A Virtus Bologna és a Panathinaikos sem ilyen kezdésről álmodozott a 2022/23-as szezonban. Melyik csapatnak lehet még idén esélye a rájátszásra?

A Panathinaikos vezetősége nem változtat

A Panathinaikos elnöke, Dimitrios Giannakopoulos különleges személy, vannak érdekes döntései, november elején adott nyilatkozata is borzolta a kedélyeket. Felmerült ugyanis a lehetőség, hogy a szezont pocsék formában kezdő görög sztárcsapat edzőt cserélhet, ráadásul nem is akárkire: Pablo Laso érkezhetett volna, az elmúlt évek meghatározó szakembere, aki több Euroliga trófeát is begyűjtött. A betegsége a múlté, szeretett volna visszaülni a Real Madrid padjára, de Florentino Pérez nem hagyta, majd Giannakopoulis is gyorsan visszautasította, mondván jó az a csapat, ami most van. 

Érthetetlen döntés, hiszen ez nem egy kis megingás, hanem idén konkréten gyenge a Panathinaikos. Alig találunk olyan mutatót, amiben ne lennének a mezőny hátsó részében, pocsék százalékkal dobnak, rosszul választják meg a dobásaikat, védekezésben sem tartoznak a legjobbak közé, a palánk alatti defenzív játék kifejezetten gyenge. A kezdőötös esetében a kémia nem működik, nincsen megfelelő játékrendszerük. Ami viszont ennél is fontosabb: clutch pillanatokban szétesik a csapat, több szoros meccset is elbuktak idén. Megnézve a keretet, tényleg nincsen olyan klasszisuk, akivel egy kiélezett derbit be lehet húzni. 

A Virtus Bologna látogat hozzájuk, akik a tavalyi kiváló szezon után, kissé fásultan kezdték az ideit. Milos Teodosic jegelve volt sérülés miatt, de a többiek kapcsán sem erőltette a játékot Scariolo, fokozatosan lendültek bele az olaszok. Az elképesztő dolog az elmúlt két győzelmükben az volt, hogy a Milano és a Valencia nem tudott 60 pont fölé jutni ellenük, illetve a 25%-os triplázást sem tudták meghaladni. Kiválóan védekeztek periméteren, jól olvasták, mikor milyen szituáció következik. Scariolo folyamatosan rotálta a keretet, így senki sem fáradt el teljesen. Ez a Bologna most újból nagyon jó, ha azt a védekezést tudják hozni, amit az elmúlt két meccsen, akkor könnyedén kell nyerniük Görögországban is! 

  • Panathinaikosz - Segafredo Virtus Bologna Tipp

    Virtus Bologna győzelem
    2.25 Bet365

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org