkor egy megoldás lehet, hogy minél több kimenetelt pakolsz szelvényedre. Ha minden igaz, akkor maximálisan 20 kerülhet fel egy Tippmix szelvényre. De ha bejön, akkor ütni fog, az biztos, sőt lehet bánni fogod, hogy miért csak minimális téttel játszottál.

Ugyancsak ehhez a taktikához tartozik a nagy csapatokra való fogadás. Jön a hétvége, jönnek a különböző topligákban, vagy akár a hazai bajnokságban szereplő csapatok mérkőzései, és hajlamosak vagyunk a favoritokra fogadni, mert nekik nyerni kell!

A lesd meg stratégia

Ülsz a Magyarországon működő 2280 lottózó egyikében vagy akár egy presszóban ahol fogadni is lehet, böngészed a Szerencsemixet, és hiába, de semmi ihleted nincs, hogy mire fogadj. 

Ilyenkor a legjobb módszer ha gyorsan körbe nézel ha nem-e hagyott valaki az asztalon egy segédszelvényt (kukázni azért csak nem kellene), vagy beállsz egy Tippmixes srác mögé a sorba, majd miután feladta szelvényét, kéred a kezelőt, hogy ugyanazt játszanád te is.

Nem kell matekozni, nem kell órák hosszat tabellákat bambulni. Ha vesztes a szelvény, akkor ez van, viszont ha nyertes, akkor közös siker, sőt, akár még egy sörre is meghívhatod legközelebb ha látod az illetőt.

High School Cheating Off Of A Nerd. shutterstock_127994639

Egészségért a Tippmix fogadással stratégia

Manapság egyre gyakoribb a szedentáris életmód. Egyre kevesebbet mozgunk, mindent online szeretünk elintézni, és még a sportfogadást is ily módon végeznénk.

A Tippmixen való fogadás segíthet, hogy egészségesebbek legyünk. És nem kell félreérteni. Nem az utolsó percben elveszített szelvény miatti agyfrászra gondolunk (mert az minden csak nem egészséges), hanem arra, hogy annak érdekében, hogy fogadást köthessünk előbb el kell készülnünk, majd elhagynunk otthonunk, és egy jó kellemeset sétálva elérhetünk a lottózóba. Máris megnövekedett a napi lépéseink száma, így egyre közelebb kerülünk a javasolt értékekhez.

Sőt, még okosabb döntés, ha nem az otthonunkhoz legközelebbi helyre megyünk, hanem egy távolabbi ponton játsszuk szelvényünk. Ezáltal még akár elkerülhetjük a zavaró szomszédokkal való beszélgetéseket is.

Az, hogy a szelvényünk nyertes vagy vesztes, az csak másodlagos. Fő az egészség.

Húzz innen élő Tippmix fogadás stratégia

Élőben fogadni a lottózóban egy nagyszerű fejlemény a Szerencsejáték Zrt részéről, viszont vele együtt egy hatalmas nagy kihívás is. 

Képzeld csak el. Ott vagy a lottózóban, és követed az élő eseményeket. Egyszer csak megérkezik az inspiráció, a tuti nyerő dolog, tökéletes oddson, és már rohansz is feladni az élő fogadásos szelvényed. Erre bumm. A Marika ott áll a kezében a maga segédszelvényeivel, és ahelyett, hogy átnyújtaná kasszás Gizinek, előbb elmeséli, hogy a tegnap mi történt a TV-ben. Verejték a homlokodon, érzed, hogy ebből baj lesz, tudod hogy hamarosan csökkeni fog a nyereményszorzó, de hirtelen eszedbe jut a cikkünkben leírt stratégia:

Elnézést Marika, de ezt gyorsan fel kell adnom, mert mindjárt gólt rúg a PSG...

Az, hogy most ez egy nyertes stratégia vagy sem, attól függ, hogy Marikának milyen kedve van az adott napon. De ha előre enged, akkor utólag nem árt megköszönni.

Bármelyik mellett is szavazol, tudnod kell, hogy weboldalunkon mindig friss információkat találsz melyek hasznosak lehetnek fogadásaid kiválasztásánál, illetve még inspirációként használhatod a Tippmix tippjeinket is. További, haladóbb szintű sportfogadási stratégiákat is találsz nálunk, melyeket Tippmixen és TippmixPron is alkalmazhatsz.


Hozzászólások 1

grof19
grof19
2023 ápr 12. 12:53

Nagyon jó összefoglaló a fogadási stratégiáról. Mindenki megtalálja a pénztárcájához való fogadást. Jó volt olvasni. Köszönet érte.

Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

  • Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Előzetesek