FC Saarbrücken vs Bayern München (2141239889) stockphoto-graf/Shutterstock

Saarbrücken - Bayern München: Az A-csapatával lép pályára a rekordbajnok?

Foci tippek Bayern München Német Kupa 1. FC Saarbrücken

Természetesen a nyertes tipp értéktelen a Saarbrücken – Bayern meccsen. Ezt már a két csapat közötti osztálykülönbség is garantálja, azonban a DFB-kupa "kicsi vs. nagy" koncepciójának az a vonzereje, hogy mindig lehetségesek a meglepetések.

2023 nov 1. 20:45 Közvetítés: UnibetBet365
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Unibet
2.75
Tipp: Over 4.5
Unibet
1.96

Minden mérkőzés 0:0-tól kezdődik

Ráadásul a müncheniek az utóbbi időben nem nyertek DFB kupát. Vajon már a harmadosztályú csapat is buktató lehet számukra? Személy szerint mi sem hiszünk ebben a Saarbrücken – Bayern 1-es tippben.

Nézzünk néhány fontos statisztikát:

 • A 1. FC Saarbrücken a 3. Liga eddigi 11 mérkőzésén vegyes teljesítményt nyújtott.
 • 14 ponttal a klub jelenleg a bajnokság 15. helyén áll.
 • A támadószekcióban 19 gólt szereztek, ami átlagosan 1,7 gólt jelent mérkőzésenként.
 • Védekezésük során 16 gólt kaptak, ami egy enyhén pozitív, +3-as gólkülönbségre utal.
 • Ez közepes védekezést és kielégítő támadójátékot jelez.

Hazai mérkőzéseken kissé jobb formában vannak, hiszen 5 hazai játék után a 12. helyen állnak 8 ponttal valamint 9 szerzett góllal és 7 kapott góllal majdnem kiegyensúlyozott a mérlegük. A statisztika azt mutatja, hogy a Saarbrücken mérkőzések vegyes eredménnyel és legtöbbször kevesebb mint 2,5 góllal zárulnak, (5 mérkőzés over és 6 mérkőzés under).

1. FC Saarbrücken mérkőzései és formája

A mai fogadási tippek tekintetében még szeretnénk megvizsgálni a harmadosztályú csapat utolsó mérkőzéseit. Az utolsó öt mérkőzésen a Saarbrücken vegyes eredményeket mutatott. A lenyűgöző 6:2-es győzelem a Bielefeld ellen kétségkívül egyfajta csúcspont volt, míg a vereségek Aue és Essen ellen csalódást okoztak. A Mannheim és Lübeck elleni döntetlenek konzisztencia hiányára utalnak és ha az utolsó tíz mérkőzést összességében nézzük, akkor 3 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség képe látszik kirajzolódni. Ez egy viszonylag kiegyensúlyozott eredmény, ami arra utal, hogy a klub formája jelenleg nem különösen jó de azért nem is annyira rossz .

Természetesen kötelességünk a Saarbrücken – Bayern előrejelzés során a minőségbeli különbségre is felhívni a figyelmet. Mivel a Saarbrücken a 3. Ligában szerepel, míg az FCB a Bundesligában a bajnoki címért küzd. Ezért nem támaszkodhatunk kizárólag a statisztikákra, hanem figyelembe kell vennünk a két csapat közötti osztálykülönbséget is.

Milyen formában van jelenleg az FC Bayern München?

Az FC Bayern München, a német futball óriása, az első 8 mérkőzésen ismét bebizonyította, miért tartják őket az egyik legjobb csapatnak Európában. Lenyűgöző, 20 pontos teljesítménnyel a 3. helyen állnak a tabellán és már világossá is tették, hogy címesélyesek. 26 gólt szereztek eddig, ami kiváló támadóformát mutat, és ez bizony több mint 3 gól/mérkőzés átlagnak felel meg. A támadóerő, kombinálva egy stabil védelemmel, amely mindössze 7 gólt engedélyezett, félelmetes ellenféllé teszi őket.

A mai fogadási tippekkel kapcsolatban az összes adatot szeretnénk elemezni. Idegenben a Bayern is magabiztosan teljesít, ahol mindössze 4 idegenbeli mérkőzés után már 10 pontot gyűjtöttek, ami a 2. helyre sorolja őket az idegenbeli statisztikában. 11 gólt szereztek, és csak 4 gólt kaptak, egészen megdöbbentő, hogy a 9. forduló előtti összes mérkőzésen több mint 2,5 gól esett.

FC Bayern München mérkőzései

Az elmúlt öt mérkőzésen a Bayern megmutatta tudását és elszántságát. A döntetlenek a Bayer Leverkusen és az RB Leipzig ellen azt mutatják, hogy még a legerősebb csapatoknak is nehéz legyőzni őket. A kiemelkedő 7:0-ás győzelem a Bochum ellen egyértelmű jele volt dominanciájuknak és egyfajta nyilatkozat volt a ligának. További meggyőző győzelmekkel a Freiburg és a Mainz ellen megerősítették ambícióikat.

Ha az első 8 mérkőzésük teljesítményét vizsgáljuk, formájuk óriási: 6 győzelem és 2 döntetlen anélkül, hogy egyetlen vereséget is szenvednének. Ez a sorozat azt mutatja, hogy a Bayern jelenleg csúcsformában van és rendkívül magabiztos. Játékosaik a legjobb formájukat mutatják, a csapat harmonikusnak tűnik és a támadások és a védekezés közötti együttműködés szinte tökéletesnek látszik. Sok csapat számára a ligában óriási feladat szembenézni ezzel a Bayern-csapattal, amely megtalálta a ritmusát és megállíthatatlannak tűnik.

A Saarbrücken és München közötti meccsek statisztikája

Most már a fogadási előrejelzéseinknél az utolsó szakaszhoz értünk a statisztikák terén. Ha a 1. FC Saarbrücken és az FC Bayern München közötti közvetlen összehasonlítást vizsgáljuk, a történelem érdekes dinamikát mutat. Összesen a két csapat 14 alkalommal találkozott egymással. Ebből a 1. FC Saarbrücken 3 mérkőzést nyert meg, míg az FC Bayern München 9 találkozón távozott győztesként a pályáról, valamint két mérkőzés döntetlenre végződött, ami alátámasztja a két csapat közötti tiszteletet.

Különösen érdekes, ha azokat a mérkőzéseket vizsgáljuk, amelyeken a 1. FC Saarbrücken otthon fogadta a Bayern csapatát. Ezen 7 mérkőzésből a Saarbrücken 3-at tudott megnyerni, és 2 döntetlennel zárult, mindeközben a Bayern itt csak 2 győzelmet tudott elkönyvelni. Ez a statisztika azt mutatja, hogy a Saarbrücken, különösen otthoni terepen, képes ellenállni a müncheni óriásnak és kihívások elé állítani őket.

Tippünk a 1. FC Saarbrücken és FC Bayern München mérkőzéséhez

 • Mindkét csapat szerez gólt: 2.75
 • Over 4,5: 1.96

Tekintettel arra a tényre, hogy Saarbrücken a múltban képes volt otthon kihívni a Bayernt és gólokat rúgni, ez a fogadási lehetőség vonzó lehet. Ezenkívül a Bayern a jelenlegi szezonbeli lenyűgöző támadóereje is ezt támasztja alá. 

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 október 30. 11:31 UTC.

 • 1. FC Saarbrücken - Bayern München tippek

  Mindkét csapat szerez gólt
  Unibet
  2.75
 • Over 4.5
  Unibet
  1.96

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: stockphoto-graf/ShutterstockSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

 • Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet útmutató
Unibet regisztráció
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljesen! BeGambleAware.org
hirdetés

Még több Foci