Nagyon jól fizetnek a kézilabda döntetlenek, ezt bizonyítja fórumtársunk alább látható szelvénye is, mely kis tétre hozott nagy nyereményt.

"A délutánról megjátszott 4 spanyol bajnokiból 3 bejött, így 40 000 forint nyeremény már biztos volt a 2850 forint össztétre. Ekkor 120-130 000-et adtak volna a szelvényért, és 4 millió lett volna a maximálisan elérhető nyeremény további két döntetlennel. Hátra volt még az esti két német bajnoki" - írja Knapp szelvénye kapcsán a Sportfogadók Kocsmája topikban. Évek óta látjuk, hogy mennyire stresszes és izgulós fajta Knapp, szóval ezen a ponton, ahol pár ezer forintból nyerhetett volna 4 milliót, elaludt.

Felébredve látta, hogy a Ludwigshafen - Füchse mérkőzés lényegében eldőlt, már nem lesz döntetlen. A cashout funckió ekkor 80 000 forint körüli összeget ajánlott fel a szelvényért, úgy hogy volt még hátra az Erlangen - Hannover összecsapásból. Követte az eredmény alakulását, bő fél perccel a vége előtt az Erlangen jöhetett mínusz egynél! "Ez tökéletes forgatókönyv. Kb. 20 mp volt hátra, mikor időt is kértek, ahogy kell. Időkérés alatt számolod fejben a másodperceket, hogy mikor kezdődhet újra a meccs...Aztán frissültek is az adatok: 59:51-kor megjelent a csodálatos egyenlítő gól a képernyőn" - mesélte élményeit Knapp.

Már nincs időkérés, nincs mivel időt húzni, mindössze 9 másodperc van hátra. Aztán jött a derült égből villámcsapás: 59:58-kor a Hannovernek 7 méterest fújtak, majd kiállítottak egy Erlingen játékost. "Azaz valószínűleg lecsapták valahol a pályán a hannoveri játékost, hogy ne legyen gyors indítás és döntő gól, amiért viszont automatikus kiállítás jár és büntető... Ami időn túli lesz. Ekkor egyáltalán nem szolid káromkodáscunami következett - írta Knapp, majd így folytatta - becsuktam a szemem és elképzeltem, ahogy fél méterrel a kapu fölé bombázza a hetest. Ekkor megjelent a képernyőn: Kihagyott hétméteres". Nagyszerű szelvény, hatalmas gratula!

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Alap fotó: Dziurek/Shutterstock.com