A Haugesund már a következő szezonra készül?

Foci Eliteserien Bodø/Glimt FK Haugesund

A sok halasztás miatt kezd összekuszálódni a norvég bajnokság lebonyolítása. Ez a meccs most a 29. fordulóból van, míg a szintén szerdán játszandó Kristiansund - Odd még az előzőből. A terv az, hogy a következő két hétben mindenki bepótolja az elmaradásokat, majd december 22-én lezárjuk a 30. fordulóval a bajnokság érdemi részét (kivéve osztályozó).

Zsebben a bennmaradás!

A minimális célkitűzését teljesítette a Haugesund és a 2020-as szezont abszolválta, ezzel pedig bennmaradt az első osztályban. Igazából nagyobb céljaik ilyen gazdasági körülmények között  nem is lehettek és a jelek arra utalnak, hogy a következő szezonra sem lesz ez másképpen. Ez az esetükben azt jelenti, hogy a legértékesebb játékosokat (Velde, Leite, Sandberg) el kell adniuk a téli szünetben és fiatalokkal feltölteni a keretet. Miért fontos ez a következő összecsapás előtt? A vasárnapi összeállítás alapján Grindhaug mester elkezdte a kísérletezést és biztosra vehetjük, hogy ez a Bodø ellen is folytatódni fog!

Haugesund stadion. Fotó: gavrilo14

A kapuból Helge Sandvik a hétvégéről hiányzott betegség miatt, így a szerdai játéka kérdéses. A helyét a 18 éves Stople vette át, aki ezzel debütált a Haugesundben. A ’godset gyorsan fel is avatta két góllal a fiatal hálóőrt, akit inkább érzek egy kényszermegoldásnak és nem nagyon látom benne a megoldást egyelőre hosszabb távon. A szélsői sem lesznek itt az FKH-nak, mivel Velde eltiltott, míg Sandberg sérült és idén már nem is léphet pályára.

Van még megdöntendő rekord!

Összejött a pont és a gólrekord az előző két körben, azonban így is maradt még két nyitott kérdés: lesz-e gólkirály Junkerből, illetve eléri-e a 100 találatot a csapat (96 jelenleg). A keret is rendben van, miután csak Moe maradt a sérült listán, így hátul újra összeállhat a Lode - Høibraten kettős, míg Berg szűrhet előttük. Tehát minden adott ahhoz, hogy Junkerből gólkirályt csináljanak és elérjék a bűvös 100-ast a gólok terén.

A múlt héten az SF Guruban már írtam, hogy egészen a Start elleni meccsig tudott görgetni egy hihetetlen statot a Bodø. A szezon első 29 találkozóján (26 bajnoki, három EL meccs) megrúgták a legalább két gólt a meccseken és a Start ellen (1-1) nem sikerült ez először 2020-ban! Ezután azonban mély letargiába nem estek és gyorsan gurítottak egy ötöst a Stabæknak (5-2). Véleményem szerint a 1,5 gól over ezúttal is jöhet vendég oldalon, illetve emellé szállíthatnak még egy győzelmet is. Azért az FKH 1-1 gólra mindig jó, így kapott találat nélkül nehezen húzza majd ki A Sárga Horda ellenük idegenben. 

Borítókép: Forrás: sportfogadas.org

Labdarúgás gyűjtő bónusz

Válogatott ligáknál és bajnokságoknál érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Haugesund - Bodø/Glimt Tipp

    Bodø/Glimt góljai 1.5 felett
    1.50 Bet365Hozzászólások 3

Powell

Powell

  • 2020 dec 8. 16:43

Ezt nagyon jó tippnek látom gavrilo!Egyedül az előző idegbeli meccsükön rúgtak mindössze egy gólt.Főleg ha az első számú kapus nem játszik tuti gurítanak 3-4-et is.Azt lehet tudni már esetleg hogy a 18 éves srác fog védeni @gavrilo?

gavrilo14

gavrilo14

  • 2020 dec 8. 17:53

Nem, beteg, de nem ez a 2 hetes karantén dolog, csak megfázás. Aznap döntenek szerintem. De keress rá Frank Stopléra és meglátod, hogy miért nem tartom egyelore megfelelő helyettesnek. Hiányzik róla az izom.

Powell

Powell

  • 2020 dec 8. 18:32

Köszi az infot!Tényleg nagyon vékony.Reméljük védeni fog:)


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Gavrilo


Sziasztok! Főleg norvég és magyar foci témakörben szeretek fogadásokat kötni hétvégére, míg hétközben női teniszre. Emellett megszállott Excel-fan vagyok, ami igen hasznos tud lenni az élet számos területén. A sportfogadás inkább csak kiegészítő tevékenység számomra a meccsnézés mellett.

Labdarúgás gyűjtő bónusz

  • Válogatott ligáknál és bajnokságoknál érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Skandináv foci 2020

SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 19. 21:43
SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 19. 21:27
Történelmi siker előtt áll a KBK

Egy győzelemmel esélyt teremtenek maguknak a nemzetközi kupára. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 17. 19:46

Kapcsolódó cikkek