A vesztes elköszönhet a nemzetközi kupa lehetőségétől!

Foci Eliteserien Kristiansund BK

Továbbra is éles a harc a jövő évben induló Konferencia Liga helyekért a norvég bajnokságban. A hétfői Vålerenga - Rosenborg (1-0) találkozón nagyjából eldőlt, hogy a fővárosiak hosszú évek után újra kvalifikálták magukat a nemzetközi porondra, míg az RBK vesztett pontok tekintetében már nem is áll a negyedik helyen! Szerencséjükre az őket üldöző Kristiansund és Odd egymás elleni mérkőzik meg szerdán.

Feláll a pofon után a KBK?

Óriási lehetőséget hagyott ki az előző fordulóban a Kristiansund, miután emberelőnyben voltak és vezettek is a Sarpsborg ellen, azonban a 85. percben egyenlített a hazai gárda (1-1). Ennyi hiányzott ahhoz, hogy a negyedik helyről várják a folytatást, azonban az RBK veresége után így is csak egy ponttal vesztettek többet, mint a trondheimiak. A sorsolásuk kedvező, mivel otthon fogadják most a közvetlen riválisnak számító Oddot, míg a maradék két fordulóban majd a Stabæk és a Haugesund következhet, tehát két olyan csapat, amelyeknek már csak tét nélküli találkozók lesznek ezek. Ideálisnak tűnik, azonban előbb helyzetbe kell magukat hozni egy szerdai győzelemmel.

Sondre Rossbach (Odd). Fotó: DarioZg/Shutterstock.com

Hetek óta futball-lázban ég a város, erről Christian Michelsen mesélt pár meccsel ezelőtt és a KBK otthon tudja a legjobb fociját nyújtani, ez évek óta így van. Ráadásul most remek időpontban is kapják meg azt az Oddot, ahol a játékosok két hétig nem edzhettek. A hasonló kihagyás után eddig nem jöttek jól ki a csapatok. Pont a Kristiansund otthonában változna a helyzet? Nehezen hinném ezt, és éppen ezért egyértelműen a hazai oldal felé mennék el ezen a találkozón. Egyébként közel a legerősebb összeállításában jöhet a KBK, miután csak Bendik Bye bajlódik sérüléssel, míg eltiltott nincs a keretben.

Hogy is álljunk fel?

A sérültek terén ennél lényegesebben rosszabb a szituáció Skienben. A védelemből John Kitolano és Steffen Hagen, míg a középpályáról Joshua Kitolano, Rashani és Nordkvelle is hiányozhat a szerdai összecsapásról. Tekintve, hogy az Odd kerete nem mondható mélynek, a fenti játékosok hiánya igencsak csökkentheti a vendégek pontszerzésének esélyét. Egyébként a forma már november végén sem volt túlságosan meggyőző a délieknél, miután a Vålerengától és a Starttól is vereséget szenvedtek. Ettől függetlenül viszont hiába áll csak a 7. helyen a csapat, a vesztett pontok tekintetében bizony a harmadik helyen tanyázó Vålerengával állnak egyenlően. Mondhatjuk, hogy döntő hetek következnek a csapat életében!

Van az a norvég fociban bevált alapszabály, hogy bizony a Kristiansund ellen hazai pályán nem nagyon fogadunk. Hosszú távon nem járunk vele nagyon jól és meglepő lenne, ha éppen a sokat kihagyó, kulcsjátékosokat nélkülöző Odd ellen kapnának ki. Ehhez képest az oddsok eddig barátságosak, miután az utóbbi órákban kezdett csak esni a hazai szorzó. Erre számíthatunk a továbbiakban is, mivel itt bizony a KBK számára csak a győzelem elfogadható. Azonban mivel 2.00 felett van mégy az 1-es (2.10), így a biztonságinak számító DNB/1-re (1.53) tenném most a voksomat.

Borítókép: Forrás: sportfogadas.org

Tenisz gyűjtő bónusz

Nyerjen akár 70%-kal többet tenisz gyűjtői után.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Kristiansund BK - Odds Ballklubb Tipp

    DNB/1
    1.53 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

 

Gavrilo


Sziasztok! Főleg norvég és magyar foci témakörben szeretek fogadásokat kötni hétvégére, míg hétközben női teniszre. Emellett megszállott Excel-fan vagyok, ami igen hasznos tud lenni az élet számos területén. A sportfogadás inkább csak kiegészítő tevékenység számomra a meccsnézés mellett.

Tenisz gyűjtő bónusz

  • Nyerjen akár 70%-kal többet tenisz gyűjtői után.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Skandináv foci 2020

SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 19. 21:43
SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 19. 21:27
Történelmi siker előtt áll a KBK

Egy győzelemmel esélyt teremtenek maguknak a nemzetközi kupára. Olvasd tovább

SPF Előzetes hozzászólt
2020 dec 17. 19:46

Kapcsolódó cikkek