Minden idők második legnagyobb főnyereménye vár a játékosokra ötöslottón, ezért érthető módon kiemelt figyelmet kap az öt szám kiválasztása. Érdekes adatokat találtunk a Szerencsejáték Zrt oldalán, közel fél éve tart a nyeremény halmozódása. Tehát egész pontosan június óta nem volt telitalálatos szelvény ötöslottón. Legutóbb 36 ember járt nagyon közel, nekik 4 találatra 1.9 millió forintos nyeremény jutott.

Közel az ötöslottó rekordnyereménye

A szerencsevadászok is észlelték, hogy hatalmas nyereményről van szó, hiszen az előző héten 45%-kal nőtt a játékban részt vevő szelvények száma, a halmozódás első hetéhez viszonyítva. Milyen érdekes, hogy a több száz milliós nyeremény nem olyan vonzó, mint a milliárdokban mérhető vagyon. Pedig valószínűleg mindkét kategória megváltoztatná bárki életét. Július óta várnak telitalálatos szelvényre, ezért is lett ekkora mostanra a nyeremény.

A főnyeremény 5 milliárdosra duzzadt, de közben azért sokan járnak nagyon jól. Például a négytalálatosok a múlt héten közel kétmilliós nyereménynek örülhettek. Összesen 36 voltak, egy hibájuk volt csak a következő 5 számból: 2, 32, 34, 36 és 39. Vajon ki képes ilyen számokat megjátszani? Nagyszülők, dédszülők születési évei adhatnak ki ilyen számsorokat, vagy épp gépi lottót adtak fel sokan?

Nekem örök kérdés, hogy a teljesen random húzásra hogyan lehet készülni, babonákat bevethetünk, de az egyfajta a hit a valójában semmire. Hiszen simán megtörténhet, hogy újra kihúzzák a múlt héten kihúzott öt számot, a 2, 32, 34, 36 és 39 ötösét. Ami biztos, a milliók kisimítják a ráncokat, ahogy ebben a régebbi lottóreklámban mondják is!

Halmozódnak a milliárdok az ötöslottónál

Sokan jártak azért így is jól, a Szerencsejáték Zrt közlése alapján, a 24 hetes halmozódás alatt már majdnem hatszázan örülhettek milliós nyereményüknek, 590 játékos volt csupán egy nyerőszámra a telitalálatostól. Mindenre van statisztika, így arra is, hogy halmozódásból az egy hét volt a legrövidebb, tehát előfordult olyan, hogy egyik héten megnyerték az ötöslottó főnyereményét, aztán a következő héten is megnyerték.

A leghosszabb időszak pedig 39 hét volt, két ötöslottó nyertes feltűnése között. Erre még 2020-ban került sor, a hosszú halmozódási időszak alatt 6.4 milliárdra duzzadt akkor a főnyeremény. Vannak szabályok a lottónál, például a nyeremény növekedése nem tarthat örökké, egész pontosan 52 hét áll rendelkezésre a halmozódásra, ezután a főnyeremény nem növekszik.

Ilyenkor speciális szabály lép életbe, a főnyereményt a részvételi szabályzat alapján a többi nyertes között felosztják, tehát egészen brutál sokat nyernek azok is, akik mondjuk három számot találtak el. De ne kezdj el erre várni, mert a játék 67 éves története során még egyszer sem volt erre példa.

Vásárolj ötöslottót online

Amennyiben nincs kedved esőben és hidegben elmenni a lottózóba feladni az ötöslottó szelvényed, akkor remek lehetőséget kínál számodra a TheLotter oldala. Náluk nem csak hogy ötöslottót adhatsz fel, hanem eurojackpotot is játékba küldhetsz a kínálatuknak köszönhetően. Ráadásul a TheLotter felületén nagyon sokféle ország lottóját próbálhatod ki, és teheted próbára a szerencsédet.

TheLotter Regisztráció

  • Fogadási határidő: január 27. (szombat) - 17:30
  • Várható főnyeremény: 5.35 milliárd
  • Lottóhúzás élőben: Duna TV

Szavazás

5.35 milliárd forintot lehet nyerni az ötöslottón! Te adsz fel szelvényt?


Adok fel szelvényt8 (42%)

Nem adok fel szelvényt11 (57%)


Összes szavazó: 19

100%-os befizetési bónusz akár 35.000 Ft-ig

Regisztrálj még ma és igényelj egy 100%-os első befizetési bónuszt, akár 35.000 Ft-ig a Powbet fogadóirodánál.

Powbet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés