Az "EB Győztes" játékban meg kell tippelned a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság különböző szakaszainak az eseményeit. Kik lesznek a csoportgyőztesek? Kik jutnak még tovább, illetve mi fog történni a kiesési szakaszban? Végül pedig tippelj arra, hogy ki nyeri a labdarúgó tornát? Gyűjtsd a pontokat, s zárd a versenyt a legjobbak között. Sőt, ha tökéletesen teljesíted a küldetést, akkor tiéd lehet a Jackpot értéke!

A játékban bárki ingyen szerepelhet amennyiben regisztrálva van a Sportfogadas.org fórumon. A játékot kipróbálhatod regisztráció nélkül is, viszont tippsorod nem küldheted be a versenybe.

Szeretnél játszani? Regisztráció

Nyeremények

 • JACKPOT: 300 000 Ft
 • 1.hely: 30 000 Ft
 • 2.hely: 20 000 Ft
 • 3.hely: 10 000 Ft

A nyeremények kifizetését a következő fizetési eszközök egyikével teljesítjük: Skrill, Neteller, Paypal, vagy Revolut. A nyeremény átvételéhez szükségetek van ezen fizetési eszközök egyikére.

Hogyan vehetsz részt az EB Győztes játékban?

Sikeres regisztrációd után minimális idő alatt be is küldheted tippsorod a versenybe. 

Első lépésként kattints a játék felületén a "tippsor beküldése" menüpontra, majd a megjelenő oldalon válaszd ki a csoportkör eseményeit. Ki kell választanod, rákattintván az országok nevére, minden egyes csoportból (A, B, C, D, E, F) a csoportgyőztest, a második helyezettet, illetve 4 db. harmadik helyezettet akik szerinted részt vesznek a torna kiesési szakaszában. Miután kiválasztottad a továbbjutó 16 csapatot, akkor megjelenik a "Tovább" gomb. Erre kattintván a következő oldalon a kiesési szakasz eseményeire kell tippelned.

A következő lépés, hogy kiválaszd a különböző kiesési szakaszok (nyolcaddöntő, negyeddöntő, elődöntő) továbbjutóit, végül pedig a döntő győztesét. Végül a "Beküldés"-re kattintván a tippsorod bekerül a versenybe. 

Egy beküldött tippsort utólag nem módosíthatsz. A beküldött tippsorral fogsz részt venni a versenyen, és ez alapján leszel pontozva. A Ranglistára kattintván megnézheted, hogy más versenyzők milyen tippsorokat küldtek be, illetve a saját választásaid, megtekintheted a "beküldött tippsor megtekintése" menüpontra kattintván.

Tippsor beküldésének határideje: Június 11., 21:00CET!

Pontozás

Csoportkör

 • továbbjutó csapat (helyes választás): +3 pont/helyes döntés
 • csoportgyőztes helyes kiválasztása: +10 pont/helyes döntés
 • csoportmásodik helyes kiválasztása: +10 pont/helyes döntés
 • csoportharmadikok helyes kiválasztása: +5 pont/helyes döntés

Kiesési szakasz

 • helyes választás a nyolcaddöntőkben: +3 pont/helyes döntés
 • helyes választás a negyeddöntőkben: +4 pont/helyes döntés
 • helyes választás az elődöntőkben: +5 pont/helyes döntés
 • helyes győztes kiválasztása: +10 pont/helyes döntés
 • helyes döntős résztvevő kiválasztása: +8 pont/helyes döntés

Részvételi feltételek

 1. A játékban bárki ingyen részt vehet amennyiben regisztrálva van a Sportfogadas.org fórumon, illetve betöltötte a 18. életévét.
 2. A játék végén egyenlő pontszám esetén a nyereményalap osztódik az alábbiak szerint:
  - első eset: két első helyezett (50 000 forint nyereményalap); három vagy több első helyezett (nyereményalap: 60 000 forint és a 2., illetve a 3.helyért nem jár díj)
  - második eset: két vagy több második helyezett (nyereményalap: 30 000 forint és a 3.helyért nem jár díj)
  - harmadik eset: két vagy több harmadik helyezett (nyereményalap: 10 000 forint)
 3. A Jackpot nyeremény feltétele: minden egyes tippnek (csoportgyőztes, csoportmásodik, csoportharmadik, kiesési szakasz továbbjutók, döntős, győztes) helyesnek kell lennie. Amennyiben kettő vagy több játékos rendelkezik 100%-os találati aránnyal, akkor a Jackpot nyereményalapját (300 000 forint) szétosztjuk a szóban forgó sikeresen tippelők között.
 4. Amennyiben egy Jackpot nyertesünk van, akkor az ő nyereménye (300 000 forint) tartalmazza az első helyezésért járó díjat is, rajta kívül pedig nyereményben részesül a legjobb második, illetve harmadik helyezett. Ha két személy teljesítette helyesen a küldetést (tökéletes tippsor), akkor a jackpot összegét szétosztjuk az illetők közt, a harmadik helyezett pedig megkapja a neki járó díjat. Három vagy több jackpotos esetén nincs extra nyereményosztás, mivel a szétosztott jutalék már tartalmazza azt.
 5. Egy beküldött tippsort utólag nem lehetséges módosítani.
 6. Egy személy egyetlen egy tippsorral vehet részt a játékban (egy IP/egy háztartás). 
 7. Vitás ügyekben, egyedül a focieb2020.com üzemeltetőinek, mint szervezőknek, van joguk dönteni!

Tippsor beküldése!