Snooker élő közvetítések

A következő mérkőzéseket élőben követheted és élőben fogadhatsz a megjelölt fogadóirodáknál. Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

Mérkőzés Bajnokság Csatorna
11:00 Davis, Mark - Luo Honghao Northern Ireland Open Unibet
11:00 Brecel, Luca - Burns, Ian Northern Ireland Open Unibet
14:00 Williams, Mark - Carter, Ali Northern Ireland Open Unibet
14:00 Zhang Anda - Day, Ryan Northern Ireland Open Unibet
15:00 Holt, Michael - King, Mark Northern Ireland Open Unibet
15:00 Robertson, Jimmy - Selby, Mark Northern Ireland Open Unibet

Nincsenek snooker élő közvetítések

Nincsenek snooker élő közvetítések

Nincsenek snooker élő közvetítések

Nincsenek snooker élő közvetítések

Nincsenek snooker élő közvetítések

Egy sportfogadó számára fontos, hogy az általa megtippelt események élőben követhetőek legyenek, mivel ezáltal a maximumot hozhatja ki egy adott fogadásból. Az élő közvetítés során egy jobb kép alakulhat ki az adott sporteseményről, mivel láthatjuk a játékosok aktuális formáját, illetve olyan befolyásoló tényezőket amelyek az előzetesen általunk elképzelt kimenetelt megváltoztathatják. Amennyiben sikeres sportfogadó szeretnél lenni, akkor véleményünk szerint nélkülözhetetlen az élő közvetítés + fogadás páros. Természetesen a sportfogadáson kívül megvan a maga szórakoztató funkciója is az élő közvetítésnek, mivel olyan sporteseményeket követhetsz amelyeket a helyi tv-adók nem sugároznak.
Ezen az oldalon közöljük a következő 6 nap snooker élő közvetítés programját. Ezeket az eseményeket a megjelölt fogadóirodáknál nézheted és fogadhatsz rájuk élőben.