A vénember szétszedi a Farkasokat

Nagy Bence
2019 júl 15. 11:44
Szólj hozzá!

Foci Wolverhampton Wanderers FC átigazolások Diego Costa

Visszatér Angliába Diego Costa? Nem jött össze a hazatérés? Egyre több a pletyka a spanyol támadó kapcsán, miszerint van egy konkrét kérője a PL-ből. 

Kezelhetetlen

Diego Costa egy megosztó személyiség. Inkább negatív megítélésű játékosok közé tartozik, de ezért tett is bőven a pályafutása alatt. Az épp aktuális klubjánál nem sokáig tud békében megmaradni, ami kiváltja az edzők és a vezetőségek rosszallását is. A pályán mutatott viselkedése sokaknál kiveri a biztosítékot, nem csoda, hogy gyakorta sújtják őt eltiltással. Angliából viharos körülmények között távozott, de egykori klubjánál, az Atlético Madridnál sem találta meg a számításait. 

Diego Simeone egy Antonie Griezmann - Diego Costa csatársort vizionált, ami a valóságban nem állta meg a helyét. A kezdeti sikerek után a sérülések sem segítették a munkáját. Végül a spanyol bajnoki "döntőnek" is beillő mérkőzésen újból tanubizonyságot tett magatartásbeli problémáiról Costa. A Camp Nouban már az első félidőben kiállították, emberhátrányba került a csapata, amelyet egy nyolc mérkőzésre szóló eltiltással is tetézett. A játékvezetőt szidalmazta, mindezt szemtől szembe. A pontvadászat hátralévő részében már nem lépett pályára a spanyol támadó. 

Diego Costa. Fotó: Vlad1988 / Shutterstock.com

Nyáron azonban felcsillanhatott számára a  remény, mikor az Atlético Madrid eladta a Barcelonának Antoine Griezmannt. Simeone viszont pótlás szempontjából a fiatal portugál támadóban, Joao Félixben gondolkodik, illetve Álvaro Moratát favorizálja Costával szemben. Ekkor jött képbe újból Anglia. Jorge Mendes a játékos ügynöke előszeretettel visz a szigetországba játékosokat, elsősorban a Wolverhampton Wanderers számára: Rúben Neves, Joao Moutinho, Diogo Jota, Rui Patício és Roderick Miranda. 

Irány Anglia!

A Farkasoknak komoly terveik vannak, hiszen kiharcolták az Európa Liga indulást. Diego Costa lehet az, aki egy szinttel feljebb emeli őket. A klub edzője, Nuno Espirito Santo pedig kiválóan használathatja a támadó képességeit. Diego Costa megtartja a felívelt labdákat, robosztus támadó, aki beleillik egy angol csapat kezdőjébe. Londoni évei alatt 52 gólt szerzett a Premier League-ben, amihez 255 lövés kellett. Ez 20%-os hatékonyságról tesz tanubizonyságot. 

Az anyagi háttér biztosított a Farkasok számára, hogy leigazolják a spanyol támadót. Nyáron már érkezett két játékos (Raúl Jiménez és Leander Dendoncker) 50 millió euró értékben, de még maradt a kasszában bőven. Jorge Mendesszel jó kapcsolatot ápol a klub (Nuno Espírito Santóval is jóban van a játékosügynök), ezért lehetséges, hogy "áron alul" megegyezhetnek. Mino Raiola közben beszámolt róla, hogy van több angliai érdeklődő is Diego Costa kapcsán, de csak egy a kitartó jelölt. Ez lehet akár a Wolves is. Mi lehet akkor a probléma?

A Globo Esportét jelölték meg forrásnak, de ők sosem számoltak be egy ilyen ügyletről, ahogyan arról sem, hogy Angliából lenne érdeklődője a spanyol támadónak. Jorge Mendes sem mondott olyat, hogy Diego Costának a szigetországból lenne kérője. Mindezek ellenére a szorzók csökkentek, már csak 2.10-et adnak arra, hogy a spanyol támadó nyártól a Wolverhampton játékosa lesz. Egy biztos, nagyon kifelé áll a szénája a Ticóból, Simeone nem számol vele hosszútávon. Megér ennyit Diego Costa csapatváltása? Tényleg megvalósul?

Borítókép: Diego Costa. Fotó: Jose Breton- Pics Action / Shutterstock.com

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Diego Costa a Wolverhampton játékosa lesz
    2.10 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 3.91 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Pénzvisszatérítés büntetők esetén

  • Fogadj az Unibeten a Premier League mérkőzéseire és ha vesztes lesz szelvényed, de a meccsen büntetőt ítéltek, téted visszatérítik maximum 30 000Ft értékben.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Átigazolási hírek - 2019 Nyár

mate_debrecen hozzászólt
2019 aug 26. 21:17
Az egész csávót nem értem úgy, ahogy van, miután elvitte a PSG, akkor is hetente visszajárt bandázni Barcelonába. Nem tett mást, csak egy évet kidobott, ami meg nem növeli a piaci értékét, ne csodálkozzon, ha most meg nem akarnak neki annyit adni, mint előtte.

[url=https://www.sportfoga

Kapcsolódó cikkek