Foci élő közvetítések

A következő mérkőzéseket élőben követheted és élőben fogadhatsz a megjelölt fogadóirodáknál. Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

Mérkőzés Bajnokság Csatorna
16:00 FC Belshina Bobruisk - Gorodeya Belarus - Premier League Unibet
18:00 Dinamo Minsk - Torpedo Belaz Zhodino Belarus - Premier League Unibet
Mérkőzés Bajnokság Csatorna
14:30 Shakhtyor Soligorsk - Neman Grodno Belarus - Premier League Unibet
16:30 Bate Borisov - Ruh Brest Belarus - Premier League Unibet
18:30 Dinamo Brest - Slavia Mozyr Belarus - Premier League Unibet
Mérkőzés Bajnokság Csatorna
13:00 Energetik BGU - FC Minsk Belarus - Premier League Unibet
Bet365
15:00 Vitebsk - Smolevichy Belarus - Premier League Unibet
Bet365
17:00 FC Isloch - FC Slutsk Belarus - Premier League Unibet
Bet365

Nincsenek foci élő közvetítések

Nincsenek foci élő közvetítések

Nincsenek foci élő közvetítések

Egy sportfogadó számára fontos, hogy az általa megtippelt események élőben követhetőek legyenek, mivel ezáltal a maximumot hozhatja ki egy adott fogadásból. Az élő közvetítés során egy jobb kép alakulhat ki az adott sporteseményről, mivel láthatjuk a játékosok aktuális formáját, illetve olyan befolyásoló tényezőket amelyek az előzetesen általunk elképzelt kimenetelt megváltoztathatják. Amennyiben sikeres sportfogadó szeretnél lenni, akkor véleményünk szerint nélkülözhetetlen az élő közvetítés + fogadás páros. Természetesen a sportfogadáson kívül megvan a maga szórakoztató funkciója is az élő közvetítésnek, mivel olyan sporteseményeket követhetsz amelyeket a helyi tv-adók nem sugároznak.
Ezen az oldalon közöljük a következő 6 nap foci élő közvetítés programját. Ezeket az eseményeket a megjelölt fogadóirodáknál nézheted és fogadhatsz rájuk élőben.