Nem mindennapi dolog történt a Tari SZE - Mátraverebélyi SZE mérkőzésen: a hazaiak emberelőnnyel indítottak!

A megye kettes bajnokság 9. fordulójában tari csapata 12 emberrel kezdte el a meccset, amit egy néző észlelt a 25. percben! Ekkor már vezettek a hazaiak, Nagy Gábor korai találatának köszönhetően. A játékvezető sem szúrta ki a létszámfölényt, de a szurkolók jelzése után természetesen leküldte a plusz főt, akit ironikus módon Ravasz Tibornak hívnak. Ezt követően folytatódott az összecsapás.

"Sajnos én sem gondoltam, hogy ilyen dolog meg fog történni, de megtörtént, hogy 25 percig 12 játékosom volt a pályán. Elnézést kérek mindenkitől, hogy ilyen helyzetbe kerültek, kerültünk. Őszintén megmondom, hogy ott elvesztettem a fonalat, amikor a kezdőcsapatot variálni kellett, hogy aki kezd, az ideér-e kezdésre vagy sem. Akkor azon a poszton ki kezdjen, ha ideér? Ha ideér, akkor ki legyen a csere? Meg ehhez hasonló dolgok, úgyhogy volt baj bőven a kezdés előtt" - nyilatkozta Nagy István.

Az egyenlő létszám nagy segítség volt a vendégek számára, hiszen az első félidő végén Verebélyi László és Varga Ádám góljaival megfordították az állást. Az egészen egyedi bajnoki meccs második játékrészében aztán már nem voltak eredményesek a felek, így Mátraverebély úgy tudott fordítani, hogy piros lapot nem kapva, emberhátrányban is játszott. Mennyei megyei, szeretlek!

SPF Klub: Jutalom jár, ha aktív vagy weboldalunkon!

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés

Borítókép: fotó: imagestockdesign / Shutterstock.com