A magyarok számára kedves klubok nagyon jó formának örvendenek. Jót tett nekik a kényszerszünet?

Leipzig - Hertha 

Úgy tűnik, összekapta magát a lipcsei csapat: magabiztos győzelmet arattak a Mainz otthonában. Várható volt, hiszen Achim Beierlorzer csapata nem képes a „nagyok” ellen jó játékra. A jelenlegi Hertha azonban más kávéház, Bruno Labbadia érkezése új színt vitt a játékukba, két mérkőzésen 7-0-s gólkülönbség, magabiztos győzelmek, jót tett nekik a hosszabb szünet és az edzőváltás?

A lipcseiek óriási fölényben játszottak a Mainz otthonában, gyakorlatilag az első félidőben eldöntötték a győztes kilétét. A szélekről beívelt labdákból szerezték a góljaikat, megint jól használták Yussuf Poulsen magasságát és fejelési képességeit. A dán játékos újabb gólt ért el fejes révén, erre majd figyelnie kell a Hertha védelmének is. Julian Nagelsmann csapata kezd összeállni, érződött ez az összjátékon is, szép gólokat szerzett a Leipzig. 

Rune Jarstein (Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com)

A Hertha péntek este magabiztos sikert aratott a berlini rangadón, sokáig "vergődtek" a felek, majd 10 perc leforgása alatt eldöntötték a derbit. Hiába használta ki az Union Berlin az öt cserelehetőséget, képtelenek voltak megújulni. Bruno Labbadiával szárnyal a Hertha támadósora, gyakorlatilag három csatárral játszottak a pénteki meccsen is. Két kiváló formában lévő csapat játszik a hétközi meccsen, ahol sok-sok találatot várunk. 

A két edző jól ismeri egymást, hiszen eddig négy alkalommal találkoztak (Hoffenheim - Wolfsburg), eddigi eredményeik Nagelsmann fölényét hozták, de most nem vennénk mérget a Leipzig győzelmére. Ellenben a négy mérkőzésen megfigyelhető volt, hogy a 2,5 over rendre lejött, erre azonban nagyon alacsony a szorzó (1.40). Mi inkább arra fogadunk, hogy a második félidőben beindul a gólgyártás. Labbadia első két berlini mérkőzése alatt megfigyelhető volt, hogy a Hertha a szünet után magasabb hőfokon ég, míg a Leipzig ilyenkor próbálja egy-egy góllal lezárni a mérkőzést. 

Borítókép: Tyler Adams (Fotó: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com)

Európai kosárlabda korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 18 pontos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • RB Leipzig - Hertha BSC Tipp

    2. félidő: 1,5 gól felett
    1.58 Bet365