Élő közvetítések

A következő mérkőzéseket élőben követheted és élőben fogadhatsz a megjelölt fogadóirodáknál. Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

Mai népszerű élő mérkőzések


Alaposan megváltozott a sportfogadás világa az elmúlt évtizedekben. Online meccsnézés, élő fogadások, folyamatosan elérhető kínálatok. 

Hogyan is zajlott le régen egy sportfogadás?

Reggel megvettük a sportújságot, elolvastuk a friss híreket, utána elmentünk a helyi fogadóirodába, feltettünk egy szelvényt. Hazamentünk, s a TV-ben, vagy a Teletexten követtük az eredmények alakulását, izgultunk, hogy szelvényünk nyertes legyen.

Tegye fel a kezét, aki ezt nem tette meg? Kétlem, hogy sok ilyen személy lenne! Ezen fogadásokat úgy tettük, hogy fogalmunk sem volt, hogy mi történik/történt az adott mérkőzésen/sporteseményen, abban az esetben ha a teletexten, vagy akár az interneten követtük az eredmény alakulását. 

Ha nyertünk, akkor megvolt az öröm, másnap mentünk a pénzünk után, ha meg veszítettünk, akkor gyorsan elszaladtunk egy újabb szelvényt felrakni, hátha az visszahozza az elvesztett pénzt, és sikerül egy kis extra profitra is szert tenni. Nos, ilyen esetekben buktak a legtöbbször a tippelők, hisz ezek meg nem fontolt, elhamarkodott dolgok voltak. Az online fogadóirodák megjelenésével azonban alaposan megváltoztak a dolgok. 

Az élő fogadás megjelenése

Jobbnál jobb ajánlatokkal és bónuszokkal kedveskedtek az új klienseknek. A választék jóval nagyobb lett, rengeteg sportágra lehetett fogadni, jobb nyereményszorzók várták a sportfogadókat. A játékosok nem voltak kötelesek kötésben fogadni, akár egy eseményt is feltehettek egy szelvényre, akár 1.01-es szorzója volt, akár 15.00-ös.

Az online piac folyamatosan bővült, egyre több bajnokságra és mérkőzésre lehetett fogadni. Az irodák kezében azonban volt még egy aduász: az élő fogadás. 

Online Élő közvetítés laptopon

Az élő fogadás, mely nagyon sok játékos számára mai napig is fontos, hisz mérkőzés közben, az események alakulása alapján tétet tehetünk fel, illetve visszafogadhatunk (eredetileg döntetlenre tippeltünk, de a hazai, illetve a vendég győzelemre olyan nagy az odds, hogy érdemes azokra is fogadni, így biztosan nyertes az adott eseményre a fogadásunk).

Az élő fogadások piaca is fokozatosan bővült, egyre nagyobb lett a kínálat, akár botswanai labdarúgó mérkőzésre is fogadhatunk. Valami azonban még hiányzott!

Egy új éra kezdete: élő közvetítés

A sportfogadók számára ezzel az újítással minden elérhető lett egy helyen: fogadás egy eseményre, ÉLŐ-ben fogadási és visszafogadási lehetőség, mindezek mellett pedig még élőben követhetik az adott találkozót.

Az irodák fokozatosan fejlődtek, az élő közvetítés mellé adatokat is szolgáltattak az éppen zajló mérkőzésekről. Ez utóbbi elsősorban olyan sportágaknál hasznos, mint a tenisz, ahol minden egyes labdamenetnek jelentősége van.

További pozitívum még az élő közvetítések kapcsán, hogy nem kell aktív sportfogadónak lenned ahhoz, hogy nézhesd a mérkőzéseket, elég csak egy számlát nyitni és feltölteni! Elérhetővé válik az olasz vagy épp a francia labdarúgó bajnokság, de ha úgy érzed, hogy brazil vagy török focimeccset néznél, az sem megoldhatatlan.

Labdarúgáson kívül még számos sportágat közvetítenek az irodák, köztük a kosárlabda vagy tenisz mérkőzéseket, jégkorongot vagy épp röplabdát.

Az élő közvetítések egyre fontosabb részét képzik a sportfogadásnak, hiszen egy-egy jó ütemben elkapott mérkőzéssel, szép összegeket lehet keresni. Akár egyszerre több találkozót is nézhetünk, különböző sportágakban.

A kínálat folyamatosan bővül, újabbnál újabb mérkőzéseket és ligákat tekinthetünk meg, ez által eldönthetjük, mire fogadunk, esetleg megismerkedhetünk és kedvet kaphatunk egy olyan bajnokság vagy sportág küzdelmeihez, ami addig elkerülte a figyelmünket. 

Hol lehet élőben nézni a meccseket?

Unibet élő közvetítés

Rengeteg élő sportesemény: főleg tenisz mérkőzések, kosárlabda stb.

Nyiss egy Unibet számláT

Bet365 élő közvetítés

Élő mérkőzések a világ minden tájáról, követhetünk japán labdarúgó bajnokokat, vagy akár Euroliga kosármeccseket is. 

Nyiss egy bet365 számlát

Betfair élő közvetítés

Férfi kézilabda BL, ATP és WTA teniszmeccsek stb.

Nyiss egy Betfair számlát

Ha bármilyen kérdésed van akkor tedd fel azt az Online meccsnézés + Élő fórumos témánkban.